Jan Glæsel og kapelmester for Jan Glæsels Orkester
Jan Glæsels Orkester

Band, Firmafest band, Prisklasse 3

Jan Glæsel og kapelmester for Jan Glæsels Orkester
Jan Glæsels Orkester

Band, Firmafest band, Prisklasse 3

Jan Glæsel og kapelmester for Jan Glæsels Orkester
Prisklasse 3
fra 60.000 DKK
Artister i denne prisklasse er oftest kendte personligheder med et langt og imponerende CV bag sig.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / Jan Glæsels Orkester

Jan Glæsels Orkester

Band, Firmafest band, Prisklasse 3

Du kender Jan Glæsels Orkester fra

Jan Glæsel er en anerkendt dansk kapelmester, musikarrangør, trompetist og komponist. Han startede sin karriere i en alder af bare 6 år i Tivoli Garden og blev hurtigt opdaget først af det amerikanske bigband-ikon, Thad Jones, og senere af sangerinden Anne Linnet, hvorefter han blev fast medlem af Anne Linnet Band. I Anne Linnet Band blev Jans store talent som komponist tydeligt, for han er manden, der komponerede og arrangerede kæmpehittet ”Det er ikke det, du siger” til Sanne Salomonsen.

Jan har derudover komponeret filmmusik til flere store danske spillefilm bl.a. Lise Nørgårds ’Kun en Pige’ og filmatiseringen af Hans Scherfigs ’Det Forsømte Forår’.

Du skal booke Jan Glæsels Orkester fordi

Jan Glæsel er indbegrebet af god kvalitet og sammen med musikerne i Jan Glæsels Orkester, leverer han en uforlignelig oplevelse til dit arrangement.

6 mand der spiller som 20. Det lyder for godt til at være sandt, men det er det ikke. Det er nemlig lige præcis, hvad du får med Jan Glæsels Orkester. I sit orkester har Jan samlet seks af Danmarks bedste musikere, og han har også taget to af sine favoritsangsolister med sig: Christina Chaneé og Martin Preisler.

Christina Chaneé slog for alvor igennem, da hun sammen med Tomas N’evergreen vandt det Danske Melodi Grand Prix 2010 med melodien ”In A Moment Like This”, mens Martin Preisler er kendt som en af Danmarks bedste og største stemmer inden for et hav af genre som soul, rock og pop og til musicals.

Martin og Christina er den dynamiske duo i front, der sammen med de fantastiske musikere sikrer trængsel på dansegulvet.

Jan Glæsels Orkester er fantastiske til at underholde, og skal der være trængsel på dansegulvet, så er de det rigtige valg.

Book Jan Glæsels Orkester

Book Jan Glæsels Orkester direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Jan Glæsels Orkester

Jan Glæsel blev for alvor kendt, da han i mange år var kapelmester for den utrolig populære komikergruppe Linie 3. I dag er Jan stadig en efterspurgt musiker, og han har optrådt som TV-kapelmester i nogle af landets mest kendte TV-programmer som ’Meyerheim & Co’, ’Talkshowet – Meyerheim’ og det legendariske ’Husk Lige Tandbørsten’ med Casper Christensen.

Jan Glæsels Orkester har samarbejdet med flere af Danmarks største kunstnere og kan bookes med solister som: Søs Fenger, Rasmus Seebach, Sko/Torp, Poul Krebs, Thomas Helmig, Peter A.G., Erann DD, Martin Brygmann, Julie Berthelsen, James Sampson, Anne Dorte Michelsen, Søren Sko, Lis Sørensen, Kaya Brüel, Bryan Rice, Stig Rossen, Julie Steincke, Henning Stærk, Anne Linnet, Johnny Logan, Jimmy Jørgensen, Lars Lilholt, Lene Siel, Michael Carøe, Birthe Kjær, Bobo Moreno, Monique, Peter Belli, Ivan Pedersen, Laid Back, Brødrene Olsen og mange flere.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...