Duoen Hej Matematik

Hej Matematik

Duoen Hej Matematik

Hej Matematik

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Hej Matematik fordi

Hej Matematik er dansk popmusik i topklasse.

Gruppen har opnået stor popularitet, og det skyldes blandt andet deres legende tilgang til musikken og fængende tekstunivers, der tager udgangspunkt i den hverdag, alle kender.
Den legende og eksperimenterende tilgang til musikken kom f.eks. til udtryk med hittet ”Party i provinsen”, der tager provinslivet under kærlighed behandling. En stor del af sangen består nemlig af et kompressorhorn, der med en gammelkendt serie af båthorn supplerer det fængende popomkvæd, og tager sangen til et helt nyt niveau.

Hej Matematik er dansk pop i særklasse. Det er umuligt at sidde stille til, og du kan ikke andet end synge med på gruppens adskillige hits. Hej Matematik leverer party både i og uden for provinsen.

Book

Book Hej Matematik

Book Hej Matematik direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Hej Matematik

Hej Matematik blev dannet tilbage i 2007. Søren Rasted, den ene halvdel af duoen, var allerede dengang kendt af danskerne som medlem af kæmpesuccesen Aqua, der som en af Danmarks allerstørste eksportsucceser skrev historie ved at være det første debutband, der havde tre #1 singler på den engelske single-hitliste.
Nicolaj Rasted var derimod stadig et ubeskrevet blad, men han har også fået slået sit navn fast som en af de store popsnedkere i landet. Han har, udover sit arbejde med Hej Matematik, været med til at producere musik for andre kunstnere. Han var blandt andet medproducer på flere sange på X factor-vinderen Martins debut-cd, og som komponist har han gjort sig positiv bemærket med Stine Bramsens store hit ”Prototypical”.

Hej Matematik slog for alvor igennem, da de genudgav deres debutalbum i 2008 med genfortolkningen af Shu-bi-dua-hittet ”Walkman”, der blev et kæmpehit og indtog plads på den danske singlehit-liste fra juni samme år og helt indtil februar 2009. Nummeret solgte dobbelt platin, men var kun startskuddet for gruppen. Herefter fulgte musikalske fuldtræffere som ”Du & Jeg”, ”Gymnastik”, ”Centerpubben” og ørehængeren ”Party i provinsen”.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

,

Vejgaard Tårnblæserlaug

Johnny Deluxe

,

Martin Preisler Band

,

FestOrkestret

,

Absolute 90s