Konferencier Felix Smith
Felix Smith

Konferencier, Ordstyrer, Prisklasse 4

Konferencier Felix Smith
Felix Smith

Konferencier, Ordstyrer, Prisklasse 4

Konferencier Felix Smith
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Konferencier / Felix Smith

Felix Smith

Konferencier, Ordstyrer, Prisklasse 4

Du kender Felix Smith fra

Felix Smith er efterhånden blevet en af de mest erfarne værter herhjemme. Han slog igennem som vært på ungdomsprogrammet ’Rundfunk’ i 2008, og det blev startskuddet til en lang karriere. Siden da har han ved adskillige lejligheder bevist, at han er en af de dygtigste værter, landet har at byde på.

Du skal booke Felix Smith fordi

Den populære skærmtrold Felix Smith er en af Danmarks mest profilerede værter.

Felix Smith er med andre ord en uhyre erfaren mand, når det kommer til at stå i spidsen for arrangementer – store som små. Man mærker tydeligt hans store erfaring. Når Felix er på opgaven, behøver du kun at sige tingene én gang, for de skal nok blive husket, og han har med garanti styr på tingene. Han optræder med overskud og en ro, der gør, at man føler sig i trygge hænder.

Han er en yderst charmerende, nærværende og professionel vært, hvilket har gjort ham til en af landets mest populære af slagsen.

Felix Smith har været vært for

– Talent
– Dansk Medlodi Grand Prix
– Danmarks Indsamling
– DRs Store Juleshow
– Voice – Danmarks største stemme

Book Felix Smith

Book Felix Smith direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Felix Smith

Han har med stor sikkerhed optrådt i en lang række værtsroller på store tv-shows. Tre gange har han været vært for ’Talent’ og ’Dansk Melodi Grand Prix’, og han har budt velkommen til både ’Danmarks Indsamling’, ’DRs Store Juleshow’ og ’Voice – Danmarks største stemme’. For at nævne et par af hans mange optrædener.

Uanset arrangementets type og størrelse, så er Felix altid velforberedt og 100% til stede, når opgaven skal løses, og det har ført til den ene succesfulde oplevelse efter den anden.

Book Felix Smith som konferencier, vært, ordstyrer eller sågar gæste-DJ, og få en af Danmarks mest profilerede værter til at løfte dit næste arrangement.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...