Henrik Launbjerg

Henrik Launbjerg

Henrik Launbjerg

Henrik Launbjerg

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Nærværende performer kendt fra både tv og teater

Med Launbjerg har vi fat i en alsidig og eftertragtet performer. Gennem årene har han begejstret tusindvis af danskere på tv, teater, radio og til private events. Han blev landskendt da han, sammen med sine brødre, indtog den danske musicalscene i 90’erne og samtidigt var frontfigur i bandet: ”Toys of Joy”. Med optrædener i bl.a. ”Hit med sangen” og ”Go’ Morgen Danmark” er han blevet beskrevet som en af landets bedste sangere. Herudover har Henrik i årevis været et eftertragtet indslag til corporate events og private arrangementer.

Oplev nærværende intensitet

Du har altså mulighed for at få en erfaren og professionel performer direkte til dit arrangement. Hans evne til at indfange publikum med sin unikke stemme er, hvad der gør ham så speciel. Han er nærværende i nuet og lader jer alle opleve den intensitet, der følger med at være til stede og opmærksom. Et under i disse sociale medier-tider.

Book

Book Henrik Launbjerg

Book Henrik Launbjerg direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Henrik Launbjerg

Henrik Launbjerg er født i 1969 i Helsingør. Han startede i en alder af 16 år med at gå på musicalskole i Miami. Han har spillet hovedroller i Les Miserables, Atlantis og Hair – sidstnævnte både i København og Paris og på henholdsvis dansk og engelsk. Han har sunget et utal af koncerter i både pop/rock og musical genren og er især kendt som forsangeren i festorkesteret ”Beverly Hills Orchestra”.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Henrik Launbjerg

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...