Henrik Launbjerg
Henrik Launbjerg

Happening, Prisklasse 1

Henrik Launbjerg
Henrik Launbjerg

Happening, Prisklasse 1

Henrik Launbjerg
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Happening / Henrik Launbjerg

Henrik Launbjerg

Happening, Prisklasse 1

Du kender Henrik Launbjerg fra

Henrik Launbjerg er en alsidig og eftertragtet performer, der igennem årene har begejstret tusindvis af dansker på tv, teatre, radio og til private events. Han blev landskendt da han, sammen med sine brødre, indtog den danske musicalscene i 90’erne og samtidigt var frontfigur i bandet: ”Toys of Joy”. Med optrædener i bl.a. ”Hit med sangen” og ”Go’ Morgen Danmark” er Henrik blevet beskrevet som en af landets bedste sangere. Herudover har Henrik i årevis været et eftertragtet indslag til corporate events og private arrangementer.

Du skal booke Henrik Launbjerg fordi

Henrik Launbjerg er et fantastisk indslag (happening) til at feje benene væk under dine gæster og give dem en unik oplevelse de altid vil huske.

Henriks evne til at indfange publikum med sin unikke stemme er, hvad der gør ham så speciel. Han er nærværende i nuet og lader jer alle opleve den intensivitet ved, at være til stede og opmærksom.

Hvis du ønsker et indslag ud over det sædvanlige så er Henrik Launbjerg bestemt den rette mand til jobbet.

Book Henrik Launbjerg

Book Henrik Launbjerg direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Henrik Launbjerg

Henrik Launbjerg er født i 1969 i Helsingør og startede i en alder af 16 år med at gå op musicalskole i Miami, Florida. Han har spillet hovedroller i henholdsvis; Le Miserables, Atlantis og Hair – sidstnævnte både i København og Paris på henholdsvis dansk og engelsk.

Henrik har sunget et utal af koncertet i både pop/rock og musical genren og er især kendt som forsangeren i festorkesteret ”Beverly Hills Orchestra”.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...