Festmaskinen
Festmaskinen

Festmaskinen

Festmaskinen har spillet med flere store artister, og musikerne i bandet har bl.a. turneret og indspillet med kunstnere som Søs Fenger, Jette Torp, Michael Learns to Rock, Humleridderne, Johnny Logan, Søren Sko, Alphabeat, Infernal, Tina Dickow, Monique, McEinar, Henning Stærk, Poul Krebs og mange andre.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Festmaskinen fordi

Festmaskinen er et af landets bedste og mest rutinerede partybands. De blev til i 2003, og har over 10 års erfaring som et af landets bedste partybands.

Festmaskinen er et navn, der forpligter, og i dette tilfælde skal navnet tages helt bogstaveligt. Der er festgaranti, når Festmaskinen træder på scenen. De optræder med en energi og spilleglæde, der trækker alle folk på dansegulvet og holder dem der hele aftenen og natten.

Bandet har et bredt repertoire, og de tager publikum med på en tidsrejse med musikalske højdepunkter og de største pilepæle fra de sidste 50 år i musikken. Der er noget for enhver smag, og denne store alsidighed gør bandet utroligt populært.

Partybandet kan også levere musik under middagen. De kan spille jazzklassikere og smagfulde evergreens, og er du mere til det klassiske, kan bandet også opleves med strygekvartet. Uanset hvad så skaber de den helt rigtige og afslappede stemningen under maden eller til receptionen.

Uanset om Festmaskinen optræder alene eller med gæstesolist, er I garanteret en fest, I sent vil glemme. Festmaskinen lever altid op til sit navn.

Book

Book Festmaskinen

Book Festmaskinen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Festmaskinen

Festmaskinen kan optræde i større og mindre konstellationer og som 5, 7, 9 eller 11 mands band. Bandet består udover selve maskinen på fem personer – af to ekstra blæsere, en mand på trompet og en på saxofon og to dygtige korpiger.

Der er tale om rutinerede, konservatorieuddannede musikere, der har spillet sammen i utallige sammenhænge igennem årene og som leverer professionel musik i topkvalitet.

Bandet kan bookes med en eller flere gæstesolister som fx Ida Corr, Sanne Solomonsen, Erann DD, Caroline Henderson, Alphabeat, Peter AG, Infernal, One Two, Alberte, Søren Sko, Monique, Jimmy Jørgensen, Julie, Nik & Jay, Michael Carøe, Simon Mathew, Anna David, Annette Heick, Marie Carmen Koppel, Morten Remar, Anders Blichfeldt, Zindy, James Sampson, Lis Sørensen, Birthe Kjær, Andrew Strong og Bobo Moreno.

Lignende artister

,

Outlandish

,

Cantus Tyrolerne

,

Jette Torp

,

Husorkestret

, ,

Pernille Rosendahl

,

Danseorkestret

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.