DJ Jesper Green
DJ Jesper Green

Jesper Green

Jesper Green, også kendt som DJ Zoo har siden slutningen af 80’erne været en af Danmarks dygtigste mixere, og han er stadig en populær DJ i både ind- og udland. Jesper Green debuterede i 1983 til en fest i et forsamlingshus, og siden har han bare forfinet sit talent og øget sin popularitet. Han har været en del af DJ-miljøet i mange år og har optrådt på stort set alle klubber i Danmark, men også uden for landets grænser har han vist sit værd, hvor han blandt andet har optrådt i storbyer som Los Angeles og Las Vegas.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Jesper Green fordi

Uanset hvor han optræder, så er der garanteret musikalsk kvalitet og fest. Jesper Green er en teknisk dygtig DJ og mixer, og hans store talent er også blevet anerkendt. Han har fem gange stået i DM finalen i mix, vundet Needle Damage to gange, blevet kåret til Årets Producer og Årets Mainstream DJ to gange, været nomineret ved Danish Music Awards og haft ikke mindre end ti top 10 placeringer på Dancecharten. Som DJ lader Jesper sig ikke styre af en genre. Han spænder bredt over House, Progressive, Tribal, Lounge, Hip Hop, R&B, Dance og Pop og blander de nyeste hits med gamle klassikere. Han kan derfor også optræde til at hav af forskellige arrangementer.

Book

Book Jesper Green

Book Jesper Green direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Jesper Green

Jesper Green er fantastisk til at bygge festen op. Han er en af de hotteste DJs og sikrer med garanti et sydende dansegulv, der er fyldt natten lang.

Ønsker du en fest, hvor dine gæster får en oplevelse af de helt sjældne og går hjem med trætte fødder, så er DJ Jesper Green det rigtige valg.

Lignende artister

,

Le Gammeltoft

, ,

Adam Duvå Hall

,

Michael Zilk

,

Dj Chriz

,

Per Kristensen

,

Nick Decaza

,

Nicoline Toft

,

Morten Greven Thomsen

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.