Frank Hvam

Frank Hvam

Frank Hvam

Frank Hvam

  • Beskrivelse
  • Kendt fra
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Oplev underholdningens mester fra Klovn

Frank Hvam er en af landets mest efterspurgte komikere. Han er helt sin egen, og en aften i hans selskab er med garanti uforglemmelig. Han er et særdeles kendt ansigt på den danske underholdningsscene. Han har medvirket i kultprogrammer som Casper og Mandrilaftalen, Klovn, Langt fra Las Vegas og optrådt med stand up til en række one-man shows, der gang på gang trækker fulde huse. Hans store erfaring og succes har betydet, at han i dag er én af de toneangivende komikere i Danmark.

Hvad er det, der gør Frank så utrolig populær? En forklaring findes helt klart i hans personlighed. Han er charmerende, selvironisk, sympatisk og behagelig, og han optræder med en lun og underspillet humor. Han har en fænomenal timing og måde at bruge sin kropslige udstråling på, der gør komikken til noget helt særligt.

Dagligdagen taget under komikkens lup

Når Frank optræder, så taler han om det meste, men han tager ofte udgangspunkt i det jordnære, dagligdagen og personlige oplevelser. Publikum kan genkende de scenarier, han skildrer, og med hans enestående fortælleevne får det med garanti latteren frem. Frank er en nuanceret komiker, som formår at sammensætte det lavkomiske med det begavede i en særlig konstellation. Det er på én gang over og under bæltestedet, men altid sjovt.

Kendt fra

Frank Hvam har medvirket i

– Klovn – The Movie
– Klovn Forever
– Langt fra Las Vegas
– Game of Thrones
– Rejsen til Saturn
– Casper og Mandrilaftalen

Book

Book Frank Hvam

Book Frank Hvam direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Frank Hvam

Oprindelig skulle Frank Hvam være dyrlæge, men efter et skæbnesvangert møde med komikeren Jan Gintberg på Landbohøjskolen besluttede han sig for at forlade studierne for at blive komiker. Til stort held for den danske comedy-scene og det danske publikum.

Oplev til firmafester, privatfester og konferencier

Han debuterede som stand up-komiker i 1995 og siden da, er det kun gået fremad. Han har i dag på fornemmeste vis bevist sit værd som en af landets dygtigste komikere. Han optræder til både firmafester og privatfester, hvor der ønskes et sjovt indslag, og Frank har samtidig haft stor succes som konferencier og vært.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Frank Hvam

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...