Tommy Scott
DJ Tommy Scott

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Tommy Scott
DJ Tommy Scott

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Tommy Scott
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / DJ / DJ Tommy Scott

DJ Tommy Scott

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Du kender DJ Tommy Scott fra

Tommy har altid været musikalsk og spillet flere instrumenter som klaver, trommer og trompet. Han var heller ikke mere end 14 år gammel, da han debuterede som DJ i en ungdomsklub. Kærligheden til musikken og håndværket har holdt ham kørende siden, og han stadig er en populær DJ i dag.
Hans store talent og kreativitet fangede også opmærksomheden hos store verdensomspændende labels som Ministry Of Sound, EMI og Sony, som han har remixet og produceret for siden 1996.

Du skal booke DJ Tommy Scott fordi

Musikalsk beskriver Tommy sig selv som en ”Cross Over” DJ. Han spiller ikke kun en enkelt genre men alt fra lounge til pop, funk, disko og house. Det der differentierer ham fra gængse kommercielle DJs er, at han konstant prøver grænserne af for, hvad man musikalsk kan slippe af sted med. Han mixer nyt og gammelt, kendt og ukendt for altid at overraske og give publikum en på opleveren.

Uanset hvor og hvad Tommy Scott spiller, så skinner kreativiteten og musikaliteten igennem. Han er en utrolig dygtig og kreativ DJ, og med ham er der garanteret et musikalsk indslag af høj kvalitet.

Book DJ Tommy Scott

Book DJ Tommy Scott direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om DJ Tommy Scott

Talent har Tommy Scott masser af, og det har blandt andet sikret ham en pris som årets danske mainstream DJ og optrædener på de største klubber og til de største events i Danmark, Spanien, Tyskland, Frankrig, Holland, Sverige, Bulgarien, Norge, Østrig og Grækenland.

Tommy Scott har optrådt på nærmest samtlige klubber i Danmark, til et hav af events og ved firma- og privatfester. Hans erfaring er med andre ord stor.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...