Jazzkollektivet er et professionelt jazz band

Jazzkollektivet

Jazzkollektivet er et professionelt jazz band

Jazzkollektivet

  • Beskrivelse
  • Konstellationer
  • Repertoire
  • Book
Beskrivelse

Nordisk jazz

Jazzkollektivet er et fleksibelt og ungt professionelt band bestående af musikere fra det svenske og danske musikmiljø, der alle brænder for at spille jazz til forskellige festlige lejligheder. Bandet optræder i forskellige konstellationer - alt fra duo, trio, kvartet, kvintet og helt op til ni personer, så du kan være mere end sikker på, at der er musik til enhver smag.

Missionen er at genopfinde jazzen som festmusik i både Danmark og Sverige. I en tid hvor musik produceres i metermål er Jazzkollektivet en enhed baseret på levende musik spillet af rigtige musikere. Bandet er levende, nærværende og soundtracket til enhver lejlighed. Ud fra jeres behov sammensætter vi det enkelte hold så det præcist er tilpasset til jer.

Konstellationer

Oplev Jazzkollektivet i forskellige konstellationer

2-3 musikere

En duo eller en trio er den mindste version af Jazzkollektivet. Den lille besætning passer godt som loungemusik til receptionen, middagen eller til jubilæet. På repertoiret er der bløde jazzballader, eksotisk bossanova, jazzstandarder, viser, evergreens osv. Besætningen kan bygges fleksibelt op men indeholder stort set altid enten en pianist eller en guitarist. Dertil kan man tilføje en solist og f.eks. en bassist.

4-6 musikere

En kvartet, en kvintet eller sekstet giver mulighed for et større lydbillede og dermed også flere musikere. At have en trommeslager med på scenen gør at det hele swinger på en helt anden måde. Når Jazzkollektivet stiller op som kvartet eller kvintet kan vi naturligvis stadigvæk spille bløde jazzballader, eksotisk bossa nova osv., men da vi er flere mennesker kan vi også spille new orleans/mardi gras og hæsblæsende swing som får alle aldre på dansegulvet.

7+ musikere

Hvis der er plads i både budgettet og fysisk på stedet vil vi anbefale ’luksusudgaven” med op til 9 personer, som giver en eminent oplevelse af lyd og tilstedeværelse på scenen. Jazzkollektivet leverer i sådan et tilfælde en decideret koncertoplevelse, som med de forskellige instrumentgrupper er et nærværende, sammenspillet og professionelt bidrag til en lang række arrangementer, hvor man ikke ønsker at på kompromis med kvalitet og performance.

Repertoire

Repertoire

Under Middagen

- As Time Goes By
- Blue Moon
- Body and Soul
- Cheek to Cheek
- Close to You
- Dream A Little Dream Of Me
- Fever
- For Once In My Life
- Moon River
- The Nearness of You
- What A Wonderful World

Dansk Jazz

- Alley Cat
- Dansevise
- Det Var En Lørdag Aften
- Forelsket i København
- Glemmer Du
- Hvorfor Er Lykken Så Lunefuld
- Lille Du
- Musens Sang
- Skibet Skal Sejle I Nat
- Snakker Med Mig Selv

Julefrokosten

- The Christmas Song
- Have Yourself A Merry Little Christmas
- It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas
- Let It Snow
- Santa Baby
- Santa Claus Is Coming To Town
- Silent Night
- White Christmas
- Winter Wonderland

Lounge

- At Last
- Autumn Leaves
- Besame Mucho
- Come Away With Me
- Georgia On My Mind
- Girl From Ipanema
- The Look of Love
- Straighten Up And Fly Right
- The Shadow Of Your Smile

Pop i Jazz-klæder

- All About That Bass (Meghan Trainor)
- Ain’t No Sunshine (Bill Withers)
- I Follow Rivers (Lykke Li)
- Killing Me Softly (Roberta Flack)
- Limit To Your Love (James Blake)
- Lean On (Major Laser, Mø, DJ Snake)
- September Song (JP Cooper)
- Smooth Operator (Sade)
- Street Life (The Crusaders)

Book

Book Jazzkollektivet

Book Jazzkollektivet direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Derfor skal du booke Jazzkollektivet hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Jazzkollektivet

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

The Favorites

,

Stinne Schwartz

Jeanette Frederiksen

Gregory Boyd

Kundeoplevelser

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis