JakobMaarup

Jakob Maarup

JakobMaarup

Jakob Maarup

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book DJ Jakob Maarup fra The Voice her

Jakob Maarup har mere end 15 års erfaring bag radiomikrofonen som dedikeret og passioneret musikelsker. Måske har du hørt ham på The Voice, hvor han er vært på "Showet på The Voice" og "Digster Top 30". Udover at spille fremragende festmusik og præsentere os for de største hits er Maarup også DJ. Han startede sin spæde karriere som DJ tilbage i 1997. DJ-gerningen har bragt ham ind som fast DJ for bl.a. Danske Bank, Matas og Discovery Networks-koncernen.

Alsidig perfekt DJ til firmafesten

Jakob Maarups mange år i radiobranchen har udstyret ham med et enormt kendskab til stilarter, genrer og målgrupper. Han er en alsidig DJ, der formår at komme bredt omkring i spillestil, og han passer derfor til de fleste typer af arrangementer. Maarup kan både fungere som stemningssæter og lydtapet til fredagsbaren, ligesom han med det helt store set-up kan levere den store lyd til firmafesten. Maarups spilleglæde er ikke til at tage fejl af, og der er ingen tvivl om, at den også vil smitte af på dine gæster. Forud for ethvert arrangement med Jakob Maarup går en vigtig forventningsafstemning, så du kan være helt tryg, og der er garanti for musik, der passer lige til dit arrangement.

Book

Book Jakob Maarup som DJ til firma eller privat festen

Du kan booke Jakob Maarup direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Jakob Maarup

Maarup har været club DJ helt fra sine spæde teenageår. Han har været vidt omkring i Danmark gennem årene, men hovedsagligt i København fra 2007-2016. Her har han bl.a. spillet på Hornsleth, Butchers mv. Han har også slået sine folder på Kreta flere år, bl.a. på legendariske Starbeach, der primært er elektronisk musik. Maarup sætter en ære i musikvalget og sin viden om, hvordan sangene spiller sammen. Samtidig er han også teknisk dygtig og sikrer en fantastisk aften.

Stemmen fra OB's kampe

Ved siden af DJ og radio har Maarup været vært for The Voice koncerterne i Tivoli igennem 7 år, Comedy festivaler og været tv -vært for både TV2 Zulu, Kanal 5 m.fl. De seneste 2 år er det også Maarups stemme, der lyder i Odense Boldklubs Superliga-kampe, det er nemlig ham, der er speaker og vært på stadion.

Derfor skal du booke Jakob Maarup hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Jakob Maarup

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

DJ Chriz

,

Chief 1

,

Claus Hartmann

,

Claus Green

,

Lille Lars

,

Mads Laumann

, ,

Nicoline Toft

Kundeoplevelser

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy