DJ Flip
DJ Flip

DJ, Kendt DJ, Prisklasse 1

DJ Flip
DJ Flip

DJ, Kendt DJ, Prisklasse 1

DJ Flip
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / DJ / DJ Flip

DJ Flip

DJ, Kendt DJ, Prisklasse 1

Du kender DJ Flip fra

DJ Flip eller Christopher Egeberg, som han oprindelig er døbt, har været aktiv på den danske og europæiske scene i mange år efterhånden. Han er for alvor slået igennem i både ind- og udland. Han har været hyppig gæst i P3’s ’Unga Bunga’, remixet for Jamie Woon, og har hittet i DJ-miljøet med sit og Def Jaguars nummer ”This Sound”, der er blevet spillet af internationale DJs som Bob Sinclair, Fedde Le Grand, Armand van Helden, Swedish House Mafia, Laurent Garnier, Roger Sanchez, Dirty South, og Layo & Bushwacka. Han har samtidig optrådt på nogle af de største klubber i London, Paris, Cannes og på Ibiza, hvor housemusikken står i fuld flor, må DJ Flip betegnes som ’Leader Of The New School’.

Du skal booke DJ Flip fordi

DJ Flip er en af de hotteste DJs og producers på den internationale house scene.

DJ Flip er efterhånden svær at komme uden om, og han har gennem de seneste 10 år manifesteret sig som et af de største DJ-navne på den danske klubscene. Han har også markeret sig i udlandet, hvor han har optrådt med nogle af de største DJ’s som Axwell, Fedde Le Grand, Steve Angello, Tiga, Sebastien Leger, Sebastian Ingrosso, Trentemoller og mange flere.

DJ Flips musikalske univers er kendetegnet ved en dyb, varm og opløftende houselyd. Han er god til at studere sit publikum og matche dem musikalsk. Han er dog ikke bange for at udfordre publikum og lege lidt med folks følelser og fødder.
Han optræder som eksklusiv lounge DJ, men kan også bookes med saxofonist, perkussionist eller andre livemusikere.

Book DJ Flip

Book DJ Flip direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om DJ Flip

Han er tidligere blevet kåret til ’Årets danske Up-front-DeeJay’ ved Danish DeeJay Awards og har opnåede den ultimative ære og anderkendelse, da han blev booket som hovednavn til Sensation i Parken.

DJ Flip kan sætte gang i et hvert arrangement uanset om det er firmafesten, den eksklusive privatfest, modeshowet, club eventet eller receptionen, og han har tidligere og med stor succes underholdt firmaer som Armani, Bestseller, Coca Cola, Day Birger Et Mikkelsen, Dior, First Hotels, Hennes & Mauritz, Hugo Boss, Kromann Reumert, Louis Vuitton, Mario Testino, MTV, Simcorp, Sony Ericsson, Tesla Motors, Tuborg, Unique Models.

DJ Flip er med andre ord et sikkert hit, uanset hvilket arrangement der er tale om.

SoundCloud: www.soundcloud.com/flip

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...