Book Hitmaskinen
Book Hitmaskinen

Hitmaskinen

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lære mere
Beskrivelse

Du skal booke Hitmaskinen fordi

Med Hitmaskinen er publikum garanteret en sand hitparade. Det ene hit følger det andet, og gæsterne går med garanti hjem med trætte fødder efter at have tilbragt en hel aften på dansegulvet. Hitmaskinen kan spille til ethvert arrangement. Bandet kan spille klassiske evergreens under middagen og optræde med de smukkeste soloer og duetter, men de kan samtidig sætte gang i festen og få alle på dansegulvet.

Hitmaskinen består af fem professionelle, konservatorieuddannede sangere og musikere. De har Anne Holt og Mikkel Bøgild som forsangere, Peter Dencker på keyboard, Mikkel Fisker på bas og Kim Bahnsen på trommer.

Hitmaskinen er en ganske særlig oplevelse. Deres optræden med både en mandlig og kvindelig vokal i front er helt fantastisk og skaber en utrolig god dynamik på scenen. Samspillet mellem alle musikerne i Hitmaskinen er ganske unikt, og der er tale om et live band i særklasse.

Book

Book Hitmaskinen

Book Hitmaskinen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lære mere

Lær meget mere om Hitmaskinen

Forsangeren Anne Holt har udover en solokarriere, blandt andet sunget kor for James Sampson og Carpark North. Den anden forsanger Mikkel Bøgild er kendt for sit samarbejde med kunstnere som Jette Torp, Steffen Brandt, Peter Belli og mange andre.

De fem musikere har alle mange års erfaring i showbusiness. Både tilsammen og hver for sig har de optrådt med kendte kunstnere som Lis Sørensen, Big Fat Snake, Tina Dickow, TV2, Julie Berthelsen, Peter Belli, Sko & Torp og mange flere.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

FestOrkestret

,

Greatest Hits

,

Dodo and The Dodos

,

Cantus Tyrolerne

,

Sweethearts

,

Good-Vibes