Jan Hellesøe
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

Manipulatoren Jan Hellesøe har høstet stor succes med den underholdende serie FUCKR MED DN HJRNE på DR3, der både har vundet prisen som det mest originale og mest nyskabende tv-program. I programmet inviterer Jan både seerne, folk på gaden og kendte danskere ind i en verden af psykologiske manipulationer, trancer, hypnotiske tricks og optiske illusioner, og han udsætter dem for psykologiske eksperimenter, der får de fleste til at tabe både næse og mund af ren forundring.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Jan Hellesøe fordi

Du vil blive forvirret, forundret og forbløffet, men du vil frem for alt blive underholdt.

Du tror ikke dine egne øjne, når du ser Jan Hellesøe optræde. Han får dig til at tænke så det knager og sætte spørgsmålstegn ved alt, og hans optiske illusioner vil med garanti spille din hjerne og synssans et puds.

Han har optrådt i mere end 16 år og har mange års international erfaring fra bl.a. Las Vegas og Hollywood. Han er Danmarks førende manipulator, og han mestrer alle former for psykologiske manipulationer til perfektion.

Book

Book Jan Hellesøe

Book Jan Hellesøe direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Jan Hellesøe

Du kan nu selv opleve Jan Hellesøe helt tæt på til dit næste arrangement.
Underholdningen vil bestå af hypnose, tankeeksperimenter og andre psykologiske finurligheder. Du oplever på tæt hånd hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert.

Jan kan optræde på både dansk og engelsk. Han tilpasser altid showet, så det passer til det enkelte publikum.

Han leverer en oplevelse ud over det sædvanlige. Du vil blive forvirret, forundret og forbløffet, og du vil frem for alt blive underholdt.

Lignende artister

Tryllekunstner Kim Andersen

Svindlerne

Per Vers

Bottle Boys

Kristian Skovbo

,

Jacob Haugaard

2 Kolling fra Kassen

Day og Severin

Anbefalinger Jan Hellesøe

”Vi havde en fremragende god aften og indslaget fra Jan Hellesøe var super godt og ramte præcis, hvad vi søgte. En helt igennem utrolig god og behagelig smidig oplevelse.

Det er ros til jer, dig og til Jan Hellesøe!

Tak for hjælpen.”

Nicholas Paul Bruhn Hansen

Deloitte Consulting

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.