Jacob Tingleff
Jacob Tingleff

Jacob Tingleff

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Jacob Tingleff fordi

Jacob Tingleff er en erfaren herre med over 18 års erfaring som professionel komiker, og han har i den tid været særdeles produktiv. Jacob er kendt fra sine optrædener i forbindelse med Talegaver til børn og sine one-man-shows ”Pyt med skjorten”, ”Tingleff, Tingleff eller Tingleff”, ”Guide til Parforhold” og ”Ulige uger”.

Jacob er drevet af ren kærlighed til faget og sit publikum, og det er noget, man kan mærke. Hans materiale er eftertænksomt, nytænkende, genialt og originalt.

Jacobs komik kan tage udgangspunkt i hvad som helst, men indholdet er altid vedkommende, personligt og originalt. Jacob filosoferer over livet, tilværelsens store og små spørgsmål og alt fra arbejde og venskaber til dating, parforhold og børneopdragelse. Uanset hvilket emne han tager fat i, så formår han at gøre det hysterisk morsomt med sine præcise, overraskende og humoristiske pointer og skarpe jokes.

Jacob leverer ærlig og overbevisende stand up, der med garanti får latteren frem. Han er nytænkende og bestemt ikke bange for at tænke ud af boksen. Det betyder også, at du i et show med ham vil blive overrasket – enten over emnerne eller hans evne til at tage en ny vinkel på noget velkendt.

Book

Book Jacob Tingleff

Book Jacob Tingleff direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Jacob Tingleff

Jacob Tingleffs shows er altid gennemarbejdede og professionelle, og han indfletter gerne målrettet materiale til et givent arrangement, hvis det ønskes.
Jacob kan underholde voksne fra alle alders- og faggrupper. Han er det perfekte valg til dit firmaarrangement, hvad enten det er kolleger eller kunder, der skal underholdes.

Jacob er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole og har udover sin egen stand up-karriere skrevet manuskripter til teaterstykker, film som ”Far til Fire – på hjemmebane” og tv blandt andet ”Langt fra Las Vegas”, ”Linda P på bjerget” og DR2s voksenjulekalender ”Hjælp, det er jul”. Siden 1996 har han levet af at fortælle historier, og han er god til det.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Anders Grau

Jesper Juhl

Carsten Eskelund

Linda P

Jacob Taarnhøj

Michael Schøt

Dan Andersen