Duoen Hej Matematik

Hej Matematik

Duoen Hej Matematik

Hej Matematik

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

To af Danmarks dygtigste popsmede i forening

Søren og Nicolaj Rasted er det musikalske makkepar bag popduoen Hej Matematik. Vi har at gøre med to af Danmarks allerdygtigste popsmede. De har leveret en række af de velskrevne og solide pophits, som danskerne har skrålet med på. Efter deres gennembrud kunne ingen længere være i tvivl om, at der er party i provinsen, og det skyldes i høj grad de hits, som Søren og Nicolaj har leveret til landets diskoteker.

Party i Provinsen og mange andre hits

Gruppen har opnået stor popularitet, og det skyldes blandt andet deres legende tilgang til musikken og fængende tekstunivers, der tager udgangspunkt i den hverdag, alle kender. Den legende og eksperimenterende tilgang til musikken kom f.eks. til udtryk med hittet ”Party i provinsen”, der tager provinslivet under kærlighed behandling. En stor del af sangen består nemlig af et kompressorhorn, der med en gammelkendt serie af båthorn supplerer det fængende popomkvæd, og tager sangen til et helt nyt niveau.

Hej Matematik er dansk pop i særklasse. Det er umuligt at sidde stille til, og du kan ikke andet end synge med på gruppens adskillige hits. Duoen leverer party både i og uden for provinsen.

Book

Book Hej Matematik

Book Hej Matematik direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Hej Matematik

Gruppen blev dannet tilbage i 2007. Søren Rasted, den ene halvdel af duoen, var allerede dengang kendt af danskerne som medlem af kæmpesuccesen Aqua. Aqua var en af Danmarks allerstørste eksportsucceser og skrev historie ved at være det første debutband, der havde tre #1 singler på den engelske single-hitliste.
Nicolaj Rasted var derimod stadig et ubeskrevet blad. Han har dog nu fået slået sit navn fast som en af de store popsnedkere i landet. Han har, udover sit arbejde med Hej Matematik, været med til at producere musik for andre kunstnere. Han var blandt andet medproducer på flere sange på X factor-vinderen Martins debut-cd, og som komponist har han gjort sig positiv bemærket med Stine Bramsens store hit ”Prototypical”.

Gennembruddet kom med 'Walkman'

Hej Matematik slog for alvor igennem, da de genudgav deres debutalbum i 2008 med genfortolkningen af Shu-bi-dua-hittet ”Walkman”, der blev et kæmpehit og indtog plads på den danske singlehit-liste fra juni samme år og helt indtil februar 2009. Nummeret solgte dobbelt platin, men var kun startskuddet for gruppen. Herefter fulgte musikalske fuldtræffere som ”Du & Jeg”, ”Gymnastik”, ”Centerpubben” og ørehængeren ”Party i provinsen”.

Kan bookes som:

Forespørg på Hej Matematik

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde