Jacob Tingleff

Jacob Tingleff

Jacob Tingleff

Jacob Tingleff

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke Jacob Tingleff fordi

Jacob Tingleff er en erfaren herre med over 18 års erfaring som professionel komiker. Han har i den tid været særdeles produktiv. Han er kendt fra sine optrædener i forbindelse med "Talegaver til børn" og sine one-man-shows. Det gælder ”Pyt med skjorten”, ”Tingleff, Tingleff eller Tingleff”, ”Guide til Parforhold” og ”Ulige uger”.

Jacob er drevet af ren kærlighed til faget og sit publikum, og det er noget, man kan mærke. Hans materiale er eftertænksomt, nytænkende, genialt og originalt.

Jacobs komik kan tage udgangspunkt i hvad som helst. Indholdet er altid vedkommende, personligt og originalt. Han filosoferer over livet, tilværelsens store og små spørgsmål og alt fra arbejde og venskaber til dating, parforhold og børneopdragelse. Uanset hvilket emne han tager fat i, så formår han at gøre det hysterisk morsomt. Med præcise, overraskende og humoristiske pointer og skarpe jokes.

Et overraskende show

Jacob leverer ærlig og overbevisende stand up, der med garanti får latteren frem. Han er nytænkende og bestemt ikke bange for at tænke ud af boksen. Det betyder også, at du i et show med ham vil blive overrasket. Enten over emnerne eller hans evne til at tage en ny vinkel på noget velkendt.

Book

Book Jacob Tingleff

Book Jacob Tingleff direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Jacob Tingleff

Jacob Tingleffs shows er altid gennemarbejdede og professionelle. Han indfletter gerne målrettet materiale til et givent arrangement, hvis det ønskes.
Jacob kan underholde voksne fra alle alders- og faggrupper. Han er det perfekte valg til dit firmaarrangement, hvad enten det er kolleger eller kunder, der skal underholdes.

Han er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole og har udover sin egen stand up-karriere skrevet manuskripter til teaterstykker, film som ”Far til Fire – på hjemmebane” og tv blandt andet ”Langt fra Las Vegas”, ”Linda P på bjerget” og DR2s voksenjulekalender ”Hjælp, det er jul”. Siden 1996 har han levet af at fortælle historier, og han er god til det.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Jacob Tingleff

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...