Standup med Geo

Geo og en guitar

Standup med Geo

Geo og en guitar

Gratis sparring til dit event +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Kendt fra
  • Tæt på
Beskrivelse

Du skal booke Geo og Simon Troelsgaard fordi

Geo og Simon teamede op og har siden 2018 arbejdet på deres comedy-musikprojekt.
De er nu klar til at præsentere deres show, og du er garanteret comedy-musik for fuld udblæsning, hvor Geo og Simon tager tykt pis på stand-up og musikbranchen.

Da Geo er en mester i improvisations kunst, leverer Geo og Simon også costomized stand-up materiale, hvor de tilpasser deres show med sjove improvisationer, som er tilpasset specifikt til dit arrangement - altså hvert show er helt unikt.
Derudover skriver de også en 'firmasang”, hvor omdrejningspunktet bliver informationer om jeres firmas historik og ansatte. Dette er med til at give give en utrolig sjov og intim stemning, som vil være med til at styrke sammenholdet i jeres virksomhed i mange uger efter showet er færdig.

En aften i selskab med disse to herrer vil helt sikkert sikre jer en aften med masser af latter og sjov, og en smittende energi, hvor Geo og Simon vil holde jer på kanten af sædet. Denne oplevelse vil blive husket og snakket om det næste lange stykke tid.

Hvis du vil sikre en uforglemmelig aften, hvor I kan overgive jer helt og aldeles til denne uforglemmelige oplevelse, vil dette show være perfekt til jeres næste firmafest.

Book

Book Geo

Book Geo direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi tilbyder professionel rådgivning til dit næste arrangement.

Kendt fra

Geo har medvirket i

– Comedy Aid, vært
– Den Ægte Vare, one-man show
– Geo’s Garage, one-man show
– Mit indre dyr, one-man show
– Kemo of comedy, one-man show

Tæt på

Kom helt tæt på Geo

Geo's karriere startede, da han 2000 vandt DM i standup - Efter det tog karrieren fart.
Den succesfulde komiker er en af de mest erfarne komikere i dansk comedy, og er kendt for at være en af de mest uforudsigelige komiker i branchen, der leverer et originalt og energisk sceneshow hver gang han optræder.

Geo der blandt andet er kendt for at være vært for Comedy Aid, forfatter og foredragsholder, har slået pjalterne sammen med den tidligere guitarist i rockbandet Dúné, Simon Troelsgaard, der har spillet med andre kunstnere som Bryan Rice og Thomas Buttenschøn.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis sparring til dit event +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

HUSK: Det koster ikke noget at spørge

Lignende artister

Sanne Søndergaard

Mikael Wulff

Rune Klan

Carsten Bang

Christian Fuhlendorff

,

Casper Christensen

Brian Mørk