Good-Vibes

Good-Vibes

Good-Vibes

Good-Vibes

  • Beskrivelse
  • Book
  • Repertoire
Beskrivelse

Garant for yndlingsklassikere

Bandet Good-vibes lever op til sit navn og leverer den bedste stemning med deres gode musik. Fire af landets bedste musikere enes om at spille deres yndlingsklassikere samt helt nye hits som du kender fra radioen.

Bandet består af fire topprofessionelle musikere Mads Løkkegaard, Gorm Bülow, Mikkel Benn og Mogens Palsbøll. Good-Vibes kan udvides med perkussionist, saxofonist, blæsersektion, korpiger samt kendte gæstesolister. De er spilleglæde, og situationsfornemmelse, god udstråling og energi er nøgleordene. Til dagligt leverer de hver især musik til blandt andet succesprogrammer som "X Factor" og "Året der gik".

Book

Book Good-Vibes

Du kan booke Good-Vibes direkte hos Xcluzive Entertainment. Hos Xcluzive Entertainment har vi mere end 25 års erfaring i at skabe de bedste arrangementer. Vi sætter en ære i at matche det rigtige arrangement til den rigtige underholdning. Vi kender alle de bands, vi samarbejder med ind og ud. Det betyder, at du ikke behøver at være ekspert i genrer og spillelister, så længe du kender dine gæster og dine ønsker. Vi tilbyder professionel rådgivning hele vejen fra den indledende samtale til afholdelse af event.

Hvis du ønsker at booke Good-Vibes eller et af de andre bands, så tøv ikke med at kontakte os. Send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement.

Repertoire

Good-Vibes spiller blandt andet

Good-Vibes tilpasser altid repertoiret til den enkelte fest, og spiller stort set alt indenfor 60'er, 70'er, 80'er, 90'er, 00'er samt de helt nye radio hits

Udpluk af hits

All night long - Lionel Richie Always on the run - Lenny Kravitz
Billie Jean - Michael Jackson
Blame it on the boogie - Jackson 5
Blue suede shoes - Elvis Presley
Boogie on reggae woman - Stevie Wonder
Change the world - Eric Clapton
Crazy - Gnarls Barkley
De første kærester på månen - TV2
Den jeg elsker - Salomonsen, Linnet, Fenger & Hemlmig
Don’t change horses - Tower of Power
Englishman in New York - Sting
Every breath u take - Police
Feel - Robbie Williams
Free Fallin - Tom Petty
Girlfriend
Hey bartender
Hound dog - Elvis Presley
I don’t wanna be - Gavin DeGraw
I feel for you - Prince
I wanna be your lover - Prince
I Wish - Stevie Wonder
If you want me to stay - Sly and the Family Stone
Isn't she lovely - Stevie Wonder
Jealous Guy - John Lennon
Jeg tager imod - Thomas Helmig
Johnny B. Goode - Chuck Berry
Jonathan - Back to Back
Just my way - Eric Benét
Kiss - Prince
Kom tilbage nu - Danseorkesteret
Lanternen - TV2
Last Christmas - Wham!
Op og ned - Thomas Helmig
Play that funky music - Wild Cherry
Rock with you - Michael Jackson
September - Earth, Wind and Fire
Sing it back - Moloko
Stop by - Rahsaan Patterson
Strong - Robbie Williams
Summer of 69 - Bryan Adams
Sweet home Alabama - Lynyrd Skynyrd
Sweet home chicago
Waiting in vain - Bob Marley
Waiting on the world to change - John Mayer
Whats goin on - Marvin Gaye
Yellow - Coldplay

Og mange flere dansevenlige og nye hits...

"Min hustru og jeg vil gerne takke for den musikalske oplevelse til vores bryllup.

Pianist Gorm Bülow var rigtig god og var meget behagelig og Good-Vibes var ikke mindre end verdensklasse. Gæsterne blev suget ud på dansegulvet og vi fik en afslutning på vores store dag som vi kun havde turde håbe på.

1000 tak."

June & Carsten

"Vi vil gerne sige en stor tak til dig Niels Winther for hjælpsomheden og for det fantastiske band du fandt til os på vores bryllupsfest.

Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores gæster + endda personalet på KolleKolle.

Vil du være sød at viderebringe en stor tak til Gorm Bülow samt band for deres helt exceptionelle musik, som fik alle til at svinge med, ung som gammel.

Vi vil varmt anbefale Bryllupsbands.dk samt Good-Vibes til venner og bekendte – og måske vi selv skal holde en fest om nogle år igen…"

Karina & Martin Frandsen

Kan bookes som:

Forespørg på Good-Vibes

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning