Pop gruppen Infernal med Lina Rafn og Paw Lagermann

Book Infernal

Pop gruppen Infernal med Lina Rafn og Paw Lagermann

Book Infernal

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Infernal her

Infernal er hitmagere uden lige, og de står bag store hits som ”Voodoo Cowboy”, ”Ten Miles”, ”Self Control”, ”I wont be crying”, ”Electric Lights” og mange flere. De har opnået stor popularitet i både ind- og udland. Infernal har blandt andet vundet to danske Grammy’er, solgt 1,7 millioner enheder fordelt på 300.000 album og 1,4 millioner singler. Infernals musik er i dag udgivet i 35 forskellige lande, hvor singlen ”From Paris to Berlin” blandt andet blev den sjette mest solgte single i Storbritannien i 2006 og lå højt på salgslister i bl.a. Frankrig, Finland og Italien. Med avantgarde kostumer, avanceret scenografi og en ustoppelig energi er de en oplevelse, man sent vil glemme.

Eksperimentende musikalsk udtryk og megahits

Det eksperimenterende musikalske udtryk er efterhånden blevet kendetegnende for gruppen. Det gik igen på udgivelsen ”Kalinka”, der er bygget over en russisk folkemelodi med navnet ”Drobushki”. Nummeret blev en kæmpesucces og gik direkte ind som nummer et på den officielle danske single-salgsliste og solgte platin på ganske få uger. Sækkepiben er med endnu, men lyden er en anden, og Infernal har udvidet deres musikalske repertoire til i dag at være præget af hårdtslående club-klassikere og fængende pop- og radiohits.

Infernal er blandt Danmarks mest populære livebands. Har man oplevet dem optræde, så forstår fuldstændig hvorfor. De er en oplevelse uden lige, og et liveband man sent vil glemme. De skal med andre ord opleves.

Book

Book Infernal

Book Infernal direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Infernal

Infernal blev dannet i slutningen af 1997 og bestod dengang af Lina Rafn, Paw Lagermann og Søren Haahr, men i dag er det Lina og Paw, der udgør Infernal.

Fra en saækkepibe og en natklub til verdensomspændende succes

Gruppens første hit udsprang af en skotsk temaaften på diskotek IN i København, hvor Paw og Lina sammen med Kristian Paulsen og Nicolaj Villum Jensen optrådte under navnet Bordeaux. Gruppen skulle levere et musikalsk indslag i tråd med aftenens tema, og fik derfor hurtigt fat på et par sækkepiber. Deres optræden blev en kæmpe succes, og sangen blev indspillet med titlen ”Sorti de l’Enfer”, der blev første udspil fra gruppen, der tog navnet Infernal – inspireret af den klub, hvor det hele tog sin begyndelse.

Derfor skal du booke Infernal hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

”Kære Niels Winther

Vi havde en fantastisk aften og alt gik som planlagt! Det endte med de måtte sætte op uden scene, da der var for lavloftet, men det fungerede fint. Vores gæster har haft den vildeste oplevelse og der snakkes stadigvæk om vores fest i byen! Infernal var meget tilfredse og mente at Suri/Maskinværkstedet var stedet for deres næste julefrokost.

Vi startede kl. 14.30 og de sidste gæster gik først hjem tidligt næste morgen kl. 5.

Vi er meget tilfredse med hele forløbet og vil helt klart booke igennem dig og Xcluzive Entertainment en anden gang.

Bedste hilsener”

CLAUS OG CAMILLA

Kan bookes som:

Forespørg på Infernal

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord