Jacob Haugaard

Jacob Haugaard Komiker

Jacob Haugaard

Jacob Haugaard Komiker

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Jacob Haugaard direkte her

Jacob Haugaard fik sit folkelige gennembrud sammen med Finn Nørbygaard i DR’s program Lørdagskanalen, hvor de gav den som kontrollører og udødeliggjorde udtrykket ”Jadak”. Senere lavede de filmene om detektiverne i Jydekompagniet og medvirkede i de prisbelønnede reklamefilm fra Squash. Selv om der er løbet meget appelsinvand i ganerne siden den første Tuborg-reklame, er de stadig elsket af danskerne, og reklamerne har efterhånden fået kultstatus.

Folkekær entertainer og konferencier

Han er en ener. Han er manden, der sad som enegænger i Folketinget på valgløfter om ”Mere medvind på cykelstierne”, ”Nutella i feltrationerne”, “Større julegaver til alle”, “Flere hvaler i Randers Fjord”. Han er manden, der skabte et hit med teksten ”Det er hammerhammerfedt, jeg kysser dig om lidt”, og han er manden med de farverige og festlige jakkesæt, der år efter år byder velkommen til landets grønne koncerter.

Et show med Jacob Haugaard er topunderholdning, uanset om det er til julefrokoster, festivaler eller firmafester. Haugaard målretter gerne sit show efter arrangørens ønsker. Hans repertoire er nærmest uendeligt, og han kan levere både musikalske indslag, underholdende komik, eller fungere som konferencier. Uanset hvilken rolle han påtager sig, så gør han det med en charme, der rammer rent blandt publikum.

Book

Book Jacob Haugaard

Book Jacob Haugaard direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Jacob Haugaard

Jacob Haugaard er en af de få, der kan bryste sig af både at være komponist, tekstforfatter, komiker, konferencier, sanger, skuespiller og tidligere politiker. Og så er han for øvrigt halv færing. Man kan rolig sige, at Jacob Haugaards CV efterhånden er fyldt godt ud. Han er original og umulig at beskrive. Han er en éner, der bare skal opleves!

Derfor skal du booke Jacob Haugaard Komiker hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Jacob Haugaard Komiker

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Martin Brygmann

Privat: Niels Krøjgaard

Per Vers Live

Book Snobberne

Kundeoplevelser

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning