Frank Hvam
Frank Hvam

Frank Hvam

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Kendt fra
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Frank Hvam fordi

Frank Hvam er en af landets mest efterspurgte komikere. Han er helt sin egen, og en aften i hans selskab er med garanti uforglemmelig.

Hvad er det, der gør Frank så utrolig populær? En forklaring findes helt klart i hans personlighed. Han er charmerende, selvironisk, sympatisk og behagelig, og han optræder med en lun og underspillet humor. Han har en fænomenal timing og måde at bruge sin kropslige udstråling på, der gør komikken til noget helt særligt.

Når Frank optræder, så taler han om det meste, men han tager ofte udgangspunkt i det jordnære, dagligdagen og personlige oplevelser. Publikum kan genkende de scenarier, han skildrer, og med hans enestående fortælleevne får det med garanti latteren frem. Frank er en nuanceret komiker, som formår at sammensætte det lavkomiske med det begavede i en særlig konstellation. Det er på én gang over og under bæltestedet, men altid sjovt.

Kendt fra

Frank Hvam har medvirket i

– Klovn – The Movie
– Klovn Forever
– Langt fra Las Vegas
– Game of Thrones
– Rejsen til Saturn
– Casper og Mandrilaftalen

Book

Book Frank Hvam

Book Frank Hvam direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Frank Hvam

Oprindelig skulle Frank Hvam være dyrlæge, men efter et skæbnesvangert møde med komikeren Jan Gintberg på Landbohøjskolen besluttede han sig for at forlade studierne for at blive komiker – til stort held for den danske comedy-scene og det danske publikum.

Frank Hvam debuterede som stand up-komiker i 1995 og siden da, er det kun gået fremad. Han har i dag på fornemmeste vis bevist sit værd som en af landets dygtigste komikere.

Frank Hvam optræder til både firmafester og privatfester, hvor der ønskes et sjovt indslag, og Frank har samtidig haft stor succes som konferencier og vært.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Simon Talbot

Christian Fuhlendorff

,

Jacob Haugaard

Martin Nørgaard

Camilla Ottesen

Mick Øgendahl