Gregory Boyd
Gregory Boyd

Gregory Boyd

Gregory Boyd kommer oprindelig fra New Orleans. Han blev en del af den amerikanske flådes trommeorkester i 1987, og han turnerede land og rige rundt med dem, indtil han forlod militæret. Han blev herefter ansat ved Snug Harbor Jazz Club in New Orleans, hvor han aften efter aften udgjorde den musikalske underholdning. Han har turneret rundt med Charles Neville fra The Neville Brothers og optrådt rundt omkring i Europa på store jazzfestivaler over hele verden. I dag er Boyd en anerkendt musiker, der konstant skubber rammerne for moderne musik.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Gregory Boyd fordi

“What you hear is what you get. Which is how I love it”. Sådan lyder det fra Gregory Boyd, og det er da også, hvad der kendetegner hans musik. Det er ærligt, naturligt og yderst velfungerende.

Det er ikke muligt at beskrive Gregory Boyds musikalske univers med et enkelt ord, for det er alt andet end enkelt. Det er den traditionelle steel drum fra Trinidad og percussion kombineret med moderne funk og fængende pop, amerikansk rock og jazzede elementer.

Boyd spiller glad og opløftende soul, jazz, funk og gospel, og han har en helt fantastisk varm og autentisk soul-vokal. Når man lægger det sammen med, at han skriver charmerende og melodiøse numre, så er grunden lagt for en rigtig god musikalsk oplevelse.

Book

Book Gregory Boyd

Book Gregory Boyd direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Gregory Boyd

Gregory Boyd kan spille under dinner, ved receptionen eller sammen med en DJ til dans. Han er altid en ganske særlig oplevelse og det perfekte valg til en ganske særlig aften.

SoundCloud: www.soundcloud.com/gbpan

Lignende artister

The Favorites

Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen

Jeanette Frederiksen

Karina Kappel

Deux Femmes

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.