Frank Hvam

Frank Hvam

Frank Hvam

Frank Hvam

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Kendt fra
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Frank Hvam fordi

Frank Hvam er en af landets mest efterspurgte komikere. Han er helt sin egen, og en aften i hans selskab er med garanti uforglemmelig.

Hvad er det, der gør Frank så utrolig populær? En forklaring findes helt klart i hans personlighed. Han er charmerende, selvironisk, sympatisk og behagelig, og han optræder med en lun og underspillet humor. Han har en fænomenal timing og måde at bruge sin kropslige udstråling på, der gør komikken til noget helt særligt.

Når Frank optræder, så taler han om det meste, men han tager ofte udgangspunkt i det jordnære, dagligdagen og personlige oplevelser. Publikum kan genkende de scenarier, han skildrer, og med hans enestående fortælleevne får det med garanti latteren frem. Frank er en nuanceret komiker, som formår at sammensætte det lavkomiske med det begavede i en særlig konstellation. Det er på én gang over og under bæltestedet, men altid sjovt.

Kendt fra

Frank Hvam har medvirket i

– Klovn – The Movie
– Klovn Forever
– Langt fra Las Vegas
– Game of Thrones
– Rejsen til Saturn
– Casper og Mandrilaftalen

Book

Book Frank Hvam

Book Frank Hvam direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Frank Hvam

Oprindelig skulle Frank Hvam være dyrlæge, men efter et skæbnesvangert møde med komikeren Jan Gintberg på Landbohøjskolen besluttede han sig for at forlade studierne for at blive komiker – til stort held for den danske comedy-scene og det danske publikum.

Frank Hvam debuterede som stand up-komiker i 1995 og siden da, er det kun gået fremad. Han har i dag på fornemmeste vis bevist sit værd som en af landets dygtigste komikere.

Frank Hvam optræder til både firmafester og privatfester, hvor der ønskes et sjovt indslag, og Frank har samtidig haft stor succes som konferencier og vært.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Anders “Anden” Matthesen

Mikael Wulff

Thomas Hartmann

Jonas Mogensen

Christian Fuhlendorff

Peter Kær

Jacob Tingleff

Steen Molzen