DJ Jan Olsen

Jan Olsen

DJ Jan Olsen

Jan Olsen

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Jan Olsen fordi

DJ Jan Olsen leverer festen hver gang.

Der er ikke mange, der har stået ligeså mange timer bag DJ-pulten som Jan Olsen, og hans mangeårige erfaringer betyder, at Jan har en særlig evne til at læse og forstå festen og sit publikum. Han er med andre ord manden, der sikrer, at festen bliver en musikalsk succes.

Selvom Jan Olsen opfylder publikums musikalske ønsker, sætter han ikke bare musikken på som en anden jukeboks. Jan er nemlig god til at fornemme festens forløb, hvilket betyder, at han opfylder publikums ønsker, men samtidig tillader sig at tilpasse ønskerne i løbet af aftenen, så stemningen bygges rigtigt op, og der er garanteret fremdrift i løbet af arrangementet.

Book

Book Jan Olsen

Book Jan Olsen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Jan Olsen

Jan har et bredt musikalsk repertoire, og han spiller alle de største hits fra 1960’erne og frem til i dag. Han indtager DJ-pulten med en pladesamling på over 20.000 plader, så der er rig mulighed for et varieret musikarrangement. Har du et musikønske, er det også muligt at få det opfyldt. Publikums tilfredshed er nemlig i højeste sæde for Jan Olsen:

”Jeg har det sådan, at det 100% er kunden der bestemmer musik stilen – det er deres fest. Jeg tilbyder selvfølgelig min erfaring, og sammen med kunden finder vi ud af hvilken type musik der skal spilles til netop deres arrangement…”

Jan Olsen har i en årerække arbejdet med musik på skrift, i radio og tv, og han leverer med garanti en festlig aften. Jan er det sikre valg, hvis dit arrangement bare ikke må gå galt, for han er erfaren, opmærksom og utrolig dygtig.

En dygtig DJ er grundlaget for enhver god fest, og med DJ Jan Olsen er du garanteret en succesoplevelse.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

,

Claus Green

,

Claus Hartmann

,

Henrik Milling

,

Soulmagic

,

CK Feltman

,

Nick Decaza

, ,

Adam Duvå Hall

Anbefalinger Jan Olsen

”Vi har længe haft en god dialog med Xcluzive Entertainment gennem vores fælles interesser i elitesportsverdenen, hvor begge firmaer er sponsorer, så derfor var det også naturligt for os, at benytte Xcluzive Entertainment til et kundearrangement i efteråret.

Vi ønskede en god og almen diskjockey, der kunne spille for et meget aldersmæssigt bredt publikum. Festen gik over al forventning – ikke mindst takket være den meget professionelle DJ Jan Olsen, som virkelig formåede at holde gang i dansegulvet hele tiden.

Netop derfor var vi også sikre i vores valg, da vi til firmaets julefrokost insisterede på at få Xcluzive Entertainment til at levere DJ Jan Olsen til os igen. Musikken til julefrokosten var ligeledes en succes, og selvom vi var meget spændte på forløbet af festen med en ret så skæv kønsfordeling med ca. 70 mænd og kun 9 kvinder – så var musikken endnu en gang meget dansevenligt, og alle vi 9 kvinder var konstant i sving på gulvet.”

JAENETTE R.

DIREKTIONSSEKRETÆR

"Tusinde tak for et fantastisk arrangement.

DJ Jan Olsen og Kopimaskinen var en megen fin kombination og leverede i den grad "varen".

Det var super, at musikken bare spillede, og at de var fleksible omkring hele arrangementet, så det ikke var noget vi skulle bruge unødigt tid på.

Tak for den super gode service før, under og efter vores arrangement.

Vi vil helt sikkert bruge Xcluzive Entertainment, næste gang vi skal booke musik og underholdning!"

ANDERS B.

BRAND VENUE

”DJ Jan Olsen indledte med hyggelig og god baggrundsmusik til vores sommerfest, og herefter sørgede han for at få folk på dansegulvet. Han var hurtig til at fornemme hvad der skulle til for at få os alle ud at danse, og at dømme ud fra det fyldte dansegulv, så ramte han rigtigt hele aftenen! Han gjorde ikke så meget væsen af sig selv, men via musikken formåede han virkelig at få sat gang i festen. Tak til Jan for en god DJ-præstation!”

BENTE LINDHOLM SØRENSEN

ABB A/S

”Vi havde en super fest, og DJ Jan Olsen spillede bare det fedeste musik. Vi var meget tilfredse :-)”

LONNY DUE OVERBYE, HR SEKRETÆR

METROSELSKABET OG HOVEDSTADENS LETBANE