DJ Chriz
DJ Chriz

Dj Chriz

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Dj Chriz fordi

DJ Chriz har efterhånden mange års erfaring bag DJ-pulten, og det betyder, at han har oparbejdet en skarp sans for at aflæse publikum og dansegulvet. Han kan spille for det brede publikum og finde de bedste allround kommercielle Top40 hits frem, men han mestrer også at optræde for nichen med nye upfront udgivelser, overraskelser og er ikke bange for at smide et anderledes remix i puljen.
Han spiller primært Electro, House, Tech og Urban, blandet med store hits i remixes, bootlegs & mash-ups, som du kender det fra ’The Voice In The Mix’. Uanset hvad, bliver det aldrig kedeligt.

Ham har spillet på klubber over det meste af landet og optrådt flere forskellige steder i udlandet. Han er uhyre professionel og en dygtig DJ, der kan sætte gang i festen

Book

Book Dj Chriz

Book Dj Chriz direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Dj Chriz

Når DJ Chriz ikke er at høre på The Voice, så passer han sin egen radiostation ’Chriz in the mix’, som kan streames døgnet rundt, og som har ligget i top3 over mest lyttede radiostationer i app’en ’Radioplay’.

Chriz fik sit store gennembrud, da han sammen med sangeren Joey Moe stod bag kæmpehittet ”Lighters Up”, der har rundet de 3 millioner views på YouTube.
Sidenhen er Chriz blevet kendt for sin imponerende og frække mixe-teknik og evne til at sammensætte et unikt musikflow, der ikke bare sætter gang i dansegulvet men også holder det i kog hele aftenen.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Lars Bjarno

,

DJ Benny Hansen

,

Jesper Green

,

Jan Olsen

,

Claus Green

,

DJ Tommy Scott