Konferencier Felix Smith
Konferencier Felix Smith

Felix Smith

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Kendt fra
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Felix Smith fordi

Felix er med andre ord en uhyre erfaren mand, når det kommer til at stå i spidsen for arrangementer – store som små. Man mærker tydeligt hans store erfaring. Når Felix er på opgaven, behøver du kun at sige tingene én gang, for de skal nok blive husket, og han har med garanti styr på tingene. Han optræder med overskud og en ro, der gør, at man føler sig i trygge hænder.

Han er en yderst charmerende, nærværende og professionel vært, hvilket har gjort ham til en af landets mest populære af slagsen.

Kendt fra

Felix Smith har været vært for

– Talent
– Dansk Medlodi Grand Prix
– Danmarks Indsamling
– DRs Store Juleshow
– Voice – Danmarks største stemme

Book

Book Felix Smith

Book Felix Smith direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Felix Smith

Han har med stor sikkerhed optrådt i en lang række værtsroller på store tv-shows. Tre gange har han været vært for ’Talent’ og ’Dansk Melodi Grand Prix’, og han har budt velkommen til både ’Danmarks Indsamling’, ’DRs Store Juleshow’ og ’Voice – Danmarks største stemme’. For at nævne et par af hans mange optrædener.

Uanset arrangementets type og størrelse, så er Felix altid velforberedt og 100% til stede, når opgaven skal løses, og det har ført til den ene succesfulde oplevelse efter den anden.

Book Felix Smith som konferencier, vært, ordstyrer eller sågar gæste-DJ, og få en af Danmarks mest profilerede værter til at løfte dit næste arrangement.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Clement Kjersgaard

, ,

Adam Duvå Hall

,

Jacob Haugaard

Andrea Elisabeth Rudolph

,

Casper Christensen

Lars Herlow