Pop og soul sanger Hanne Boel

Hanne Boel

Pop og soul sanger Hanne Boel

Hanne Boel

Gratis sparring til dit event +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Hanne Boel fordi

Hanne Boel er en aktiv og anerkendt jazzmusiker, der har været årsagen til de mange hits, som vi danskere har sunget med på gennem de sidste årtier. Hanne Boel har solgt mere end 1 million albums, og har spillet flere tusinde koncerter, både herhjemme, i Norge, Sverige, Tyskland og det øvrige Europa.

Hendes stil er en ny-fortolkning af fortidens sange, og kombinerer udvalget med hendes egne og andres sange, som hun finder tæt knyttet til hende selv. Et touch af hendes erfaring, musikalske evner og fornemme sans for fortolkning er den rigtige kombination til endnu et nyt hit.

Det kan ikke blive meget bedre, når Hanne Boel kombinerer det nye, det gamle, det soulede, det jazzede og det bluesede – alt det som Hanne og hendes imponerende karriere er gjort af. Hun definerer ikke på forhånd en genre, men lader sig inspirere og følger sin egen vej til sangens unikke udtryk og fortolkning.

Book

Book Hanne Boel

Book Hanne Boel direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Hanne Boel

Efter sin turne gennem hele landet med funkgruppen, BLAST, var det den mere soulprægede musikgenre der skulle vise sig, at være Hannes kald. Hun præsenterede offentligheden for sin soulmusik i 1988, der for alvor satte gang i hendes fantastiske karriere. Hele 15 udgivelser senere, har det medbragt sig en enorm succes og adskillige hits der har rangeret i toppen af hitlister i både Danmark og Skandinavien.

Send en forespørgsel

HUSK: Det koster ikke noget at spørge

Gratis sparring til dit event +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

Lignende artister

Marie Carmen Koppel

Jakob Sveistrup

,

Henning Stærk

,

Infernal

,

Zididada

, ,

Caroline Henderson