Jacob Wilson

Jacob Wilson

Jacob Wilson

Jacob Wilson

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Kendt fra Live Fra Bremen og Go' Morgen Danmark

Når Jacob Wilson optræder, er det altid i sikker stil og med energi og engagement, der smitter alle omkring ham. Hans optrædener spænder bredt, og han går på scenen velforsynet med selvironi og nye vinkler på hverdagens trivialiteter. Jacob er uhyre opmærksom og bider mærke i alverdens små hverdagsepisoder. Når han genfortæller dem for publikum, bliver de skæve små betragtninger utrolig morsomme. Han formår gang på gang at blæse publikum omkuld med sin charmerende udstråling, meget fysiske kropssprog, sikre levering og knivskarpe jokes.

Kendt fra både radio og TV

Wilson er kendt fra Comedy Fight Club og Comedy Aid. Måske har du hørt ham i Morgenhyrderne på Radio 100FM? Eller set ham i Live fra Bremen og sine one-man-shows ”Jacob Wilson, live fra Comedy ZOO” og ”Det ser du ikke på TV”. Det blev hurtigt tydeligt, at han har skærmtække. Han har derfor også fungeret som vært på Bingo Banko og som gæstevært på TV2s Go’ Morgen Danmark. Jacob er populær blandt de fleste, og han når ud til både unge og ældre. Det gør ham til en særdeles populær og efterspurgt komiker. Han er et sikkert hit til ethvert arrangement.

Book

Book Jacob Wilson

Book Jacob Wilson direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Jacob Wilson

Jacob Wilson optrådte for første gang som komiker ved DM i stand i 2002. Siden da har han været svær at komme uden om. Han er efterhånden blevet en etableret del af det danske stand up miljø.

Han er en utrolig dygtig komiker, og han har blandt andet fået ordene ”teknisk suveræn og rigtig, rigtig sjov” med på vejen af Politikens anmelder.
Det er dog ikke kun anmeldere, han begejstrer. Publikum har delt denne glæde og beskrevet ham som en ”formidabel underholder” og hans shows som underholdning med ”bid og satire”.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Jacob Wilson

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...