Jean Von Baden

Jean Von Baden

Jean Von Baden

Jean Von Baden

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Festkongen Jean Von Baden

Jean Von Baden er definitionen på et klubikon. Med sit fuldstændig imponerende CV og erfaring i at tage fester til et helt nyt niveau er han kendt både i Danmark og udlandet. Gennem Xcluzive Entertainment kan du booke ham som DJ til dit næste arrangement, og sikre uovertruffen musik og underholdning til dine gæster.

Klubkongen Jean Von Baden

I 90’erne blev han kendt for sine legendariske events og fester i det københavnske natteliv. Med rulleskøjter og farverige flyers skabte han events for milliardærer, hippier, homoseksuelle og alle andre derimellem. Jean Von Baden var medejer af den legendariske klub NASA og afholdt events for prominente danskere. På hans CV kan nævnes flere optrædener for Kongehuset, bl.a. til Kronprinsparrets førstefødtes barnedåb, Thomas Blachmanns bryllup og 50 års fødselsdag og Michael Phelps Beijing Olympics Party i Beijing. Han har også stor erfaring som DJ for corporate events – bl.a. for YouTube, Mærsk og Elgiganten.

Anerkendt og erfaren DJ

Selvom tiden har ændret sig siden 90’erne, Nasa og byturene med Mick Jagger, er han stadig en af de dygtigste DJ’s, Danmark kan præstere. Han mestrer alle kategorier af musik hele vejen fra 60’ernes hits til i dag. Repertoiret er bredt og af eminent kvalitet opbygget af erfaring gennem mere end 30 år. Mest kendt er han for sine lange hits med mix fra 80’erne til 00’erne. Jean Van Baden tilpasser alle sine sets og musik præcis til arrangementet og publikummet, og du får derfor altid en helt unik oplevelse skræddersyet netop til dit arrangement.

Book

Book Jean Von Baden

Hvis du ønsker at booke Jean Von Baden eller høre mere, så send en forespørgsel eller ring på telefon 70 21 70 25. Vi tager en uforpligtende dialog om dine ønsker og arrangement. Vi har mere end 25 års erfaring i at skabe fantastiske arrangementer, og vi glæder os til at hjælpe dig. Sammen sikrer vi os, at du får den helt rigtige underholdning.

Læs mere

Mere om Jean Von Baden

Han lånte pengene til sine første arrangementer i nattelivet i København af gangstervenner, og de blev en kæmpe succes. Siden fulgte adskillige lignende events og et medejerskab af den legendariske klub NASA i København. NASA havde prominente gæster som Robbie Williams, Prince og Kronprins Frederik. I 1999 blev Jean Van Badens sted kåret til årets natklub.

Han er ikke bare en verdenskendt DJ. Han er også den dag i dag psykoterapeut og misbrugsbehandler. Han voksede op i et hårdt alkoholiseret miljø og mistede begge sine forældre, før han blev voksen. Han holder foredrag og vejleder i stoffers effekt med udgangspunkt i sine historier og sine egne oplevelser.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Jean Von Baden

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Rosa Lux DJ

,

Lars Bjarno

,

Mads Laumann

,

Mikkel Wendelboe

,

Le Gammeltoft

,

Torben Pop