Gilli

Gilli

Gilli

Gilli

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Ung og urban rapmusik og manden bag ”Rica”

Gilli har domineret de danske hitlister gennem de sidste årtier. Med ny urban rapmusik er han blevet en forløber for en helt ny lyd på den danske musikscene, og du kender helt sikkert megahits som ”Rica” og ”Tidligt op”. Gilli udgav sit debutalbum ”Kiko” i sommeren 2019, og albummet ryddede bordet med en førsteplads på den danske hitliste i intet mindre end 8 sammenhængende uger. Gilli slog for alvor igennem med singlen ”C’est la vie” fra 2015, der solgte dobbelt platin. I 2018 var han den tredje mest streamede artist i Danmark. Der er nok af priser og roser for den unge rapper at tage af, og det er fortjent hver evig eneste gang.

Populær livekunstner

Kian Rosenborg Larsson er det borgerlige navn på den unge rapper. Gilli dominerer også koncertstederne. To gange på sin korte karriere har han givet koncerter i Store Vega, begge fuldstændigt udsolgte. Ligeledes har han spillet på både Tinderbox og Smukfest. I foråret 2020 står Royal Arena for skud med plads til 16.000 mennesker. Han er således ikke bare populær på Spotify med sine mere end 30 millioner streams. På scenen kommer den urbane rap med eksotiske toner for alvor til sin ret. Gilli har i sin korte karriere vundet tre priser til Danish Music Awards og er blevet nomineret til både P3 Lytterhittet og Gaffaprisen.

Book

Book Gilli

Gilli repræsenteres eksklusivt af CPH Music, men kan også bookes til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Gilli

Han startede med at spille musik som en del af det danske undergrundsmiljø. I en del år var han en del af rapkompagniet B.O.C fra Nørrebro sammen med blandt andre Kesi. Ved Danish Music Awards i 2017 vandt singlen ”Rica” prisen for Årets Bedste Udgivelse. Det er første gang, at en single-udgivelse vinder prisen.

Gilli har også gjort karriere som filmskuespiller ved siden af musikken. I 2014 spillede han hovedrollen i filmen ”Ækte vare”, der handler om Mikael fra Brøndby Strand, der gerne vil leve af rapmusik.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Kim Wagner

,

Aura Dione

Christopher