Jakob Sveistrup fra Stjerne for en aften

Jakob Sveistrup

Jakob Sveistrup fra Stjerne for en aften

Jakob Sveistrup

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Ørehængere fra Melodi Grand Prix

Jakob Sveistrup er utvivlsomt bedst kendt for sit hit fra Melodi Grand Prix 2005 ”Jeg tænder på dig”. Det manifesterede Jakob Sveistrups fantastiske sangstemme i danskernes hjerter, ligesom sangen også gik til den internationale finale. Han er en vaskeægte Melodi Grand Prix darling, og han har skrevet det ene dansevenlige stykke pop efter det andet. Og lige præcis det kan du få serveret direkte til dit næste arrangement med Jakob Sveistrup.

Magisk mix

Jakob Sveistrup er en yderst karismatisk sanger med en helt fantastisk sangstemme. Hans musikstil er en blanding af ørevenlig pop krydret med elementer af rock, soul og R&B. Jakob Sveistrup har udgivet fire albums, der både har opnået guld og platin. Alt efter rammerne for dit arrangement, sammenstykker han et repertoire med udgangspunkt i egne sange og store soul og jazz ballader/klassikere, der passer til arrangementet. Han har også et ensemble med, så det er muligt at få den helt store koncertoplevelse. Jakob Sveistrup leverer hver gang en nærværende og personlig oplevelse, der spreder glæde og danselyst.

Han er kendt for altid at kunne skabe en fest og hans humør, afslappede charme og sympatiske person gør, at han er et utrolig behageligt selskab. Han evner at skabe en forbindelse med ethvert publikum, og med Jakob Sveistrup på scenen er man sikker på, at selv de bagerste rækker bliver nået.

Book

Book Jakob Sveistrup

Du kan booke Jakob Sveistrup direkte gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge

Læs mere

Mere om Jakob Sveistrup

Fra musical til Melodi Grand Prix

Jakob Sveistrups karriere startede på de fynske musicalscener, bl.a. Frøbjerg Festspil og Nyborg Voldsspil. Det er sangkonkurrencerne, der har vundet hans hjerte. Han har både deltaget i Stjerne for en aften, Dansk Melodi Grand Prix, Eurovision Song Contest og Congratulations. Han udgav to albums i kølvandet på Melodi Grand Prix i 2005, hvor begge solgte guld. Derefter fulgte 10-årig periode uden ny musik fra Jakob Sveistrup, men i 2016 udgav han igen et nyt album og igen i 2018. På de nye albums er det særligt kærligheden til soul og funk, der skinner hele vejen igennem.

Jakob Sveistrup er uddannet lærer og har været musiklærer i en årrække, ligesom han også har været speciallærer for børn med autisme. I 2006 indspillede han flere sange til filmen Lille Kylling.

"Ville bare lige give feedback og respons på vores bryllupsfest.

Jakob Svejstrup var super fedt, det er helt sikkert en indslag som vil blive husket.

Tak for en god service og en god oplevelse."

STEEN B. PAULSEN

"Jeg vil gerne have lov til, at sige mange gange tak for en helt FANTASTISK optræden af Jakob Svejstrup! Ingen af os havde nogensinde drømt, at det skulle blive en så stor oplevelse.

I hos XE må endelig viderebringe Hr. Sveistrup vores kærligste hilsner (især brudens ? ), og sige tusind tak for, at aftenen blev helt perfekt."

PETER

Kan bookes som:

Forespørg på Jakob Sveistrup

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde