Jacob Wilson
Jacob Wilson

Prisklasse 1, Stand-up

Jacob Wilson
Jacob Wilson

Prisklasse 1, Stand-up

Jacob Wilson
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Stand-up / Jacob Wilson

Jacob Wilson

Prisklasse 1, Stand-up

Du kender Jacob Wilson fra

Jacob Wilson er kendt fra Comedy Fight Club, Comedy Aid, Morgenhyrderne på Radio 100FM, Live fra Bremen og sine one-man-shows ”Jacob Wilson, live fra Comedy ZOO” og ”Det ser du ikke på TV”. Det blev hurtigt tydeligt, at Jacob har skærmtække, og han har derfor også fungeret som vært på Bingo Banko og som gæstevært på TV2s Go’ Morgen Danmark.

Du skal booke Jacob Wilson fordi

Når Jacob Wilson optræder, er det altid i sikker stil og med energi og engagement, der smitter alle omkring ham.
Jacob kan finde på at tale om hvad som helst, men han går altid på scenen velforsynet med en stor portion selvironi og med nye vinkler på hverdagens trivialiteter. Jacob er uhyre opmærksom og bider mærke i alverdens små hverdagsepisoder, og når han genfortæller dem for publikum, bliver de skæve små betragtninger utrolig morsomme. Han formår gang på gang at blæse publikum omkuld med sin charmerende udstråling, meget fysiske kropssprog, sikre levering og knivskarpe jokes.

Jacob er populær blandt de fleste, og han når ud til både unge og ældre. Det gør ham til en særdeles populær og efterspurgt komiker, og han er et sikkert hit til ethvert arrangement.

Book Jacob Wilson

Book Jacob Wilson direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Jacob Wilson

Jacob Wilson optrådte for første gang som komiker ved DM i stand i 2002. Siden da har han været svær at komme uden om, og han er efterhånden blevet en etableret del af det danske stand up miljø.

Jacob er en utrolig dygtig komiker, og han har blandt andet fået ordene ”teknisk suveræn og rigtig, rigtig sjov” med på vejen af Politikens anmelder.
Det er dog ikke kun anmeldere, han begejstrer, og publikum har delt denne glæde og beskrevet ham som en ”formidabel underholder” og hans shows som underholdning med ”bid og satire”.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...