Drengenes

Drengenes

Drengenes

Drengenes

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Erfaren trio til brylluppet

Drengenes er en charmerende trio, der leverer god stemning, De har et bredt repetoire som alle og enhver kan synge med på. Trioen har eksisteret siden 2002, og det er bleve til et utal af storslåede fester. Drengenes er det perfekte bryllupsband. De tilpasser repertoiret til lige præcis din fest - uanset om der er tale om et strandbryllup med bare tæer eller det store slotsbryllup.

Drengenes spiller for enhver festlig forsamling, som er med på at fyre den af til en omgang humør-pop. Med charme, harmoni og humor sætter de musikken forrest. Så længe gæsterne er klar på en fest med kendte hits, får du løftet dit arrangement til næste niveau.

Drengenes spiller kunstnere som Thomas Helmig, Beatles, Kim Larsen, Robbie Williams. Du kan altså være sikker på, at der er fuldstændig styr på musikken og at alle gæster kan synge med. Du er i helt trygge hænder med et professionelt bryllupsband, der har mange års erfaring.

Book

Book Drengenes

Du kan booke Drengenes direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Drengenes

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...