Jan Gintberg

Jan Gintberg

Jan Gintberg

Jan Gintberg

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Kendt fra "Gintberg på Kanten"

Gintberg var den første af den nye række af komikere til at tage stand uppen fra de små klubber til de store scener. Han optrådte med showet ”Det ligger i Generne”. Ligesom hans øvrige shows blev det stærkt anmelderrost og resulterede i ekstrashows pga. stor efterspørgsel. Han har derudover været vært på en række utrolig populære samfundssatiriske tv-programmer. Bl.a. ”Gintberg Showoff” og ”Gintbergs Store Aften”. Også i forbindelse med de populære programmer ”Gintberg på kanten” og ”Må vi komme med?” med Huxi Bach.

Skarp i replikken og med fantastisk indlevelsesevne

Jan Gintberg er svær at komme udenom. Han er høj, han taler højt, og når han går på scenen, griner alle højt. Han er indbegrebet af bidende, satiriske pointer og særlig kendt for sine energiske og højtråbende talergaver og evne til at levere underholdning i verdensklasse. Han er skarp i replikken, og han har en fantastisk indlevelsesevne.

Han tager altid udgangspunkt i aktuelle emner. Han evner som ingen anden at observere danskerne og reflektere over de overraskende og underholdende ting, vi gør. Han stiller spørgsmål til samfundet og til den måde, vi lever vores liv på. Og altid med humor og eftertanke.

Book

Book Jan Gintberg

Book Jan Gintberg direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Jan Gintberg

Jan Gintberg debuterede som stand-up komiker i 1992. Allerede fem år efter fik han sit folkelige gennembrud. I dag har han over 25 års erfaring med arrangementer i alle genrer. Du kan booke ham som vært eller konferenciers, som foredragsholder eller som stand up-komiker.

Erfaren og professionel afvikling

Jan Gintberg formår på én gang at overraske, underholde og levere stof til eftertanke. Hans store erfaring og begejstrede og begavede humor gør, at han rammer plet i hele den brede befolkning – unge som gamle. Han er med andre ord det perfekt valg, hvis du har brug for en erfaren og professionel stand up-komiker, der kan underholde et hvilket som helst publikum og vil være sikker på en succesfuld aften.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Jan Gintberg

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...