DJ Jesper Green
Jesper Green

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

DJ Jesper Green
Jesper Green

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

DJ Jesper Green
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / DJ / Jesper Green

Jesper Green

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Du kender Jesper Green fra

Jesper Green, også kendt som DJ Zoo har siden slutningen af 80’erne været en af Danmarks dygtigste mixere, og han er stadig en populær DJ i både ind- og udland.
Jesper Green debuterede i 1983 til en fest i et forsamlingshus, og siden har han bare forfinet sit talent og øget sin popularitet.
Han har været en del af DJ-miljøet i mange år og har optrådt på stort set alle klubber i Danmark, men også uden for landets grænser har han vist sit værd, hvor han blandt andet har optrådt i storbyer som Los Angeles og Las Vegas.

Du skal booke Jesper Green fordi

Uanset hvor han optræder, så er der garanteret musikalsk kvalitet og fest.

Jesper Green er en teknisk dygtig DJ og mixer, og hans store talent er også blevet anerkendt. Han har fem gange stået i DM finalen i mix, vundet Needle Damage to gange, blevet kåret til Årets Producer og Årets Mainstream DJ to gange, været nomineret ved Danish Music Awards og haft ikke mindre end ti top 10 placeringer på Dancecharten.

Som DJ lader Jesper sig ikke styre af en genre. Han spænder bredt over House, Progressive, Tribal, Lounge, Hip Hop, R&B, Dance og Pop og blander de nyeste hits med gamle klassikere. Han kan derfor også optræde til at hav af forskellige arrangementer.

Book Jesper Green

Book Jesper Green direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Jesper Green

Jesper Green er fantastisk til at bygge festen op. Han er en af de hotteste DJs og sikrer med garanti et sydende dansegulv, der er fyldt natten lang.

Ønsker du en fest, hvor dine gæster får en oplevelse af de helt sjældne og går hjem med trætte fødder, så er DJ Jesper Green det rigtige valg.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...