Pop og soul sanger Hanne Boel
Hanne Boel

Gæstesolist, Prisklasse 4

Pop og soul sanger Hanne Boel
Hanne Boel

Gæstesolist, Prisklasse 4

Pop og soul sanger Hanne Boel
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Gæstesolist / Hanne Boel

Hanne Boel

Gæstesolist, Prisklasse 4

Du kender Hanne Boel fra

Hanne Boel er en aktiv og anerkendt jazzmusiker, der har været årsagen til de mange hits, som vi danskere har sunget med på gennem de sidste årtier. Hanne Boel har solgt mere end 1 million albums, og har spillet flere tusinde koncerter, både herhjemme, i Norge, Sverige, Tyskland og det øvrige Europa.

Du skal booke Hanne Boel fordi

Hendes stil er en ny-fortolkning af fortidens sange, og kombinerer udvalget med hendes egne og andres sange, som hun finder tæt knyttet til hende selv. Et touch af hendes erfaring, musikalske evner og fornemme sans for fortolkning er den rigtige kombination til endnu et nyt hit.

Det kan ikke blive meget bedre, når Hanne Boel kombinerer det nye, det gamle, det soulede, det jazzede og det bluesede – alt det som Hanne og hendes imponerende karriere er gjort af. Hun definerer ikke på forhånd en genre, men lader sig inspirere og følger sin egen vej til sangens unikke udtryk og fortolkning.

Book Hanne Boel

Book Hanne Boel direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Hanne Boel

Efter sin turne gennem hele landet med funkgruppen, BLAST, var det den mere soulprægede musikgenre der skulle vise sig, at være Hannes kald. Hun præsenterede offentligheden for sin soulmusik i 1988, der for alvor satte gang i hendes fantastiske karriere. Hele 15 udgivelser senere, har det medbragt sig en enorm succes og adskillige hits der har rangeret i toppen af hitlister i både Danmark og Skandinavien.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...