Jeanette Frederiksen

Jeanette Frederiksen

Jeanette Frederiksen

Jeanette Frederiksen

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Inderlig og følsom sangerinde perfekt til bryllup

Jeanette Frederiksen er en yderst følsom og nærværende sangerinde. Hun kommer under huden på dig og suger dig ind i sit univers. Hun er et fabelagtigt valg til bl.a. bryllups- og dinner indslag.

Musikstilen kommer også til udtryk gennem EP’en ”Uden at holde fast i noget”. Den består af inderlige sange, som er små historier om steder, personer og hændelser. Det er sange vi alle kan relatere til, og derfor formår hun at fange vores allesammen oprigtige opmærksomhed.

Nærværende indslag til dit arrangement

Hvis du ønsker et nærværende indslag ud over det sædvanlige er hun det perfekte valg. Frederiksen har en kandidatuddannelse som rytmisk sanger og almen musiklærer fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun er aktiv som sanger, sangskriver og underviser på Køge Musikskole. Hun udgav sin første EP ”Uden at holde fast i noget” i 2016 og har yderligere udgivet ekstra numre på Spotify.

Ingen i den vestjyske landsby troede på, at ”postens datter”, Jeanette Frederiksen, kunne skabe sig en karriere indenfor musikken. Men huntrodsede forventningerne og samarbejder nu med Nikolaj Nørlund. Selvom hun har stor fokus på selv at synge, er det også en passion at undervise og opkvalificere lærere. Hun har mange års erfaring som underviser i sang og sammenspil på musikskoler og fra folkeskolen. De seneste år har hun fungeret som musikkonsulent med fokus på opkvalificering af musiklærere og pædagoger. Jeanette har lavet mange sangskrivningsworkshops, og i samarbejde med Strøm har hun været med til at udvikle skoleprojektet Strøm til Børn.


Book

Book Jeanette Frederiksen

Book Jeanette Frederiksen direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Jeanette Frederiksen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...