Pop og soul sanger Hanne Boel

Hanne Boel

Pop og soul sanger Hanne Boel

Hanne Boel

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Kombinationen af fortidens hits og nutidens magi

Hanne Boel er en aktiv og anerkendt jazzmusiker, der står bag mange af de hits, vi kender. Hun har solgt mere end 1 million albums. Desuden har hun spillet flere tusinde koncerter, både herhjemme, i Norge, Sverige, Tyskland og det øvrige Europa.

Det nye og det gamle

Hendes stil er en ny-fortolkning af fortidens sange i kombination med egne og andres sange, som hun finder tæt knyttet til sig selv. Et touch af hendes erfaring, musikalske evner og fornemme sans for fortolkning er den rigtige kombination til endnu et nyt hit.

Det kan ikke blive meget bedre, når Hanne Boel kombinerer det hele. Det nye, det gamle, det soulede, det jazzede og det bluesede. Alt det som Boels imponerende karriere er gjort af. Hun definerer ikke på forhånd en genre, men lader sig inspirere og følger sin egen vej til sangens unikke udtryk og fortolkning.

Book

Book Hanne Boel

Book Hanne Boel direkte gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Lær mere

Lær meget mere om Hanne Boel

Efter sin turne gennem hele landet med funkgruppen, BLAST, var det den mere soulprægede musikgenre, der skulle vise sig at være hendes kald. Hun præsenterede offentligheden for sin soulmusik i 1988, der for alvor satte skub i karrieren. Hele 15 udgivelser senere med succes og adskillige hits, der har rangeret i toppen af hitlister i både Danmark og Skandinavien.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Forespørg på Hanne Boel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...