Fame Band

Fame Band

Fame Band

Fame Band

  • Beskrivelse
  • Repertoire
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Fame Band her

Fame Band er et af landets mest efterspurgte partybands. De tager udgangspunkt i de sange, vi alle kender og har sunget med på hele livet, og som vækker et hav af minder. Musikken er en blanding af de største disco- og soulhits fra 1970’erne, de danske ørehængere, der fik poppen til at flyde i 1980’erne krydset med de hits, vi kender fra i dag, der altid sætter gang i dansegulvet.

Dansevenligt, humørfyldt og energisk band

Uanset hvilket nummer bandet spiller, er det med garanti dansevenligt, humørfyldt og energisk. De har et stort og bredt repertoire, og bandet har en utrolig fornemmelse for at udvælge musikken og præge festen, så den hver gang passer til publikummet. Fame Band ser det nemlig som deres fornemmeste opgave at være med til at sikre, at arrangementet bliver den succesfulde oplevelse, som publikum og arrangør har set frem til.

Repertoire

Fame Band spiller blandt andet

Marvin Gaye & Tammi Terrell – Aint no mountain high enough
The Jacksons – Blame it on the boogie
Kool & The gang – Celabration
The Trammps – Disco Inferno
OneTwo – Den bedste tid
Søs Fenger & Thomas Helmig – Den jeg elsker
The Pretenders – Don’t get me wrong
Shirley & Jonas Winge Leisner – Don’t look for love
Aerosmith – Dream on
Irene Cara – Fame
Stevie Wonder – For once in my live
Chic – Freak out
Daft Punk ft.Pharrell Williams & Nile Rodgers – Get lucky
Donna Summer – Hot stuff
Danser med Drenge – Hvor længe vil du ydmyge dig
Bill Medley and Jennifer Warnes – I had the time of my life
The Pointer Sisters – I’m so exited
Tøsedrengene – Indianer
Roxette – It must have been love
Gloria Gaynor – I will survive
The Weather Girls – Its raining men
Prince – Kiss
Ray Dee Ohh – La’ lyset brænde
Halberg Larsen – Magi I luften
ABBA – Mama Mia
OneTwo – Midt I en drøm
Sko/Torp – On a long lonely night
Aretha Franklin – Respect

Og meget mere...

Book

Book Fame Band

Book Fame Band direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Fame Band

Fame Band elsker at optræde, og det kan mærkes. De kommer på scenen med en energi, spilleglæde og et fantastisk humør, der rækker lang ud over scenekanten og smitter alle til festen. Fame Band er et sikkert valg, hvis du ønsker en succesfuld fest.

Mere om musikerne

Bandet er et 5-mands band bestående af Joan Westgate på vokal, Steffen Brix på guitar og kor, Lasse Bruun på trommer, Henry Dam Kristensen på keyboard og Lars Holm Hansen på bas. Alle fem er professionelle, rutinerede og dygtige musikere, der supplerer hinanden på fantastisk vis. Bandet har flere års erfaring og rejser Danmark rundt og optræder ved alt fra festivaler, byfester, julefrokoster og firmafester til private arrangementer som fødselsdage, bryllupper og lignende.

Derfor skal du booke Fame Band hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Fame Band

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere