Book Hitmaskinen

Hitmaskinen

Book Hitmaskinen

Hitmaskinen

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Hitparaden der får gang i dansegulvet

Med Hitmaskinen er publikum garanteret en sand hitparade. Det ene hit følger det andet, og gæsterne går med garanti hjem med trætte fødder efter at have tilbragt en hel aften på dansegulvet. Hitmaskinen kan spille til ethvert arrangement. Bandet kan spille klassiske evergreens under middagen og optræde med de smukkeste soloer og duetter, men de kan samtidig sætte gang i festen og få alle på dansegulvet.

Professionelle musikere til din fest

Bandet består af fem professionelle, konservatorieuddannede sangere og musikere. De har Anne Holt og Mikkel Bøgild som forsangere, Peter Dencker på keyboard, Mikkel Fisker på bas og Kim Bahnsen på trommer.

Hitmaskinen er en ganske særlig oplevelse. Deres optræden med både en mandlig og kvindelig vokal i front skaber en utrolig god dynamik på scenen. Samspillet mellem alle musikerne i bandet er ganske unikt, og der er tale om et live band i særklasse.

Book

Book Hitmaskinen

Du kan booke Hitmaskinen direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Hitmaskinen

Forsangeren Anne Holt har, udover en solokarriere, blandt andet sunget kor for James Sampson og Carpark North. Den anden forsanger Mikkel Bøgild er kendt for sit samarbejde med kunstnere som Jette Torp, Steffen Brandt, Peter Belli og mange andre.

De fem musikere har alle mange års erfaring i showbusiness. Både tilsammen og hver for sig har de optrådt med kendte kunstnere som Lis Sørensen, Big Fat Snake, Tina Dickow, TV2, Julie Berthelsen, Peter Belli, Sko & Torp og mange flere.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Hitmaskinen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...