DJ Jan Trampedach
Jan Trampedach

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

DJ Jan Trampedach
Jan Trampedach

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

DJ Jan Trampedach
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / DJ / Jan Trampedach

Jan Trampedach

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Du kender Jan Trampedach fra

Man skal ikke have bevæget sig længe i det danske natteliv, før man støder på navnet DJ Trampe eller Jan Trampedach, som er hans borgerlige navn. DJ Trampe har optrådt som DJ siden 1984, og der er snart ikke den klub i landet, han ikke har optrådt på.
DJ Trampe har arbejdet som professionel DJ i over 25 år og opbygget et ganske imponerende CV, der blandt andet tæller arbejdet som fast DJ på det legendariske diskotek IN i København og på Penthouse, en af Danmarks største natklubber.

Du skal booke Jan Trampedach fordi

Han er dog også manden, der med succes kan spille til firmaarrangementer og familiefester. Der er ingen begrænsninger. Uanset om han optræder for 20 eller 20.000, så er der garanteret en god oplevelse. DJ Trampe er altid opmærksom på sit publikum, og han spiller alle genrer og sørger for, at der er noget for publikum i alle aldre. Han er manden, der fører musikken i den retning, der passer bedst til arrangementet.
Ønskes der et specielt tema eller udvalgte numre, så sørger Jan Trampedach for at det bliver som I ønsker det.

DJ Trampe er en yderst dygtig DJ med et højt teknisk niveau. Han har samtidig en imponerende musiksamling og spiller alle genre fra 50’erne og 60’ernes rock’n roll til de nyste hits, og han er kendt for at have musikalske overraskelser gemt i ærmet.

DJ Trampe er en helt særlig DJ, og han skal nok sørge for en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.

Book Jan Trampedach

Book Jan Trampedach direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...