Jeanette Frederiksen

Jeanette Frederiksen

Jeanette Frederiksen

Jeanette Frederiksen

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Inderlig og følsom sangerinde perfekt til bryllup

Jeanette Frederiksen er en yderst følsom og nærværende sangerinde. Hun kommer under huden på dig og suger dig ind i sit univers. Hun er et fabelagtigt valg til bl.a. bryllups- og dinner indslag.

Musikstilen kommer også til udtryk gennem EP’en ”Uden at holde fast i noget”. Den består af inderlige sange, som er små historier om steder, personer og hændelser. Det er sange vi alle kan relatere til, og derfor formår hun at fange vores allesammen oprigtige opmærksomhed.

Nærværende indslag til dit arrangement

Hvis du ønsker et nærværende indslag ud over det sædvanlige er hun det perfekte valg. Frederiksen har en kandidatuddannelse som rytmisk sanger og almen musiklærer fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun er aktiv som sanger, sangskriver og underviser på Køge Musikskole. Hun udgav sin første EP ”Uden at holde fast i noget” i 2016 og har yderligere udgivet ekstra numre på Spotify.

Ingen i den vestjyske landsby troede på, at ”postens datter”, Jeanette Frederiksen, kunne skabe sig en karriere indenfor musikken. Men huntrodsede forventningerne og samarbejder nu med Nikolaj Nørlund. Selvom hun har stor fokus på selv at synge, er det også en passion at undervise og opkvalificere lærere. Hun har mange års erfaring som underviser i sang og sammenspil på musikskoler og fra folkeskolen. De seneste år har hun fungeret som musikkonsulent med fokus på opkvalificering af musiklærere og pædagoger. Jeanette har lavet mange sangskrivningsworkshops, og i samarbejde med Strøm har hun været med til at udvikle skoleprojektet Strøm til Børn.


Book

Book Jeanette Frederiksen

Book Jeanette Frederiksen direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Derfor skal du booke Jeanette Frederiksen hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

"Vi havde en rigtig god fest, og sangerinde Jeanette Frederiksen var super god og "lige i øjet"

Mange tak :-)"

Gitte

Kan bookes som:

Forespørg på Jeanette Frederiksen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Stinne Schwartz

The Favorites

,

Bjarne Langhoff

Deux Femmes

Jazzkollektivet

Kundeoplevelser

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening