Jakob Sveistrup fra Stjerne for en aften
Jakob Sveistrup fra Stjerne for en aften

Jakob Sveistrup

I 2005 cementerede han for alvor sit store sangtalent, da han vandt Dansk Melodi Grand Prix med sangen ”Tænder på dig”, som blev et kæmpe hit. Samme år udgav han sit første album ’Jakob Sveistrup’, der solgte guld og siden platin, og andet album ’Fragments’ fulgte i samme succesfulde spor. Albummet modtog også en guld-certificering og lå i 10 uger på top 40 listen på den officielle danske salgshitliste.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Jakob Sveistrup fordi

Jakob Sveistrup er en af landets absolut bedste mandlige sangere, og han beviser igen og igen, at han vokalmæssigt er i en liga for sig.

Jakob Sveistrup er en yderst karismatisk sanger med en helt fantastisk sangstemme. Hans musikstil er en blanding af sublim og ørevenlig pop krydret med elementer af rock, soul og R&B.
Alt efter rammerne for de enkelte koncerter, sammenstykker han med sit ensemble et repertoire med udgangspunkt i egne sange og store soul og jazz ballader/klassikere, der passer til arrangementet og sikrer, at publikum får en intens og vedkommende oplevelse hver gang.

Han er kendt for altid at kunne skabe en fest og hans humør, afslappede charme og sympatiske person gør, at han er et utrolig behageligt selskab. Han evner at skabe en forbindelse med ethvert publikum, og med Jakob på scenen er man sikker på, at selv de bagerste rækker bliver nået.

Book

Book Jakob Sveistrup

Book Jakob Sveistrup direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Jakob Sveistrup

Allerede inden Jakob Sveistrup blev landskendt for sin store stemme i TV-programmet Stjerne for en aften, var musikken en del af hans tilværelse. Selvom fynboen oprindelig er uddannet lærer, førte hans kærlig til musikken og store musikalske talent ham fra de fynske klasselokaler til de fynske scener og natklubber. Jakob var nemlig fast inventar på musicalscenerne til Frøbjerg Festspil og Nyborg Voldspil og i Odenses natteliv med bandet CopyCats, som i dag er Jakob Sveistrup Band.

Jakob Sveistrup optræder både alene og som gæstesolist i flere bands. Uanset hvilken konstellation han optræder i, er der tale om en musikalsk oplevelse i absolut særklasse.

Lignende artister

Anbefalinger Jakob Sveistrup

"Ville bare lige give feedback og respons på vores bryllupsfest.

Jakob Svejstrup var super fedt, det er helt sikkert en indslag som vil blive husket.

Tak for en god service og en god oplevelse."

STEEN B. PAULSEN

"Jeg vil gerne have lov til, at sige mange gange tak for en helt FANTASTISK optræden af Jakob Svejstrup! Ingen af os havde nogensinde drømt, at det skulle blive en så stor oplevelse.

I hos XE må endelig viderebringe Hr. Sveistrup vores kærligste hilsner (især brudens ? ), og sige tusind tak for, at aftenen blev helt perfekt."

PETER

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.