Jacob Tingleff

Jacob Tingleff

Jacob Tingleff

Jacob Tingleff

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Jacob Tingleff fordi

Jacob Tingleff er en erfaren herre med over 18 års erfaring som professionel komiker, og han har i den tid været særdeles produktiv. Jacob er kendt fra sine optrædener i forbindelse med Talegaver til børn og sine one-man-shows ”Pyt med skjorten”, ”Tingleff, Tingleff eller Tingleff”, ”Guide til Parforhold” og ”Ulige uger”.

Jacob er drevet af ren kærlighed til faget og sit publikum, og det er noget, man kan mærke. Hans materiale er eftertænksomt, nytænkende, genialt og originalt.

Jacobs komik kan tage udgangspunkt i hvad som helst, men indholdet er altid vedkommende, personligt og originalt. Jacob filosoferer over livet, tilværelsens store og små spørgsmål og alt fra arbejde og venskaber til dating, parforhold og børneopdragelse. Uanset hvilket emne han tager fat i, så formår han at gøre det hysterisk morsomt med sine præcise, overraskende og humoristiske pointer og skarpe jokes.

Jacob leverer ærlig og overbevisende stand up, der med garanti får latteren frem. Han er nytænkende og bestemt ikke bange for at tænke ud af boksen. Det betyder også, at du i et show med ham vil blive overrasket – enten over emnerne eller hans evne til at tage en ny vinkel på noget velkendt.

Book

Book Jacob Tingleff

Book Jacob Tingleff direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Jacob Tingleff

Jacob Tingleffs shows er altid gennemarbejdede og professionelle, og han indfletter gerne målrettet materiale til et givent arrangement, hvis det ønskes.
Jacob kan underholde voksne fra alle alders- og faggrupper. Han er det perfekte valg til dit firmaarrangement, hvad enten det er kolleger eller kunder, der skal underholdes.

Jacob er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole og har udover sin egen stand up-karriere skrevet manuskripter til teaterstykker, film som ”Far til Fire – på hjemmebane” og tv blandt andet ”Langt fra Las Vegas”, ”Linda P på bjerget” og DR2s voksenjulekalender ”Hjælp, det er jul”. Siden 1996 har han levet af at fortælle historier, og han er god til det.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Steen Molzen

Omar Marzouk

Martin Høgsted

Elias Ehlers

Povl Erik Carstensen

Simon Talbot

Tobias Dybvad

Heino Hansen