DJ Miguel
DJ Miguel

DJ Miguel

Miguel har optrådt som DJ i mange år, men han slog for alvor sit navn fast, da han i 2006 blev kåret som Danmarks bedste DJ, og han er stadig blandt de absolut bedste i Danmark. Han har optrådt på klubber i både ind- og udland og har i dag et imponerende cv, der blandt andet inkluderer klubberne Nasa i København, Pangaea i London og Paradise beach club i Bahia, Brasilien. Han har også spillet ved helt store events som Chanel’s receptioner i Paris og Raw, nordens største clubbing event.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke DJ Miguel fordi

Miguel har en kæmpe musikviden, fantastisk situationsfornemmelse og unik føling med publikum, og han kan derfor spille for alt og alle. Det er heller ikke uden grund, at han betragtes som en af de bedste almene DJs herhjemme.

Miguel har på overbevisende vis redefineret billedet af den klassiske mainstream DJ. I et velvalgt mix af gammelt og nyt, house og disco, klassikere og aktuelle hits formår han konstant at overraske publikum med sine musikalske sammensætninger og holde gang i festen fra start til slut.

Optrædener

DJ Miguel har optrådt for

– Klub Nasa, København
– Pangae, London
– Paradise Beach Club, Brasilien
– Chanel, Paris & Raw

Book

Book DJ Miguel

Book DJ Miguel direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om DJ Miguel

Miguel er en DJ i absolut topklasse, og han er garant for en fest i absolut topklasse, og med Miguel får du altid en stor oplevelse.

Lignende artister

,

Soulmagic

,

Jesper Green

,

Le Gammeltoft

,

DJ Flip

,

Thomas Madvig

,

Torben Pop

,

Nicoline Toft

,

Nick Decaza

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.