Gregory Boyd
Gregory Boyd

Prisklasse 1, Receptionsmusik

Gregory Boyd
Gregory Boyd

Prisklasse 1, Receptionsmusik

Gregory Boyd
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Receptionsmusik / Gregory Boyd

Gregory Boyd

Prisklasse 1, Receptionsmusik

Hvem er Gregory Boyd?

Gregory Boyd kommer oprindelig fra New Orleans. Han blev en del af den amerikanske flådes trommeorkester i 1987, og han turnerede land og rige rundt med dem, indtil han forlod militæret. Han blev herefter ansat ved Snug Harbor Jazz Club in New Orleans, hvor han aften efter aften udgjorde den musikalske underholdning. Han har turneret rundt med Charles Neville fra The Neville Brothers og optrådt rundt omkring i Europa på store jazzfestivaler og på scener over hele verden.
I dag er Boyd en anerkendt musiker, der konstant skubber rammerne for moderne musik.

Du skal booke Gregory Boyd fordi

“What you hear is what you get. Which is how I love it”. Sådan lyder det fra Gregory Boyd, og det er da også, hvad der kendetegner hans musik. Det er ærligt, naturligt og yderst velfungerende.

Det er ikke muligt at beskrive Gregory Boyds musikalske univers med et enkelt ord, for det er alt andet end enkelt. Det er den traditionelle steel drum fra Trinidad og percussion kombineret med moderne funk og fængende pop, amerikansk rock og jazzede elementer.

Boyd spiller glad og opløftende soul, jazz, funk og gospel, og han har en helt fantastisk varm og autentisk soul-vokal. Når man lægger det sammen med, at han skriver charmerende og melodiøse numre, så er grunden lagt for en rigtig god musikalsk oplevelse.

Book Gregory Boyd

Book Gregory Boyd direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Gregory Boyd

Gregory Boyd kan spille under dinner, ved receptionen eller sammen med en DJ til dans. Han er altid en ganske særlig oplevelse og det perfekte valg til en ganske særlig aften.

SoundCloud: www.soundcloud.com/gbpan

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...