Rosa Lux

DJ Rosa Lux

Rosa Lux

DJ Rosa Lux

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Rosa Lux bookes direkte her

Rosa Lux er en af de hotteste DJ's i København - en fast og anerkendt del af byens kulturliv. Som DJ, producer og sangskriver er hun uhyre populær på de københavnske scener. De europæiske klubber er også begyndt at få øjnene op for hendes store talent.

Hun er kvinden bag det anmelderoste album ’Monsters’. Det sikrede hende nomineringer til et hav af priser herunder en Gaffa Pris, en Steppeulv Pris, En DDJA og en DMA for Årets Danske Club-udgivelse. Fra ’Monsters’ stammer kæmpehittet og den guldsælgende single ”Min Klub Først”, der gik nr. 1 på single-charten. Fra samme album opnåede to andre sange international omtale via den legendariske compilation Buddha Bar.

Rosa Lux sætter gang i festen

Hun har altid spillet musik, og hun kan skabe musik ud af alting. Hun har skrevet hundredevis af sange, været korpige og keyboardspiller, og siden 2008 har hun satset 100 procent på at arbejde som DJ og musiker. Som hun selv siger, er det eneste, der gør hende langtidslykkelig musik. Det er noget, man kan mærke, når man ser hende optræde. Når Lux siger, at hun føler, at hun har verdens fedeste job, så tror man på hende. Glæden smitter alt og alle.

Musikalsk har Rosa sin helt egen blanding af tech og house, og hun formår at skabe unikke musikalske oplevelser.

Book

Book Rosa Lux

Du kan booke Rosa Lux direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Rosa Lux

Det borgerlige navn er egentlig Rosa Batzer. Hun er opkaldt efter den polsk-tyske revolutionære tænker Rosa Luxemburg, som hendes far havde som sin store heltinde. Hun valgte at gå hele vejen og tage navnet til sig, og hun optræder i dag under kunstnernavnet Rosa Lux. Hun gør intet halvt, og hun er altid 100 procent til stede, når hun optræder. Som DJ er hun en oplevelse i sig selv. Hun er dragende, energisk og hamrende dygtig. Hun er yderst overbevisende og kan optræde til ethvert arrangement.

Derfor skal du booke Rosa Lux hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

TAK for et super fedt show. Det var umuligt at lade være med at holde fødder og krop i ro til de fede beats Rosa Lux leverede.

FEDT at Rosa kunne sætte gang i en fest kl. 07 om morgenen, en tirsdag og blandt en masse gymnasieelever. Stor Succes.

Danseglade hilsner fra

Solveig Høgh

Kræftens Bekæmpelse

Kan bookes som:

Forespørg på Rosa Lux

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

, ,

Thomas Madvig

,

Le Gammeltoft

,

Morten Trøst

,

Lars Bjarno

,

Maria Barfod

Kundeoplevelser

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning