For The Record

For The Record

For The Record

For The Record

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke For The Record fordi

For The Record er kendt som Danmarks venligste partyband. De er et festband bestående af seks unge mennesker fra Århus. Bandet udgøres af de 6 medlemmer, Christina, Thomas, Michael, Lars, Dennis og Ronnie. De har alle spillet sammen i denne konstellation i en lang årrække og har optrådt til enhver tænkelig festlig lejlighed, lige fra fødselsdage og bryllupper til store universitets- og firmafester.

Førsteklasses partyband

På scenen optræder de med et brag af et show og sammensætter unikke kombinationer af numre, som er udvalgt specifikt til netop din fest. Bandet brænder for at spille musik, og de har en eminent musikalsk tilstedeværelse og fortolkning af fede festnumre. Musikken leveres med det overskud og glimt i øjet, der kendetegnet et førsteklasses partyband.

Repertoiret spænder bredt, men du kan være sikker på at få musik, alle kender. Vi snakker navne som Michael Jackson, Kim Larsen, Dolly Parton, Sanne Salomonsen og mange flere.

Book

Book For The Record

Book For The Record direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om For The Record

Christina er på lead vokal, perkussionist og kor. Hun har sunget det meste af sit liv, og det har altid været party-musikken der har været den store passion. Hendes ”guilty pleasure” er gode danske 80’er hits, så når først musikken spiller, har hun svært ved at stå stille. Thomas er på lead vokal, guitar og kor. Han har stor erfaring som sanger og besidder den ideelle og alsidige partyband-stemme.

Holdet på instrumenterne

Michael er at finde på guitar, vokal og kor. Intet band uden en rockstar, og det har For the Record i Michael. Med sine eventyrlige og altid underholdnende soloer bliver dit publikum imponeret.

Lars spiller på bas og er For the Records bund og groove. Med en musikalsk og original indstilling bidrager han til med ro og overskud. Dennis er at finde bag pianoet, og han er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium. Han er manden bag alle de flippede lyde og besidder store kræfter inden for store 80’er numre. Ronnie skaber energien og stemningen på trommerne. Han er meget energisk og udstråler stor spilleglæde gennem sit indbydende trommespil, hvilket smitter af på både band og publikum. Han har sine slagkraftige erfaringer fra MGK og diverse bands.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på For The Record

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...