Dodo and the Dodos
Dodo and the Dodos

Dodo and The Dodos

Dodo and The Dodos er et af Danmarks absolutte yndlingsbands, og det har de været i mange år efterhånden. De har over 1,5 millioner solgte albums i bagagen, de har leveret en lang række hits i sværvægtsklassen, og gruppen er efterhånden blevet folkeeje. De forener alle aldersgrupper, og alle synger gladeligt med på gruppens mange evergreens.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Dodo and The Dodos fordi

Dodo and The Dodos er en sand succes, og det skyldes netop deres samspil med publikum. Som Dodo and The Dodos selv siger:

”Vi overholder overenskomsten med vores publikum. Vi skal være ydmyge og 110 procent til stede, og har for længst indset, at vores sange ikke længere kun er vores. Hvis vi prøver at køre den hjem på automatpiloten, kommer folk ikke næste gang.”

De er Danmarks absolutte yndlingsbands, og det hænger i høj grad sammen med den sprudlende spilleglæde, de udviser. Der er dømt indlevelse, energi og god stemning, når gruppen optræder. Alle kan og vil være med, når Dodo and The Dodos inviterer til fællessang.

Der ingen tvivl om, at Dodo and The Dodos har en stor plads i danskernes hjerter. Bandets trofaste fanskare møder talstærkt op til koncerter og starter fællessang længe før bandet overhovedet er gået på scenen.

Book

Book Dodo and The Dodos

Book Dodo and The Dodos direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Dodo and The Dodos

Bandet blev dannet i 1986, og i 1987 udkom debutalbummet, der blev et af landets bedst sælgende debutalbums og gav os evergreens som ”Gi mig hvad du har” og ”Vågner i natten”.
Succesen fortsatte med gruppens andet album og op gennem 1980’erne leverede de hit på hit, og Dodo & The Dodos’ sange er i dag blevet folkeeje. Alle synger med, når ”Vågner i natten”, ”Sømand af verden” og ”Vi gør det vi ka’ li” lyder i højtalerne.

Bandet består af sanger Dodo Gad, Steen Christiansen på guitar og keyboard, Anders Valbro på guitar, Jens Rud på guitar og som solist/kor og Lars Thorup på trommer.

Bandets sangerinden Dodo Gad er også kvinden bag den legendariske fodboldslagsang ”Re-sepp-ten” fra VM i fodbold 1986 og slutrundesangen ”Vi vil ha’ sejren i land”, som også er blevet en klassiker.

Lignende artister

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.