Duoen Hej Matematik

Hej Matematik

Duoen Hej Matematik

Hej Matematik

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

To af Danmarks dygtigste popsmede i forening

Søren og Nicolaj Rasted er det musikalske makkepar bag popduoen Hej Matematik. Vi har at gøre med to af Danmarks allerdygtigste popsmede. De har leveret en række af de velskrevne og solide pophits, som danskerne har skrålet med på. Efter deres gennembrud kunne ingen længere være i tvivl om, at der er party i provinsen, og det skyldes i høj grad de hits, som Søren og Nicolaj har leveret til landets diskoteker.

Party i Provinsen og mange andre hits

Gruppen har opnået stor popularitet, og det skyldes blandt andet deres legende tilgang til musikken og fængende tekstunivers, der tager udgangspunkt i den hverdag, alle kender. Den legende og eksperimenterende tilgang til musikken kom f.eks. til udtryk med hittet ”Party i provinsen”, der tager provinslivet under kærlighed behandling. En stor del af sangen består nemlig af et kompressorhorn, der med en gammelkendt serie af båthorn supplerer det fængende popomkvæd, og tager sangen til et helt nyt niveau.

Hej Matematik er dansk pop i særklasse. Det er umuligt at sidde stille til, og du kan ikke andet end synge med på gruppens adskillige hits. Duoen leverer party både i og uden for provinsen.

Book

Book Hej Matematik

Book Hej Matematik direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Hej Matematik

Gruppen blev dannet tilbage i 2007. Søren Rasted, den ene halvdel af duoen, var allerede dengang kendt af danskerne som medlem af kæmpesuccesen Aqua. Aqua var en af Danmarks allerstørste eksportsucceser og skrev historie ved at være det første debutband, der havde tre #1 singler på den engelske single-hitliste.
Nicolaj Rasted var derimod stadig et ubeskrevet blad. Han har dog nu fået slået sit navn fast som en af de store popsnedkere i landet. Han har, udover sit arbejde med Hej Matematik, været med til at producere musik for andre kunstnere. Han var blandt andet medproducer på flere sange på X factor-vinderen Martins debut-cd, og som komponist har han gjort sig positiv bemærket med Stine Bramsens store hit ”Prototypical”.

Gennembruddet kom med 'Walkman'

Hej Matematik slog for alvor igennem, da de genudgav deres debutalbum i 2008 med genfortolkningen af Shu-bi-dua-hittet ”Walkman”, der blev et kæmpehit og indtog plads på den danske singlehit-liste fra juni samme år og helt indtil februar 2009. Nummeret solgte dobbelt platin, men var kun startskuddet for gruppen. Herefter fulgte musikalske fuldtræffere som ”Du & Jeg”, ”Gymnastik”, ”Centerpubben” og ørehængeren ”Party i provinsen”.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Hej Matematik

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...