Geo

Book Geo

Geo

Book Geo

  • Beskrivelse
  • Kendt fra
  • Book
  • Tæt på
  • Læs mere
Beskrivelse

Gal, men genial

Geo er intet mindre end imponerende på scenen. Han gør intet halvt, og der findes ikke kedelige middelveje i hans repertoire. Han formår at twiste hverdagens banaliteter og blande dem med intellektuelle betragtninger. Når det krydres med Geos særlige kropslige mimik, elegante og skarpe timing, så er det umuligt ikke at græde af grin.

Uforudsigelig og kompromisløs til firmafesten

Showene er uforudsigelige, kompromisløse, konsekvente og af en ganske særlig klasse. Hans energi smitter, og han leverer stand up af høj kvalitet, der betyder, at man som publikum er ekstremt overrasket og underholdt, og man kan ikke andet end fascineres af hans evner og optræden.

Geo er en erfaren stand up-komiker, og han har optrådt til blandt andet DM i stand up. Han har været vært for Comedy Aid og med one-man-shows som ”Den Ægte Vare”, ”Geo’s Garage” og ”Kemo og comedy”. Han har også imponeret som forfatter til bestselleren ”Ikk´for sjov – kemo og comedy”. Den blev overøst med anmelderroser og modtog en usædvanlig positiv læserrespons.

Kendt fra

Geo har medvirket i

– Comedy Aid, vært
– Den Ægte Vare, one-man show
– Geo’s Garage, one-man show
– Mit indre dyr, one-man show
– Kemo of comedy, one-man show

Book

Book Geo

Book Geo direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Tæt på

Kom helt tæt på Geo

I foråret 2013 udgav han bogen ”Ikk´ for Sjov – Kemo og Comedy”. Bogen lå på toppen af bestsellerlisterne i ugevis. Den fik fremragende anmeldelser og usædvanlig begejstret respons fra læserne. Samme emne havde han med sig, da han i 2014 kunne opleves på Bremen Teater med showet ”Kemo & Comedy”. Showet er skrevet på baggrund af Geos eget sygdomsforløb, efter han blev ramt af cancer i 2011/2012. Heldigvis er han ovenpå igen – og hvad endnu bedre er: han har støbt sine mange tragikomiske oplevelser med cancer om til et hysterisk morsomt og livsbekræftende one-man show. Hudløst ærligt og uden at lægge fingre imellem smider Geo den ene sindssyge oplevelse efter den anden om sit sygdomsforløb efter publikum.

Hitparade af one-man shows

Før sygdomsforløbet, har han også været aktuel med både ”Geos Garage”, ”Ego Geo” og ”Mit indre Dyr”, der alle endnu en gang markerede ham som en fantastisk komiker. Før dette havde han også stor succes med flere TV-produktioner. I 2000 vandt han “DM i Stand-up”, og med sin optræden på den nu næsten legendariske teaterturné “Den Ægte Vare” slog den banebydende herre for alvor sit navn fast inden for dansk comedy. Siden har han givet mange eksempler på sit alsidige talent og medvirket i talrige produktioner på TV og det store lærred, bl.a. ”Rundfunk” (TV2), ”Hjerteflimmer” (DR1), ”Klovn” (TV 2 ZULU), ”Hvor fanden er Herning?” (TV2), ”Winnie og Karina” (Biograffilm), ”Gumball 3000” (TV 2 ZULU) og ”Zulu Kvægræs” (TV 2 ZULU).

Ud over på TV har Geo i en årrække siden 2006 fungeret som bagsideskribent på lørdagens udgave af Ekstra Bladet, hvor han teede sig som Danmarks mest besværlige kunde. Alle artiklerne er filmet med skjult kamera og kan stadig ses på nettet.

Med Geo er der ingen kedelige middelveje og kønsløse jokes. Intellektuelle betragtninger kontrasteres af en imponerende og kropslig mimik. Samtidig er Geo en af de få, der virkelig mestrer improvisationens kunst, så hvert show er helt unikt.

Læs mere

Mere om Geo

Han debuterede som komiker i 1996. Han har siden dengang forfinet sin ganske unikke stil, og hans skæve væsen har siden gjort ham til et kendt og elsket navn inden for dansk comedy.

En mester i improvisation

Han har en utrolig energi, og han kan som ingen anden bruge sin krop, sin mimik og gestik. Han fremstår til tider gal, når han render rundt på scenen, men lad jer ikke narre. Med Geo er der en mening med galskaben, og han er ikke bare gal – han er genial. Geo er indbegrebet af skøre indfald og vild gestikuleren, men han blander det med dybt begavede referencer og intelligente og underholdende pointer.

Han mestrer som få improvisationens kunst, og han har en ganske særlig evne til at iagttage og mærke sit publikum, stemningen og øjeblikket, hvilket gør enhver optræden ganske unik.

Derfor skal du booke Geo hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Geo

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Jonatan Spang

Heino Hansen

Thomas Wivel

Thomas Hartmann

Kundeoplevelser

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket