DJ Miguel
DJ Miguel

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

DJ Miguel
DJ Miguel

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

DJ Miguel
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / DJ / DJ Miguel

DJ Miguel

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Du kender DJ Miguel fra

Miguel har optrådt som DJ i mange år, men han slog for alvor sit navn fast, da han i 2006 blev kåret som Danmarks bedste DJ, og han er stadig blandt de absolut bedste i Danmark.
Han har optrådt på klubber i både ind- og udland og har i dag et imponerende cv, der blandt andet inkluderer klubberne Nasa i København, Pangaea i London og Paradise beach club i Bahia, Brasilien. Han har også spillet ved helt store events som Chanel’s receptioner i Paris og Raw, nordens største clubbing event.

Du skal booke DJ Miguel fordi

Miguel har en kæmpe musikviden, fantastisk situationsfornemmelse og unik føling med publikum, og han kan derfor spille for alt og alle. Det er heller ikke uden grund, at han betragtes som en af de bedste almene DJs herhjemme.

DJ Miguel har på overbevisende vis redefineret billedet af den klassiske mainstream DJ. I et velvalgt mix af gammelt og nyt, house og disco, klassikere og aktuelle hits formår DJ Miguel konstant at overraske publikum med sine musikalske sammensætninger og holde gang i festen fra start til slut.

DJ Miguel har optrådt for

– Klub Nasa, København
– Pangae, London
– Paradise Beach Club, Brasilien
– Chanel, Paris & Raw

Book DJ Miguel

Book DJ Miguel direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om DJ Miguel

Miguel er en DJ i absolut topklasse, og han er garant for en fest i absolut topklasse, og med DJ Miguel får du altid en stor oplevelse.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...