DJ Benny Hansen
DJ Benny Hansen

DJ Benny Hansen

DJ Benny Hansen startede som DJ i en ung alder, og det blev hurtigt tydeligt, at han havde talent for det. Han startede i branchen i 1990, hvor han optrådte som DJ på et ungdomsdiskotek, og som bare 18-årig meldte han sig til sin første officielle konkurrence i mix og endte med at løbe med førstepladsen. Han debuterede for alvor i 1998 på diskotek Club Battery i Berlin, og i dag laver Benny megamix til forskellige labels og internetradioer fx Beatmixers.com & NRJ Sverige.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Du skal booke DJ Benny Hansen fordi

Musikalsk spænder DJ Benny Hansen bredt. Han har en alsidig musiksamling og spiller alt fra de gamle klassikere til de nyeste hits – der er med garanti noget for enhver smag.

DJ Benny har stor erfaring, og det kan mærkes. Han forstår at læse festen og publikum og sikre, at musikken passer til arrangementet.
Benny er en meget kvalificeret DJ, og han har spillet et hav af koncerter til alt fra firmamester og klubber til privatfester og bryllupper. Han kan derfor bruges til alle slags fester, events og arrangementer.

Book

Book DJ Benny Hansen

Book DJ Benny Hansen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lignende artister

,

DJ Miguel

,

Michael Zilk

,

Jan Olsen

,

Torben Pop

, ,

Adam Duvå Hall

,

Mads Laumann

,

Dj Chriz

,

Claus Green

Anbefalinger DJ Benny Hansen

"Det var en helt fantastisk aften, stort set ALLE deltagere har meldt tilbage til mig, at de syntes DJ Benny Hansen var helt fantastisk og det var den bedste julefrokost de nogensinde havde været til. Musikvalget var også helt i top. Gennem hele aftenen var alle konstant på dansegulvet.

Normalt går mange hjem ved 21.30 tiden, men det var kun 2 personer der ikke blev til den bitre ende.

Så man må da sige at Benny Hansen i den grad har imponeret.

Det er bestemt ikke sidste gang vi booker DJ hos Xcluzive Entertainment!"

BIRGITTE

DANSK MEDICINAL VIRKSOMHED

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.