For The Record

For The Record

For The Record

For The Record

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book For The Record her

For The Record er kendt som Danmarks venligste partyband. De er et festband bestående af seks unge mennesker fra Århus. Bandet udgøres af de 6 medlemmer, Christina, Thomas, Michael, Lars, Dennis og Ronnie. De har alle spillet sammen i denne konstellation i en lang årrække og har optrådt til enhver tænkelig festlig lejlighed, lige fra fødselsdage og bryllupper til store universitets- og firmafester.

Førsteklasses partyband

På scenen optræder de med et brag af et show og sammensætter unikke kombinationer af numre, som er udvalgt specifikt til netop din fest. Bandet brænder for at spille musik, og de har en eminent musikalsk tilstedeværelse og fortolkning af fede festnumre. Musikken leveres med det overskud og glimt i øjet, der kendetegnet et førsteklasses partyband.

Repertoiret spænder bredt, men du kan være sikker på at få musik, alle kender. Vi snakker navne som Michael Jackson, Kim Larsen, Dolly Parton, Sanne Salomonsen og mange flere.

Book

Book For The Record

Book For The Record direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om For The Record

Christina er på lead vokal, perkussionist og kor. Hun har sunget det meste af sit liv, og det har altid været party-musikken der har været den store passion. Hendes ”guilty pleasure” er gode danske 80’er hits, så når først musikken spiller, har hun svært ved at stå stille. Thomas er på lead vokal, guitar og kor. Han har stor erfaring som sanger og besidder den ideelle og alsidige partyband-stemme.

Holdet på instrumenterne

Michael er at finde på guitar, vokal og kor. Intet band uden en rockstar, og det har For the Record i Michael. Med sine eventyrlige og altid underholdnende soloer bliver dit publikum imponeret.

Lars spiller på bas og er For the Records bund og groove. Med en musikalsk og original indstilling bidrager han til med ro og overskud. Dennis er at finde bag pianoet, og han er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium. Han er manden bag alle de flippede lyde og besidder store kræfter inden for store 80’er numre. Ronnie skaber energien og stemningen på trommerne. Han er meget energisk og udstråler stor spilleglæde gennem sit indbydende trommespil, hvilket smitter af på både band og publikum. Han har sine slagkraftige erfaringer fra MGK og diverse bands.

Derfor skal du booke For The Record hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på For The Record

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision