Henning Stærk
Henning Stærk

Band, Kendt band, Prisklasse 2

Henning Stærk
Henning Stærk

Band, Kendt band, Prisklasse 2

Henning Stærk
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / Henning Stærk

Henning Stærk

Band, Kendt band, Prisklasse 2

Du kender Henning Stærk fra

Henning Stærk er en af dansk rocks mest kendte, elskede og respekterede sangere. I de 40 år Henning Stærk har gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, har Henning Stærk’s karriere budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars, og en lang solokarriere som har resulteret i 3 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle og ikke mindst over 3000 koncerter, som har bragt ham vidt omkring (udover enhver krog af Danmark (inkl. Færøerne og Grønland) også til Austin, Texas og Nashville, Tennessee (USA), England, Tjekkoslovakiet, Tyskland, Schweiz, Frankrig, Norge og Sverige).

Du skal booke Henning Stærk fordi

Henning Stærks liveoptræden er grunden til, at publikum bliver ved med at valfarte til hans koncerter for at opleve en showman, som udover en smittende veloplagthed og et altid brændende ønske om at skabe en fællesoplevelse omkring musikken, også byder på stor indlevelse i de smægtende ballader og en mikrofonsvingende fandenivoldskhed, som udtryk for den anarkistiske urkraft i ”Rock ’n’ Roll” musikken, der altid har været en ledetråd i hans karriere.

Ved sine koncerter øser Henning gavmildt af sit store repertoire.
Udover sange fra hans seneste CD ”STÆRK” bliver der selvfølgelig også en lejlighed til, at høre de sange, han har gjort til elskede klassikere, som f.eks. ”Sweetheart”, ”Cheque Book”, ”Fire” og ”Dreams To Remember”.

Henning Stærks band

Med til at skabe den altid gode stemning er Henning Stærk og sit faste liveband:

Mick Rasmussen (Guitar & vocal)
Kristian Fogh (Keyboards & vocal)
Janus Rau (Bas & vocal)
Sune Bahr (Trommer & vocal)

Kedeligt bli’r det i hvert fald ikke!

Book Henning Stærk

Book Henning Stærk direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...