Jean Von Baden

DJ Jean Von Baden

Jean Von Baden

DJ Jean Von Baden

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book DJ Jean Von Baden direkte her

Jean Von Baden er definitionen på et klubikon. Med sit fuldstændig imponerende CV og erfaring i at tage fester til et helt nyt niveau er han kendt både i Danmark og udlandet. Gennem Xcluzive Entertainment kan du booke ham som DJ til dit næste arrangement, og sikre uovertruffen musik og underholdning til dine gæster.

DJ og festkonge nr. 1 Jean Von Baden

I 90’erne blev han kendt for sine legendariske events og fester i det københavnske natteliv. Med rulleskøjter og farverige flyers skabte han events for milliardærer, hippier, homoseksuelle og alle andre derimellem. Jean Von Baden var medejer af den legendariske klub NASA og afholdt events for prominente danskere. På hans CV kan nævnes flere optrædener for Kongehuset, bl.a. til Kronprinsparrets førstefødtes barnedåb, Thomas Blachmanns bryllup og 50 års fødselsdag og Michael Phelps Beijing Olympics Party i Beijing. Han har også stor erfaring som DJ for corporate events – bl.a. for YouTube, Mærsk og Elgiganten.

Respekteret og anerkendt DJ med kæmpe erfaring

Selvom tiden har ændret sig siden 90’erne, Nasa og byturene med Mick Jagger, er han stadig en af de dygtigste DJ’s, Danmark kan præstere. Han mestrer alle kategorier af musik hele vejen fra 60’ernes hits til i dag. Repertoiret er bredt og af eminent kvalitet opbygget af erfaring gennem mere end 30 år. Mest kendt er han for sine lange hits med mix fra 80’erne til 00’erne. Jean Van Baden tilpasser alle sine sets og musik præcis til arrangementet og publikummet, og du får derfor altid en helt unik oplevelse skræddersyet netop til dit arrangement.

Book

Book Jean Von Baden

Hvis du ønsker at booke Jean Von Baden eller høre mere, så send en forespørgsel eller ring på telefon 70 21 70 25. Vi tager en uforpligtende dialog om dine ønsker og arrangement. Vi har mere end 25 års erfaring i at skabe fantastiske arrangementer, og vi glæder os til at hjælpe dig. Sammen sikrer vi os, at du får den helt rigtige underholdning.

Læs mere

Mere om Jean Von Baden

Han lånte pengene til sine første arrangementer i nattelivet i København af gangstervenner, og de blev en kæmpe succes. Siden fulgte adskillige lignende events og et medejerskab af den legendariske klub NASA i København. NASA havde prominente gæster som Robbie Williams, Prince og Kronprins Frederik. I 1999 blev Jean Van Badens sted kåret til årets natklub.

Han er ikke bare en verdenskendt DJ. Han er også den dag i dag psykoterapeut og misbrugsbehandler. Han voksede op i et hårdt alkoholiseret miljø og mistede begge sine forældre, før han blev voksen. Han holder foredrag og vejleder i stoffers effekt med udgangspunkt i sine historier og sine egne oplevelser.

Derfor skal du booke Jean Von Baden hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Hej Niels,

Vi havde en fantastisk fest, og Jean var helt i top!

Bh.

Daniel

Bryllupskunde

Hej Jean.

Jeg vil bare sige et stort tak for i lørdags! Det var et kæmpehit. Jeg havde ikke lige gættet at folk ville danse på alt fra New Order til Cypress Hill til Dolly Parton - men det gjorde de. Det var så fedt!

Stor ros fra alle gæsterne og kun lidt piv over deres ømme knæ dagen derpå.

Kh.

Stine Leth

Hej Niels

Vi havde en fantastisk fest, og Jean løftede dansegulvet til lige præcis de højder, jeg havde håbet på.

Så jeg er meget tilfreds.

Venlig hilsen

Søren

Kan bookes som:

Forespørg på Jean Von Baden

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Rosa Lux

,

Lars Bjarno

,

Mads Laumann

,

Mikkel Wendelboe

,

Le Gammeltoft

,

Torben Pop

Kundeoplevelser

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy