Jan Gintberg
Jan Gintberg

Jan Gintberg

Han var den første af den nye række af komikere til at tage stand uppen fra de små klubber til de store scener, da han optrådte med showet ”Det ligger i Generne”. Ligesom hans øvrige shows blev det stærkt anmelderrost og resulterede i ekstrashows pga. stor efterspørgsel. Jan har derudover gjort sig som vært på en række utrolig populære samfundssatiriske tv-programmer som ”Gintberg Showoff” og ”Gintbergs Store Aften” og i forbindelse med de populære programmer ”Gintberg på kanten” og ”Må vi komme med?” med Huxi Bach.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Jan Gintberg fordi

Jan Gintberg er svær at komme udenom. Han er høj, han taler højt, og når han går på scenen, griner alle højt.

Jan Gintberg er indbegrebet af bidende, satiriske pointer og særlig kendt for sine energiske og højtråbende talergaver og evne til at levere underholdning i verdensklasse. Han er skarp i replikken, og han har en fantastisk indlevelsesevne.
Jan tager altid udgangspunkt i aktuelle emner, og han evner som ingen anden at observere danskerne og reflektere over de overraskende og underholdende ting, vi gør. Han stiller spørgsmål til samfundet og til den måde, vi lever vores liv på, og han formår at gøre det med humor og eftertanke.

Book

Book Jan Gintberg

Book Jan Gintberg direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Jan Gintberg

Jan Gintberg debuterede som stand up-komiker i 1992, og allerede fem år efter fik han sit folkelige gennembrud.

I dag har Jan Gintberg over 25 års erfaring med arrangementer i alle genrer.
Du kan booke ham som vært eller konferenciers, som foredragsholder eller som stand up-komiker.

Jan Gintberg formår på én gang at overraske, underholde og levere stof til eftertanke. Hans store erfaring og begejstrede og begavede humor gør, at han rammer plet i hele den brede befolkning – unge som gamle. Han er med andre ord det perfekt valg, hvis du har brug for en erfaren og professionel stand up-komiker, der kan underholde et hvilket som helst publikum og vil være sikker på en succesfuld aften.

Lignende artister

Daniel Lill

Sanne Søndergaard

Thomas Wivel

Alex Thelander

Karsten Green

Magnus Miilang

Mikkel Rask

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.