For The Record
For The Record

For The Record

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Repertoire
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke For The Record fordi

På scenen optræder For The Record med et brag af et show og sammensætter unikke kombinationer af numre, som er udvalgt specifikt til netop din fest.

Bandet brænder for at spille musik og deres engagement afspejles i deres energiske og musikalske tilstedeværelse og fortolkning af fede festnumre. Musikken leveres med det overskud og glimt i øjet, der kendetegnet et første klasses partyband.

Numrene til deres repertoire er alle nogen de i bandet hver især har følelser for, hvilket tilfører numrene en ekstra dimension som smitter af på gæsternes helhedsoplevelse af festen.

Repertoire

For The Record spiller blandt andet

– Anne Linnet
– Beatles
– Blues Brothers
– Bryan Adams
– Coldplay
– D:A:D
– Danseorkestret
– Dodo And The Dodos
– Dolly Parton
– Donna Summer
– Doobie Brothers
– Duffy
– Erann DD
– Gavin DeGraw
– George Michael
– Gloria Gaynor
– Jackson 5
– James Brown
– Justin Timberlake
– Karen Busck
– Katrina And The Waves
– Kim Larsen
– Lizzie
– Lynard Skynard
– Maroon 5
– Michael Jackson
– Pointer Sisters
– Prince
– Rascal Flatts
– Ray Dee Ohh
– Robbie Williams
– Roxette
– Sanne Salomonsen
– Sko/Torp
– Stevie Wonder
– Szhirley
– The Commitments
– Thomas Helmig
– Tv2
– Wild Cherry

Book

Book For The Record

Book For The Record direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om For The Record

Christina er på lead vokal, perkussionist og kor. Hun har sunget det meste af sit liv, og det har altid været party-musikken der har været hendes store passion. Christinas ”guilty pleasure” er nemlig gode danske 80’er hits, så når først musikken spiller har hun svært ved at stå stille.

Thomas er på lead vokal, guitar og kor. Han har en lang erfaring som sanger og besidder den ideelle og alsidige partyband-stemme. Sammen med den evigt svingende rytmeguitar, er Thomas en oplevelse på scenen.

Michael er at finde på lead guitar, lead vokal og kor. Intet band uden en rock-star og det har For the Record i Michael. Med sine eventyrlige og altid underholdne soloer imponeres både publikum og resten af bandet gang på gang. Michael er desuden en fremragende sanger.

Lars spiller på bas og er For the Records bund og groove. Med en musikalsk og original indstilling bidrager Lars til den ro og overskud, der kendetegner et førsteklasses partyband. Lars er desuden meget aktiv, når der skal arrangeres nye kæmpe hits til DIG!

Dennis er at finde bag pianoet og han er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og For The Records keysmand. Han er manden bag alle de flippede lyde og besidder store kræfter inden for store 80’er numre.

Ronnie skaber energien og stemningen på trommerne. Han er meget energisk og udstråler stor spilleglæde igennem sit indbydende trommespil, hvilket smitter af på både band og publikum. Han har sine slagkraftige erfaringer fra MGK og diverse bands.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

FAME Band

,

Martin Preisler Band

,

Best of Britain

The Late Show

Dreamband

Findsen Foundation Party Orchestra

,

Tirolerband Aalburg