DJ Maria Barfod
DJ Maria Barfod

DJ Maria Barfod

Maria Barfod, bedre kendt som ”Fedty”, er en københavnsk baseret DJ & Sound designer. Hun har været et regelmæssigt armatur i Københavns natteliv og modescene i mere end 15 år. Maria Barfod er en af de mest kvalitetsrige DJs i branchen, hvor hun med sine musikalske eksperimenter, og ivrige opmærksomhed på publikummet, altid leverer en succes oplevelse.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Referencer
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke DJ Maria Barfod fordi

Med erfaring kommer kvalitet, og det er noget Maria medbringer sig. Maria har været solidt plantet i ”Electro”-scenen op gennem 00’erne og har de seneste år optrådt med dybe hip hop beats i DJ-samarbejdet med PiffPaff, og swinget og rocket gennem på spillestedet ”The Dulfedettes” med Josephine Philip. Som den musiknørd hun er, der eksperimenterer hun forsat med at lære om ny musik og toner, som kan efterlade et indtryk hos publikummet. Maria gør sig specielt gældende som DJ til receptioner eller lignende.

Maria Barfods CV er bredt og medbringer international erfaring, hvilket kun fortæller om, hvor dygtig hun er. Maria har bl.a. optrådt for Gucci, Mulberry, Paul Smith, Georg Jensen, Hummel, Euroman, H&M, Suite, Chloé og mange flere.

Referencer

DJ Maria Barfods referenceliste

– CHLOÉ, Paris
– SILENCIO, Paris
– GUCCI, Stockholm, Oslo
– PomPon, Paris
– RED EGG, New York City
– Mulberry
– Louis Vuitton
– Paul Smith
– DISTORTION
– Roskilde Festivallen
– TRAILERPARK
– Vega
– RUST
– Chateau Motel
– Georg Jensen
– Lóreal
– ILLUM Rooftop
– Monki
– Adidas
– Weekday
– Cheap Monday
– Hummel
– Diesel
– Euroman
– Dansk
– Cover
– COSTUME
og mange flere…

Book

Book DJ Maria Barfod

Book DJ Maria Barfod direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om DJ Maria Barfod

Musiknørden Maria Barfod havde fundet en måde at dele sin kærlighed til toner på. For hende handler det om at skabe en stemning eller som hun selv kalder det, ”Det rigtige lydtæppe”, hvilket bliver udviklet på baggrund af publikummet. Maria er situationsbevidst og ved nøjagtigt hvilke toner der skal spilles for at lade musik, stemning og publikum smelte sammen.

Lignende artister

,

DJ Flip

,

Michael Zilk

,

Per Kristensen

,

Nicoline Toft

, ,

Adam Duvå Hall

,

DJ Benny Hansen

,

Lars Bjarno

,

Soulmagic

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.