Rosa Lux

Rosa Lux DJ

Rosa Lux

Rosa Lux DJ

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke Rosa Lux fordi

Rosa Lux er en af de hotteste DJ's i København - en fast og anerkendt del af byens kulturliv. Som DJ, producer og sangskriver er hun uhyre populær på de københavnske scener. De europæiske klubber er også begyndt at få øjnene op for hendes store talent.

Hun er kvinden bag det anmelderoste album ’Monsters’. Det sikrede hende nomineringer til et hav af priser herunder en Gaffa Pris, en Steppeulv Pris, En DDJA og en DMA for Årets Danske Club-udgivelse. Fra ’Monsters’ stammer kæmpehittet og den guldsælgende single ”Min Klub Først”, der gik nr. 1 på single-charten. Fra samme album opnåede to andre sange international omtale via den legendariske compilation Buddha Bar.

Skaber musikken ud af alt

Hun har altid spillet musik, og hun kan skabe musik ud af alting. Hun har skrevet hundredevis af sange, været korpige og keyboardspiller, og siden 2008 har hun satset 100 procent på at arbejde som DJ og musiker. Som hun selv siger, er det eneste, der gør hende langtidslykkelig musik. Det er noget, man kan mærke, når man ser hende optræde. Når Lux siger, at hun føler, at hun har verdens fedeste job, så tror man på hende. Glæden smitter alt og alle.

Musikalsk har Rosa sin helt egen blanding af tech og house, og hun formår at skabe unikke musikalske oplevelser.

Book

Book Rosa Lux

Du kan booke Rosa Lux direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Rosa Lux

Det borgerlige navn er egentlig Rosa Batzer. Hun er opkaldt efter den polsk-tyske revolutionære tænker Rosa Luxemburg, som hendes far havde som sin store heltinde. Hun valgte at gå hele vejen og tage navnet til sig, og hun optræder i dag under kunstnernavnet Rosa Lux. Hun gør intet halvt, og hun er altid 100 procent til stede, når hun optræder. Som DJ er hun en oplevelse i sig selv. Hun er dragende, energisk og hamrende dygtig. Hun er yderst overbevisende og kan optræde til ethvert arrangement.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Rosa Lux DJ

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

, ,

Thomas Madvig

,

Le Gammeltoft

,

Morten Trøst

,

Lars Bjarno

,

Maria Barfod