Rosa Lux
Rosa Lux

DJ Rosa Lux

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Rosa Lux fordi

Rosa Lux er en af de hotteste DJs i København, og hun er en fast og anerkendt del af byens kulturliv.

Rosa Lux er DJ, producer og sangskriver. Hun er uhyre populær på de københavnske scener, og de europæiske klubber er også begyndt at få øjnene op for hendes store talent.

Hun er kvinden bag det anmelderoste album ’Monsters’, der sikrede hende nomineringer til et hav af priser herunder en Gaffa Pris, en Steppeulv Pris, En DDJA og en DMA for Årets Danske Club-udgivelse. Fra ’Monsters’ stammer kæmpehittet og den guldsælgende single ”Min Klub Først”, der gik nr. 1 på single-charten og fra samme album var to andre sange ude og opnå international omtale via den legendariske compilation Buddha Bar.

Rosa Lux har altid spillet musik, og hun kan skabe musik ud af alting. Hun har skrevet hundredevis af sange, været korpige og keyboardspiller og siden 2008 har hun satset 100 procent på at arbejde som DJ og musiker. Rosa lever og ånder for musikken, og som hun selv siger, er det eneste, der gør hende langtidslykkelig musik. Det er noget, man kan mærke, når man ser hende optræde, og når Rosa Lux siger, at hun føler, at hun har verdens fedeste job, så tror man på hende. Den glæde hun udstråler smitter alt og alle.

Musikalsk har Rosa sin helt egen blanding af tech og house, og hun formår at skabe unikke musikalske oplevelser – hvad end det er som sangskriver eller bag DJ-pulten.

Book

Book Rosa Lux

Book Rosa Lux direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Rosa Lux

Rosa Lux hedder egentlig Rosa Batzer, og hun er opkaldt efter den polsk-tyske revolutionære tænker Rosa Luxemburg, som hendes far havde som sin store heltinde. Rosa valgte at gå hele vejen og tage navnet til sig, og hun optræder i dag under kunstnernavnet Rosa Lux. Det er også noget af det, der kendetegner Rosa. Hun gør intet halvt, og hun er altid 100 procent til stede, når hun optræder.

Som DJ er Rosa Lux en oplevelse i sig selv. Hun er dragende, energisk og hamrende dygtig. Hun er yderst overbevisende og kan optræde til ethvert arrangement.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

, ,

Thomas Madvig

,

Jan Olsen

,

Per Kristensen

,

Claus Hartmann

,

Mikkel Wendelboe

,

Jan Trampedach

, ,

Adam Duvå Hall

,

CK Feltman