Hjalmer

Hjalmer

Hjalmer

Hjalmer

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Hjertelige Hjalmer

Hjalmer er intens, hjertevarm og publikumsnærvær. Særligt sidstnævnte er han kendt for, når han går på scenen med sin bløde pop. Det har blandt andet ført til en nominering i kategorien ”Årets Nye Danske Livenavn” til Danish Music Awards 2019. Han er en helstøbt version af den klassiske singer/songwriter. Han leverer musikalske hits i særklaasse og veksler mellem uskyldig charme og hjerteknuser. Hjalmer optræder som solist og vil give en nærværende og smittende liveoplevelse.

Publikumstække

Hjalmers karriere startede i 2017, da han udgav singlen ”Hvis du går”. Siden da har han spillet udsolgte koncerter og på både Roskilde Festival og Smukfest. Midt i det hele udkom i 2019 det fulde debutalbum ”Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner”. Albummet indeholder blomstrende ballader om håb, kærlighed og vilje. Han spiller ligeledes nummeret ”Kongespil”, der var titelsangen til DR’s julekalender 2019 ’Tinka og Kongespillet’. Musikken trækker unægtelige tråde til sin far Kim Larsens musik. Samtidig er det en helt særlig oplevelse, og han besidder et publikumstække, der rækker langt ud over de få år, han har været på den danske musikscene. Han er et upcoming navn, og der er meget mere i vente fra den unge odenseaner.

Book

Book Hjalmer

Hjalmer repræsenteres eksklusivt af CPH Music, men kan også bookes her på siden ved at sende en forespørgsel eller ringe direkte på telefon 70 21 70 25. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Hjalmer

Hjalmer er ældste søn af Danmarks nationalskjald Kim Larsens sidste ægteskab. Han medvirker også på Kim Larsens posthume album ”Sange fra første sal”. Karrieren startede i gymnasiebandet Nordkap, og han spiller stadig i dag sange fra den håbefulde gymnasietid.

Han har også sunget duet med flere af de største, danske musikere som fx Medina med nummeret ”Folk som os”. Netop dette nummer er af anmeldere blevet kaldt for et tidligt højdepunkt i Hjalmers karriere. I 2020 drager han ud på en stort anlagt duo-turné med sin kompagnon Simon Luth. Turnéen er udsolgt flere steder i landet.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Hjalmer

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...