DJ Jan Olsen

Jan Olsen

DJ Jan Olsen

Jan Olsen

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Mr. Firmafest

DJ Jan Olsen leverer festen hver gang. Han startede som DJ i 1981 og har i dag mere end 400 firmafester bag sig. Mr. Firmafest er ikke en helt forkert beskrivelse af Jan Olsen. Han har dog ikke kun optrådt ved firmafester. Han har også leveret musikken til en lang række familie- og bryllupsfester og fungeret som klub-DJ i mange år.

Garant for en musikalsk succes

Der er ikke mange, der har stået ligeså mange timer bag DJ-pulten som Jan Olsen. Hans mangeårige erfaringer betyder, at han har en særlig evne til at læse og forstå festen og sit publikum. Han er med andre ord manden, der sikrer, at festen bliver en musikalsk succes.

Selvom Jan Olsen opfylder publikums musikalske ønsker, sætter han ikke bare musikken på som en anden jukeboks. Han er god til at fornemme festens forløb, hvilket betyder, at han opfylder publikums ønsker. Samtidig tillader sig at tilpasse ønskerne i løbet af aftenen, så stemningen bygges rigtigt op, og der er garanteret fremdrift i løbet af arrangementet.

Book

Book Jan Olsen

Book Jan Olsen direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Jan Olsen

Han har et bredt musikalsk repertoire, og han spiller alle de største hits fra 1960’erne og frem til i dag. Han indtager DJ-pulten med en pladesamling på over 20.000 plader, så der er rig mulighed for et varieret musikarrangement. Har du et musikønske, er det også muligt at få det opfyldt. Publikums tilfredshed er nemlig i højeste sæde for Jan Olsen:

Kunden, der bestemmer stilen

”Jeg har det sådan, at det 100% er kunden der bestemmer musikstilen – det er deres fest. Jeg tilbyder selvfølgelig min erfaring, og sammen med kunden finder vi ud af hvilken type musik der skal spilles til netop deres arrangement…”

Jan Olsen har i en årerække arbejdet med musik på skrift, i radio og tv, og han leverer med garanti en festlig aften. Jan er det sikre valg, hvis dit arrangement bare ikke må gå galt, for han er erfaren, opmærksom og utrolig dygtig.

En dygtig DJ er grundlaget for enhver god fest, og med DJ Jan Olsen er du garanteret en succesoplevelse.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Jan Olsen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Mads Laumann

,

Claus Green

,

Mikkel Wendelboe

,

Torben Pop

,

Nick Decaza

,

Rosa Lux DJ

Anbefalinger Jan Olsen

”Vi har længe haft en god dialog med Xcluzive Entertainment gennem vores fælles interesser i elitesportsverdenen, hvor begge firmaer er sponsorer, så derfor var det også naturligt for os, at benytte Xcluzive Entertainment til et kundearrangement i efteråret.

Vi ønskede en god og almen diskjockey, der kunne spille for et meget aldersmæssigt bredt publikum. Festen gik over al forventning – ikke mindst takket være den meget professionelle DJ Jan Olsen, som virkelig formåede at holde gang i dansegulvet hele tiden.

Booket igen

Netop derfor var vi også sikre i vores valg, da vi til firmaets julefrokost insisterede på at få Xcluzive Entertainment til at levere DJ Jan Olsen til os igen. Musikken til julefrokosten var ligeledes en succes, og selvom vi var meget spændte på forløbet af festen med en ret så skæv kønsfordeling med ca. 70 mænd og kun 9 kvinder – så var musikken endnu en gang meget dansevenligt, og alle vi 9 kvinder var konstant i sving på gulvet.”

JAENETTE R.

DIREKTIONSSEKRETÆR

"Tusinde tak for et fantastisk arrangement.

DJ Jan Olsen og Kopimaskinen var en megen fin kombination og leverede i den grad "varen".

Det var super, at musikken bare spillede, og at de var fleksible omkring hele arrangementet, så det ikke var noget vi skulle bruge unødigt tid på.

Super god service

Tak for den super gode service før, under og efter vores arrangement.

Vi vil helt sikkert bruge Xcluzive Entertainment, næste gang vi skal booke musik og underholdning!"

ANDERS B.

BRAND VENUE

”DJ Jan Olsen indledte med hyggelig og god baggrundsmusik til vores sommerfest, og herefter sørgede han for at få folk på dansegulvet. Han var hurtig til at fornemme hvad der skulle til for at få os alle ud at danse, og at dømme ud fra det fyldte dansegulv, så ramte han rigtigt hele aftenen! Han gjorde ikke så meget væsen af sig selv, men via musikken formåede han virkelig at få sat gang i festen. Tak til Jan for en god DJ-præstation!”

BENTE LINDHOLM SØRENSEN

ABB A/S

”Vi havde en super fest, og DJ Jan Olsen spillede bare det fedeste musik. Vi var meget tilfredse :-)”

LONNY DUE OVERBYE, HR SEKRETÆR

METROSELSKABET OG HOVEDSTADENS LETBANE