Jacob Haugaard
Jacob Haugaard

Jacob Haugaard

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Jacob Haugaard fordi

Jacob er en ener. Han er manden, der sad som enegænger i Folketinget på valgløfter om ”Mere medvind på cykelstierne”, ”Nutella i feltrationerne”, “Større julegaver til alle”, “Flere hvaler i Randers Fjord”. Han er manden, der skabte et hit med teksten ”Det er hammerhammerfedt, jeg kysser dig om lidt”, og han er manden med de farverige og festlige jakkesæt, der år efter år byder velkommen til landets grønne koncerter.

Et show med Jacob Haugaard er topunderholdning, uanset om det er til julefrokoster, festivaler eller firmafester. Jacob målretter gerne sit show efter arrangørens ønsker. Hans repertoire er nærmest uendeligt, og han kan levere både musikalske indslag, underholdende komik, eller fungere som konferencier. Uanset hvilken rolle han påtager sig, så gør han det med en charme, der rammer rent blandt publikum.

Book

Book Jacob Haugaard

Book Jacob Haugaard direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Jacob Haugaard

Jacob Haugaard er en af de få, der kan bryste sig af både at være komponist, tekstforfatter, komiker, konferencier, sanger, skuespiller og tidligere politiker. Og så er han for øvrigt halv færing. Man kan rolig sige, at Jacob Haugaards CV efterhånden er fyldt godt ud.

Jacob Haugaard er original og umulig at beskrive. Han er en éner, der bare skal opleves!

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Mikael Kamber

, ,

Adam Duvå Hall

,

Casper Christensen

Mike Andersen

Svindlerne