DJ Chriz
Dj Chriz

DJ, Kendt DJ, Prisklasse 1

DJ Chriz
Dj Chriz

DJ, Kendt DJ, Prisklasse 1

DJ Chriz
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / DJ / Dj Chriz

Dj Chriz

DJ, Kendt DJ, Prisklasse 1

Du kender Dj Chriz fra

DJ Chriz har i over 10 år arbejdet som professionel DJ og som studievært på radiokanalen The Voice.
DJ Chriz er af de fleste kendt fra radiokanalen The Voice, hvor han har været en del af ’Vågn op på The Voice’, ’Chriz & Heino’ og ansvarlig redaktør og DJ på ’The Voice In The Mix’ som blandt andet tæller navne som Tiësto, Hardwell og Nicky Romero. DJ Chriz har derudover produceret flere programmer for bl.a. Jan Elhøj, Uffe Holm og mange andre.

Du skal booke Dj Chriz fordi

DJ Chriz har efterhånden mange års erfaring bag DJ-pulten, og det betyder, at han har oparbejdet en skarp sans for at aflæse publikum og dansegulvet. DJ Chriz kan spille for det brede publikum og finde de bedste allround kommercielle Top40 hits frem, men han mestrer også at optræde for nichen med nye upfront udgivelser, overraskelser og er ikke bange for at smide et anderledes remix i puljen.
Han spiller primært Electro, House, Tech og Urban, blandet med store hits i remixes, bootlegs & mash-ups, som du kender det fra ’The Voice In The Mix’. Uanset hvad, bliver det aldrig kedeligt.

DJ Chriz har spillet på klubber over det meste af landet og optrådt flere forskellige steder i udlandet. Han er uhyre professionel og en dygtig DJ, der kan sætte gang i festen.

Book Dj Chriz

Book Dj Chriz direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Dj Chriz

Når DJ Chriz ikke er at høre på The Voice, så passer han sin egen radiostation ’Chriz in the mix’, som kan streames døgnet rundt, og som har ligget i top3 over mest lyttede radiostationer i app’en ’Radioplay’.

DJ Chriz fik sit store gennembrud, da han sammen med sangeren Joey Moe stod bag kæmpehittet ”Lighters Up”, der har rundet de 3 millioner views på YouTube.
Sidenhen er Chriz blevet kendt for sin imponerende og frække mixe-teknik og evne til at sammensætte et unikt musikflow, der ikke bare sætter gang i dansegulvet men også holder det i kog hele aftenen.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...