Konferencier Felix Smith

Felix Smith Vært

Konferencier Felix Smith

Felix Smith Vært

  • Beskrivelse
  • Kendt fra
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Felix Smith her - Professionel og charmerende vært

Felix Smith er efterhånden blevet en af de mest erfarne værter herhjemme. Han slog igennem som vært på ungdomsprogrammet ’Rundfunk’ i 2008, og det blev startskuddet til en lang karriere. Siden da har han ved adskillige lejligheder bevist, at han er en af de dygtigste værter, landet har at byde på. Den populære skærmtrold Felix Smith er en af Danmarks mest profilerede værter.

Erfaren og professionel afvikling af dit arrangement

Han er med andre ord en uhyre erfaren mand, når det kommer til at stå i spidsen for arrangementer – store som små. Man mærker tydeligt hans store erfaring. Når Smith er på opgaven, behøver du kun at sige tingene én gang, for de skal nok blive husket, og han har med garanti styr på tingene. Han optræder med overskud og en ro, der gør, at man føler sig i trygge hænder.

Han er en yderst charmerende, nærværende og professionel vært, hvilket har gjort ham til en af landets mest populære af slagsen.

Kendt fra

Felix Smith har været vært for

– Talent
– Dansk Medlodi Grand Prix
– Danmarks Indsamling
– DRs Store Juleshow
– Voice – Danmarks største stemme

Book

Book Felix Smith

Book Felix Smith direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Felix Smith

Han har med stor sikkerhed optrådt i en lang række værtsroller på store tv-shows. Tre gange har han været vært for ’Talent’ og ’Dansk Melodi Grand Prix’, og han har budt velkommen til både ’Danmarks Indsamling’, ’DRs Store Juleshow’ og ’Voice – Danmarks største stemme’. For at nævne et par af hans mange optrædener. Uanset arrangementets type og størrelse, så er han altid velforberedt og 100% til stede, når opgaven skal løses, og det har ført til den ene succesfulde oplevelse efter den anden.

Book Felix Smith som konferencier, vært, ordstyrer eller sågar gæste-DJ. Få en af Danmarks mest profilerede værter til at løfte dit næste arrangement.

Derfor skal du booke Felix Smith Vært hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Felix Smith Vært

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Adam Duvå Hall

Lars Herlow

Emil Thorup

Joakim Ingversen

Kundeoplevelser

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV