Jacob Wilson
Jacob Wilson

Jacob Wilson

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Jacob Wilson fordi

Når Jacob Wilson optræder, er det altid i sikker stil og med energi og engagement, der smitter alle omkring ham.
Jacob kan finde på at tale om hvad som helst, men han går altid på scenen velforsynet med en stor portion selvironi og med nye vinkler på hverdagens trivialiteter. Jacob er uhyre opmærksom og bider mærke i alverdens små hverdagsepisoder, og når han genfortæller dem for publikum, bliver de skæve små betragtninger utrolig morsomme. Han formår gang på gang at blæse publikum omkuld med sin charmerende udstråling, meget fysiske kropssprog, sikre levering og knivskarpe jokes.

Jacob er populær blandt de fleste, og han når ud til både unge og ældre. Det gør ham til en særdeles populær og efterspurgt komiker, og han er et sikkert hit til ethvert arrangement.

Book

Book Jacob Wilson

Book Jacob Wilson direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Jacob Wilson

Jacob Wilson optrådte for første gang som komiker ved DM i stand i 2002. Siden da har han været svær at komme uden om, og han er efterhånden blevet en etableret del af det danske stand up miljø.

Jacob er en utrolig dygtig komiker, og han har blandt andet fået ordene ”teknisk suveræn og rigtig, rigtig sjov” med på vejen af Politikens anmelder.
Det er dog ikke kun anmeldere, han begejstrer, og publikum har delt denne glæde og beskrevet ham som en ”formidabel underholder” og hans shows som underholdning med ”bid og satire”.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Carsten Eskelund

Tobias Dybvad

Torben Chris

Thomas Hartmann

Daniel Lill