Line Sander
Line Sander

DJ Line Sander

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Line Sander fordi

DJ Line Sander er en af Danmarks dygtigste kvindelige DJ’s. Hun har stor erfaring indenfor RnB, Hip Hop, Lounge, House og Pop. Hun har spillet hos nogle af verdens største klubber i bl.a. Dubai og på Ibiza. Nu holder hun til i Danmark og er klar til at fyre op for dansegulvet til din næste fest.

Hun spiller overalt i landet og har stor erfaring med både klubjobs, butikjobs, firmafester og privatfester. Hendes bagkatalog er stort og ved booking kan du altid aftale, hvilket arrangement du ønsker at skabe. Uanset hvad kan Line Sander som DJ sikre, at din fest sent vil blive glemt.

Book

Book Line Sander

Book Line Sander direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Line Sander

Line Sander bor nær Aarhus og er yderst rutineret bag DJ-pulten på hjemegnen. Hun har stået bag pulten hos natklubberne Bernhardt, Bar Smil og Kupé samtlige gange og har spillet som opvarmning i Tivoli Friheden for Jacob Dinesen.

Da hun fejrede sin 1-årsdag bag pulten, spillede hun til en kæmpe fest hos Gazzværket i Aabenraa, hvor Big Fat Snake også spillede.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Dan Rachlin

,

Le Gammeltoft

,

Thomas Stadsvold

,

Soulmagic

,

Per Kristensen

,

Chief 1

,

Peter Kastrup

,

DJ Morten Trøst

Anbefalinger DJ Line Sander

"The event was a great success and the team was really happy to have Line Sander there to bring the energy!"

Jen

Too Faced Cosmetics