DJ Jan Olsen

DJ Jan Olsen

DJ Jan Olsen

DJ Jan Olsen

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book DJ Jan Olsen direkte her

DJ Jan Olsen leverer festen hver gang. Han startede som DJ i 1981 og har i dag mere end 400 firmafester bag sig. Mr. Firmafest er ikke en helt forkert beskrivelse af Jan Olsen. Han har dog ikke kun optrådt ved firmafester. Han har også leveret musikken til en lang række familie- og bryllupsfester og fungeret som klub-DJ i mange år.

Mr. Firmafest DJ Nr. 1

Der er ikke mange, der har stået ligeså mange timer bag DJ-pulten som Jan Olsen. Hans mangeårige erfaringer betyder, at han har en særlig evne til at læse og forstå festen og sit publikum. Han er med andre ord manden, der sikrer, at festen bliver en musikalsk succes.

Selvom Jan Olsen opfylder publikums musikalske ønsker, sætter han ikke bare musikken på som en anden jukeboks. Han er god til at fornemme festens forløb, hvilket betyder, at han opfylder publikums ønsker. Samtidig tillader sig at tilpasse ønskerne i løbet af aftenen, så stemningen bygges rigtigt op, og der er garanteret fremdrift i løbet af arrangementet.

Book

Book Jan Olsen

Book Jan Olsen direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Jan Olsen

Han har et bredt musikalsk repertoire, og han spiller alle de største hits fra 1960’erne og frem til i dag. Han indtager DJ-pulten med en pladesamling på over 20.000 plader, så der er rig mulighed for et varieret musikarrangement. Har du et musikønske, er det også muligt at få det opfyldt. Publikums tilfredshed er nemlig i højeste sæde for Jan Olsen:

Kunden, der bestemmer stilen

”Jeg har det sådan, at det 100% er kunden der bestemmer musikstilen – det er deres fest. Jeg tilbyder selvfølgelig min erfaring, og sammen med kunden finder vi ud af hvilken type musik der skal spilles til netop deres arrangement…”

Jan Olsen har i en årerække arbejdet med musik på skrift, i radio og tv, og han leverer med garanti en festlig aften. Jan er det sikre valg, hvis dit arrangement bare ikke må gå galt, for han er erfaren, opmærksom og utrolig dygtig.

En dygtig DJ er grundlaget for enhver god fest, og med DJ Jan Olsen er du garanteret en succesoplevelse.

Derfor skal du booke Jan Olsen hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

”Vi har længe haft en god dialog med Xcluzive Entertainment gennem vores fælles interesser i elitesportsverdenen, hvor begge firmaer er sponsorer, så derfor var det også naturligt for os, at benytte Xcluzive Entertainment til et kundearrangement i efteråret.

Vi ønskede en god og almen diskjockey, der kunne spille for et meget aldersmæssigt bredt publikum. Festen gik over al forventning – ikke mindst takket være den meget professionelle DJ Jan Olsen, som virkelig formåede at holde gang i dansegulvet hele tiden.

Booket igen

Netop derfor var vi også sikre i vores valg, da vi til firmaets julefrokost insisterede på at få Xcluzive Entertainment til at levere DJ Jan Olsen til os igen. Musikken til julefrokosten var ligeledes en succes, og selvom vi var meget spændte på forløbet af festen med en ret så skæv kønsfordeling med ca. 70 mænd og kun 9 kvinder – så var musikken endnu en gang meget dansevenligt, og alle vi 9 kvinder var konstant i sving på gulvet.”

JAENETTE R.

DIREKTIONSSEKRETÆR

"Tusinde tak for et fantastisk arrangement.

DJ Jan Olsen og Kopimaskinen var en megen fin kombination og leverede i den grad "varen".

Det var super, at musikken bare spillede, og at de var fleksible omkring hele arrangementet, så det ikke var noget vi skulle bruge unødigt tid på.

Super god service

Tak for den super gode service før, under og efter vores arrangement.

Vi vil helt sikkert bruge Xcluzive Entertainment, næste gang vi skal booke musik og underholdning!"

ANDERS B.

BRAND VENUE

”DJ Jan Olsen indledte med hyggelig og god baggrundsmusik til vores sommerfest, og herefter sørgede han for at få folk på dansegulvet. Han var hurtig til at fornemme hvad der skulle til for at få os alle ud at danse, og at dømme ud fra det fyldte dansegulv, så ramte han rigtigt hele aftenen! Han gjorde ikke så meget væsen af sig selv, men via musikken formåede han virkelig at få sat gang i festen. Tak til Jan for en god DJ-præstation!”

BENTE LINDHOLM SØRENSEN

ABB A/S

”Vi havde en super fest, og DJ Jan Olsen spillede bare det fedeste musik. Vi var meget tilfredse :-)”

LONNY DUE OVERBYE, HR SEKRETÆR

METROSELSKABET OG HOVEDSTADENS LETBANE

"Tusind tak skal I have, vi havde en helt igennem fantastisk dag og DJ Jan Olsen var super god og fik meget ros fra vores gæster!
Ham hyrer vi meget gerne igen :-)"

Louise & Emil

”Det har været en helt fantastisk bryllupsfest, og musikken var bare i top :)
Den største ros til Jan Olsen – han gjorde det virkelig godt!”

Inger F.

"Vi havde en super fest, og DJ Jan Olsen leverede lige det vi gerne ville have.

Stor ros til Jan fra alle deltagerne ved festen.

Så der skal lyde en kæmpe tak herfra :-)"

Kåre C.

"Herfra skal lyde en stor ros og tak til DJ Jan Olsen, der i går, i den grad, leverede varen ved vores bryllup på restaurant Bangs Have i Maribo.

Der var bare gang i den fra start til slut, og vi og vores gæster elskede musikken!

Bryllupsbands.dk vil absolut blive anbefalet til venner og familie.

Vi og vores gæster var alle meget imponerede over musikken - det var lidt af en oplevelse!"

Christina & René Jakobsen

"Mange tak. Vi havde et fantastisk bryllup og har kun ros til DJ Jan Olsen.

Musikken var lige i øjet og der blev danset og festet. Så mange tak herfra."

Charlotte Seidelin

"Kære Jan Olsen, Tak for en super aften med fed musik. Der var gang i dansegulvet fra du kom til du gik og alt var meget professionelt.

Du var rigtig god til at lodde stemningen og spille de rigtige numre på de rigtige tidspunkter. Blandingen af nye og gamle hits var perfekt - selv ”Træ-mændene” kom ud at danse og det er en bedrift i sig selv.
Lys-showet som du havde med var super cool og gav lige den rette stemning, det havde du totalt underspillet da vi talte om det - det var en positiv overraskelse."

Henrik Wilken

Kan bookes som:

Forespørg på Jan Olsen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Mads Laumann

,

Claus Green

,

Mikkel Wendelboe

,

Torben Pop

,

Nick Decaza

,

Rosa Lux

Kundeoplevelser

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence