Geo
Geo

Geo

Geo er en erfaren stand up-komiker, og han har optrådt til blandt andet DM i stand up, som han har vundet, som vært for Comedy Aid og med one-man-shows som ”Den Ægte Vare”, ”Geo’s Garage”, ”Mit indre dyr” og ”Kemo og comedy”. Han har også imponeret som forfatter til bestselleren ”Ikk´for sjov – kemo og comedy”, der blev overøst med anmelderroser og modtog en usædvanlig positiv læserrespons.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Kendt fra
  • Book
  • Tæt på
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Geo fordi

Han er gal, men genial.

Han er imponerende på scenen. Han gør intet halvt, og der findes ikke kedelige middelveje i hans repertoire. Han formår at twiste hverdagens banaliteter og blande dem med intellektuelle betragtninger. Når det krydres med Geos særlige kropslige mimik, elegante og skarpe timing, så er det umuligt ikke at græde af grin.

Showene er uforudsigelige, kompromisløse, konsekvente og af en ganske særlig klasse. Hans energi smitter, og han leverer stand up af høj kvalitet, der betyder, at man som publikum er ekstremt overrasket og underholdt, og man kan ikke andet end fascineres af hans evner og optræden.

Kendt fra

Geo har medvirket i

– Comedy Aid, vært
– Den Ægte Vare, one-man show
– Geo’s Garage, one-man show
– Mit indre dyr, one-man show
– Kemo of comedy, one-man show

Book

Book Geo

Book Geo direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Tæt på

Kom helt tæt på Geo

I foråret 2013 udgav han bogen ”Ikk´ for Sjov – Kemo og Comedy”. Bogen lå på toppen af bestsellerlisterne i ugevis og fik fremragende anmeldelser og usædvanlig begejstret respons fra læserne. Samme emne havde han med sig, da han i 2014 kunne opleves på Bremen Teater med showet ”Kemo & Comedy”. Showet er skrevet på baggrund af Geos eget sygdomsforløb, efter han blev ramt af cancer i 2011/2012. Heldigvis er han ovenpå igen – og hvad endnu bedre er: han har støbt sine mange tragi-komiske oplevelser med cancer om til et hysterisk morsomt og livsbekræftende one-man show, ‘Kemo og Comedy.’ Hudløst ærligt og uden at lægge fingre imellem smider Geo den ene sindssyge oplevelse efter den anden om sit sygdomsforløb efter publikum.

Før sygdomsforløbet, har han også været aktuel med både ”Geos Garage”, ”Ego Geo” og ”Mit indre Dyr”, der alle endnu en gang markerede ham som en fantastisk komiker. Før dette havde han også stor succes med flere TV-produktioner. I 2000 vandt han “DM i Stand-up”, og med sin optræden på den nu næsten legendariske teaterturné “Den Ægte Vare” slog den banebydende herre for alvor sit navn fast inden for dansk comedy. Siden har han givet mange eksempler på sit alsidige talent og medvirket i talrige produktioner på TV og det store lærred, bl.a. ”Rundfunk” (TV2), ”Hjerteflimmer” (DR1), ”Klovn” (TV 2 ZULU), ”Hvor fanden er Herning?” (TV2), ”Winnie og Karina” (Biograffilm), ”Gumball 3000” (TV 2 ZULU) og ”Zulu Kvægræs” (TV 2 ZULU).

Ud over på TV har Geo i en årrække siden 2006 fungeret som bagsideskribent på lørdagens udgave af Ekstra Bladet, hvor han teede sig som Danmarks mest besværlige kunde. Alle artiklerne er filmet med skjult kamera og kan stadig ses på nettet.

Med Geo er der ingen kedelige middelveje og kønsløse jokes. Intellektuelle betragtninger kontrasteres af en imponerende og kropslig mimik. Samtidig er Geo en af de få, der virkelig mestrer improvisationens kunst, så hvert show er helt unikt.

Lær mere

Lær meget mere om Geo

Han debuterede som komiker i 1996. Han har siden dengang forfinet sin ganske unikke stil, og hans skæve væsen har siden gjort ham til et kendt og elsket navn inden for dansk comedy.

Han har en utrolig energi, og han kan som ingen anden bruge sin krop, sin mimik og gestik. Han fremstår til tider gal, når han render rundt på scenen, men lad jer ikke narre. Med Geo er der en mening med galskaben, og han er ikke bare gal – han er genial. Geo er indbegrebet af skøre indfald og vild gestikuleren, men han blander det med dybt begavede referencer og intelligente og underholdende pointer.

Han mestrer som få improvisationens kunst, og han har en ganske særlig evne til at iagttage og mærke sit publikum, stemningen og øjeblikket, hvilket gør enhver optræden ganske unik.

Lignende artister

Carsten Eskelund

Alex Thelander

Brian Mørk

Jonatan Spang

Dan Andersen

Adam og Noah

Povl Erik Carstensen

Daniel Lill

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.