Geo og en guitar

Geo og en guitar

Geo og en guitar

Geo og en guitar

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Comedy-musik på højeste niveau

Geo og en guitar bestået af Geo og Simon. De teamede op i 2018 og har siden arbejdet på deres comedy-musikprojekt. De er nu klar til at præsentere deres show, og du er garanteret comedy-musik for fuld udblæsning, hvor Geo og Simon tager tykt pis på stand-up og musikbranchen.

Tilpasset dit arrangement

Geo er en mester i improvisations kunst og leverer også customized stand-up materiale, hvor de tilpasser deres show med sjove improvisationer. De skriver en 'firmasang”, hvor omdrejningspunktet er informationer om jeres firmas historik og ansatte. Der er garanti for en sjov og intim stemning, som vil være med til at styrke sammenholdet i jeres virksomhed og løfte aftenens humør.

Hvis du vil sikre en uforglemmelig aften, hvor I kan overgive jer helt og aldeles til denne uforglemmelige oplevelse, vil dette show være perfekt til jeres næste firmafest.

Book

Book Geo og en guitar

Book Geo og en guitar direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med mange danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Geo og en guitar

Geos karriere startede, da han 2000 vandt DM i standup. Efter det tog karrieren fart. Den succesfulde komiker er en af de mest erfarne komikere i dansk comedy. Han er kendt for at være en af de mest uforudsigelige komikere i branchen - han leverer et originalt og energisk sceneshow hver gang.

Geo der blandt andet er kendt for at være vært for Comedy Aid, forfatter og foredragsholder. Nu har han slået pjalterne sammen med den tidligere guitarist i rockbandet Dúné, Simon Troelsgaard, der har spillet med andre kunstnere som Bryan Rice og Thomas Buttenschøn.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Geo og en guitar

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...