Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Kendt fra FUCKR MED DN HJRNE

Jan Hellesøe har høstet stor succes med den underholdende serie FUCKR MED DN HJRNE på DR3. Det har både har vundet prisen som det mest originale og mest nyskabende tv-program. I programmet inviterer Jan både seerne, folk på gaden og kendte danskere ind i en verden af psykologiske manipulationer, trancer, hypnotiske tricks og optiske illusioner. Han udsætter dem for psykologiske eksperimenter, der får de fleste til at tabe både næse og mund af ren forundring.

Forvirret, forundret, forbløffet

Du vil blive forvirret, forundret og forbløffet, men du vil frem for alt blive underholdt. Du tror ikke dine egne øjne, når du ser ham optræde. Han får dig til at tænke så det knager og sætte spørgsmålstegn ved alt. Hans optiske illusioner vil med garanti spille din hjerne og synssans et puds.

Han har optrådt i mere end 16 år og har mange års international erfaring fra bl.a. Las Vegas og Hollywood. Han er Danmarks førende manipulator, og han mestrer alle former for psykologiske manipulationer til perfektion.

Book

Book Jan Hellesøe

Book Jan Hellesøe direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Jan Hellesøe

Du kan nu selv opleve Jan Hellesøe helt tæt på til dit næste arrangement.
Underholdningen vil bestå af hypnose, tankeeksperimenter og andre psykologiske finurligheder. Du oplever på tæt hånd hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert. Jan kan optræde på både dansk og engelsk. Han tilpasser altid showet, så det passer til det enkelte publikum. Han leverer en oplevelse ud over det sædvanlige. Du vil blive forvirret, forundret og forbløffet, og du vil frem for alt blive underholdt.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Forespørg på Jan Hellesøe

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Anbefalinger Jan Hellesøe

”Vi havde en fremragende god aften og indslaget fra Jan Hellesøe var super godt og ramte præcis, hvad vi søgte. En helt igennem utrolig god og behagelig smidig oplevelse.

Det er ros til jer, dig og til Jan Hellesøe!

Tak for hjælpen.”

Nicholas Paul Bruhn Hansen

Deloitte Consulting