Jakob Sveistrup fra Stjerne for en aften

Jakob Sveistrup

Jakob Sveistrup fra Stjerne for en aften

Jakob Sveistrup

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Ørehængere fra Melodi Grand Prix

Jakob Sveistrup er utvivlsomt bedst kendt for sit hit fra Melodi Grand Prix 2005 ”Jeg tænder på dig”. Det manifesterede Jakob Sveistrups fantastiske sangstemme i danskernes hjerter, ligesom sangen også gik til den internationale finale. Han er en vaskeægte Melodi Grand Prix darling, og han har skrevet det ene dansevenlige stykke pop efter det andet. Og lige præcis det kan du få serveret direkte til dit næste arrangement med Jakob Sveistrup.

Magisk mix

Jakob Sveistrup er en yderst karismatisk sanger med en helt fantastisk sangstemme. Hans musikstil er en blanding af ørevenlig pop krydret med elementer af rock, soul og R&B. Jakob Sveistrup har udgivet fire albums, der både har opnået guld og platin. Alt efter rammerne for dit arrangement, sammenstykker han et repertoire med udgangspunkt i egne sange og store soul og jazz ballader/klassikere, der passer til arrangementet. Han har også et ensemble med, så det er muligt at få den helt store koncertoplevelse. Jakob Sveistrup leverer hver gang en nærværende og personlig oplevelse, der spreder glæde og danselyst.

Han er kendt for altid at kunne skabe en fest og hans humør, afslappede charme og sympatiske person gør, at han er et utrolig behageligt selskab. Han evner at skabe en forbindelse med ethvert publikum, og med Jakob Sveistrup på scenen er man sikker på, at selv de bagerste rækker bliver nået.

Book

Book Jakob Sveistrup

Du kan booke Jakob Sveistrup direkte gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge

Læs mere

Mere om Jakob Sveistrup

Fra musical til Melodi Grand Prix

Jakob Sveistrups karriere startede på de fynske musicalscener, bl.a. Frøbjerg Festspil og Nyborg Voldsspil. Det er sangkonkurrencerne, der har vundet hans hjerte. Han har både deltaget i Stjerne for en aften, Dansk Melodi Grand Prix, Eurovision Song Contest og Congratulations. Han udgav to albums i kølvandet på Melodi Grand Prix i 2005, hvor begge solgte guld. Derefter fulgte 10-årig periode uden ny musik fra Jakob Sveistrup, men i 2016 udgav han igen et nyt album og igen i 2018. På de nye albums er det særligt kærligheden til soul og funk, der skinner hele vejen igennem.

Jakob Sveistrup er uddannet lærer og har været musiklærer i en årrække, ligesom han også har været speciallærer for børn med autisme. I 2006 indspillede han flere sange til filmen Lille Kylling.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Jakob Sveistrup

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Anbefalinger Jakob Sveistrup

"Ville bare lige give feedback og respons på vores bryllupsfest.

Jakob Svejstrup var super fedt, det er helt sikkert en indslag som vil blive husket.

Tak for en god service og en god oplevelse."

STEEN B. PAULSEN

"Jeg vil gerne have lov til, at sige mange gange tak for en helt FANTASTISK optræden af Jakob Svejstrup! Ingen af os havde nogensinde drømt, at det skulle blive en så stor oplevelse.

I hos XE må endelig viderebringe Hr. Sveistrup vores kærligste hilsner (især brudens ? ), og sige tusind tak for, at aftenen blev helt perfekt."

PETER