Jeanette Frederiksen
Jeanette Frederiksen

Jeanette Frederiksen

Jeanette Frederiksen har en kandidatuddannelse som rytmisk sanger og almen musiklærer fra Det Jyske Musikkonservatorium og har siden været aktiv som sanger, sangskriver og underviser på Køge Musikskole. Hun udgav sin første EP ”Uden at holde fast i noget” i 2016 og har yderligere udgivet ekstra numre på Spotify.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +100 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Du skal booke Jeanette Frederiksen fordi

Jeanette Frederiksen er en yderst følsom og nærværende sangerinde som kommer under huden på dig og suger dig ind i hendes univers. Hun er et fabelagtigt valg til bl.a. bryllups- og dinner indslag.

Jeanettes musikstil kommer også til udtryk gennem EP’en ”Uden at holde fast i noget”, og består af inderlige sange, som er små historier om steder, personer og hændelser. Det er sange vi alle kan relatere til og derfor formår Jeanette Frederiksen at fange vores allesammen oprigtige opmærksomhed.

Hvis du ønsker et nærværende indslag ud over det sædvanlige er Jeanette Ottosen det perfekte valg.

Book

Book Jeanette Frederiksen

Book Jeanette Frederiksen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lignende artister

Gregory Boyd

Steffen Brandt

Louise Norbye

The Favorites

Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen

Kim og Anja

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.