Dodo and the Dodos
Dodo and The Dodos

Band, Kendt band, Prisklasse 4

Dodo and the Dodos
Dodo and The Dodos

Band, Kendt band, Prisklasse 4

Dodo and the Dodos
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Band / Dodo and The Dodos

Dodo and The Dodos

Band, Kendt band, Prisklasse 4

Du kender Dodo and The Dodos fra

Dodo and The Dodos er et af Danmarks absolutte yndlingsbands, og det har de været i mange år efterhånden. Dodo and The Dodos har over 1,5 millioner solgte albums i bagagen, de har leveret en lang række hits i sværvægtsklassen, og gruppen er efterhånden blevet folkeeje. De forener alle aldersgrupper, og alle synger gladeligt med på gruppens mange evergreens.

Du skal booke Dodo and The Dodos fordi

Dodo and The Dodos er en sand succes, og det skyldes netop deres samspil med publikum. Som Dodo and The Dodos selv siger:

”Vi overholder overenskomsten med vores publikum. Vi skal være ydmyge og 110 procent til stede, og har for længst indset, at vores sange ikke længere kun er vores. Hvis vi prøver at køre den hjem på automatpiloten, kommer folk ikke næste gang.”

Dodo and The Dodos er et af Danmarks absolutte yndlingsbands, og det hænger i høj grad sammen med den sprudlende spilleglæde, de udviser. Der er dømt indlevelse, energi og god stemning, når gruppen optræder. Alle kan og vil være med, når Dodo and The Dodos inviterer til fællessang.

Der ingen tvivl om, at Dodo and The Dodos har en stor plads i danskernes hjerter. Bandets trofaste fanskare møder talstærkt op til koncerter og starter fællessang længe før bandet overhovedet er gået på scenen.

Book Dodo and The Dodos

Book Dodo and The Dodos direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Dodo and The Dodos

Bandet blev dannet i 1986, og i 1987 udkom debutalbummet, der blev et af landets bedst sælgende debutalbums og gav os evergreens som ”Gi mig hvad du har” og ”Vågner i natten”.
Succesen fortsatte med gruppens andet album og op gennem 1980’erne leverede de hit på hit, og Dodo & The Dodos’ sange er i dag blevet folkeeje. Alle synger med, når ”Vågner i natten”, ”Sømand af verden” og ”Vi gør det vi ka’ li” lyder i højtalerne.

Dodo and The Dodos består af sanger Dodo Gad, Steen Christiansen på guitar og keyboard, Anders Valbro på guitar, Jens Rud på guitar og som solist/kor og Lars Thorup på trommer.

Dodo and The Dodos sangerinden Dodo Gad er også kvinden bag den legendariske fodboldslagsang ”Re-sepp-ten” fra VM i fodbold 1986 og slutrundesangen ”Vi vil ha’ sejren i land”, som også er blevet en klassiker.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...