Groovebox
Groovebox

Groovebox

Groovebox er Danmarks mest efterspurgte partyband og leverer live musik af den højeste kvalitet. Groovebox opstod ud fra et ønske om helt kompromisløst at levere festunderholdning af den bedste kvalitet. Bandet består af en grundstamme på 3 medlemmer og ledes af Oliver Grann, men de har i alt 20 forskellige musikere tilknyttet.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Groovebox fordi

Uanset hvilken fest og publikum de skal spille festmusik til, så kan de skræddersy en oplevelse, der passer til jeres ønsker. Bandets høje niveau af kvalitet betyder, at de kan spille alle de største hits gennem tiden – både danske såvel engelske – inklusiv helt dugfriske mega hits fra kunstnere som Bruno Mars, Pharell, Justin Bieber, Medina, Rasmus Seebach, Kings of Leon og mange flere.

Groovbox er sandsynligvis Danmarks mest erfarne partyband, når det kommer til at spille live musik til fester af alle slags. Med over 3000 optrædener på cv’et er det nemt at sige, at de har den ekspertise og erfaring der skal til for at sikre din fest den perfekte festmusik.

De er ligeledes aktuelle som bryllupsband og kan levere stort set alle løsninger på musikken til jeres bryllupsfest: fra en diskret duo til det helt store koncertshow med leseffekter, røgmaskiner og stemning. De har optrådt til over 1400 bryllupsfester, og ved lige præcist hvordan jeres aften skal forløbe i samarbejde med jer.

Book

Book Groovebox

Book Groovebox direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Groovebox

Fælles for alle i bandet er at de har en enorm erfaring fra den danske musikscene, samt at de alle er utroligt aktive i musikmiljøet. Det er efterhånden svært at gå ind og se en større koncert, uden at der på scenen står en musiker med tilknytning til Groovebox.

Bandet er enkelt sagt, et super velspillende partyband, hvor man altid får hele pakken og er garanteret en helt unik oplevelse.

Lignende artister

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.