Hjalmer

Book Hjalmer

Hjalmer

Book Hjalmer

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Hjalmer her

Hjalmer er intens, hjertevarm og publikumsnærvær. Særligt sidstnævnte er han kendt for, når han går på scenen med sin bløde pop. Det har blandt andet ført til en nominering i kategorien ”Årets Nye Danske Livenavn” til Danish Music Awards 2019. Han er en helstøbt version af den klassiske singer/songwriter. Han leverer musikalske hits i særklaasse og veksler mellem uskyldig charme og hjerteknuser. Hjalmer optræder som solist og vil give en nærværende og smittende liveoplevelse.

Publikumstække

Hjalmers karriere startede i 2017, da han udgav singlen ”Hvis du går”. Siden da har han spillet udsolgte koncerter og på både Roskilde Festival og Smukfest. Midt i det hele udkom i 2019 det fulde debutalbum ”Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner”. Albummet indeholder blomstrende ballader om håb, kærlighed og vilje. Han spiller ligeledes nummeret ”Kongespil”, der var titelsangen til DR’s julekalender 2019 ’Tinka og Kongespillet’. Musikken trækker unægtelige tråde til sin far Kim Larsens musik. Samtidig er det en helt særlig oplevelse, og han besidder et publikumstække, der rækker langt ud over de få år, han har været på den danske musikscene. Han er et upcoming navn, og der er meget mere i vente fra den unge odenseaner.

Book

Book Hjalmer

Hjalmer kan bookes her på siden ved at sende en forespørgsel eller ringe direkte på telefon 70 21 70 25. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Hjalmer

Hjalmer er ældste søn af Danmarks nationalskjald Kim Larsens sidste ægteskab. Han medvirker også på Kim Larsens posthume album ”Sange fra første sal”. Karrieren startede i gymnasiebandet Nordkap, og han spiller stadig i dag sange fra den håbefulde gymnasietid.

Han har også sunget duet med flere af de største, danske musikere som fx Medina med nummeret ”Folk som os”. Netop dette nummer er af anmeldere blevet kaldt for et tidligt højdepunkt i Hjalmers karriere. I 2020 drager han ud på en stort anlagt duo-turné med sin kompagnon Simon Luth. Turnéen er udsolgt flere steder i landet.

Derfor skal du booke Hjalmer hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Hjalmer

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Nicklas Sahl

, ,

Rasmus Walter

Silas Bjerregaard

Kundeoplevelser

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet