Jesper Juhl

Jesper Juhl

Jesper Juhl

Jesper Juhl

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Kendt fra DR3 og Zulu

Uanset om han er på eller bagved scenen, så er der garanti for et godt grin. Han er kendt fra “Absurdistan” på DR3, Zulu Comedy Galla, TV-serien “Kristian”, “5. HALVLEG” på Kanal 5 og det årlige velgørenhedsshow “Comedy Aid”. Han er også blevet hædret for sit arbejde blandt andet med TV-prisen i kategorien "Bedste satire" og "Talentprisen" ved Zulu Comedy Galla.

Gør dig klar til at græde af grin

Jesper Juhl er et respekteret navn inden for stand-up branchen. Det skyldes i høj grad, at de originale og overraskende betragtninger er i højsædet, når han går på scenen. Han ved, hvad der får folk til at græde af grin. Han er derfor en yderst populær idemand og joke-generator for programmer og shows.

Udover at levere velskrevne punchlines på de danske stand up-scener er han også manden bag mange af de danske filmsucceser og tv-programmer. Du ved det måske ikke, men han er manden bag mange af de jokes, som du har gået og grint af de sidste mange år.

Book

Book Jesper Juhl

Book Jesper Juhl direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Jesper Juhl

Jesper Juhl taler om alt mellem himmel om jord. Hans store talent ligger i hans evne til at observere hverdagen og gøre let genkendelige situationer til genstand for hans humoristiske pointer. Han lægger nemlig mærke til alt det, vi andre ikke lægger mærke til. Jespers jokes er ofte korte, men altid knivskarpe, og han mestrer leveringens kunst. Han er en mand med noget på hjerte, stærke følelser og en upåklagelig og fantastisk selvironi.

Tekstforfatter og sidekick

Han har derudover arbejdet som tekstforfatter på Jan Gintbergs one man-show ”Big Time Paradonia” og på “Morgenhyrderne” på Radio 100FM og været sidekick på radioprogrammet “Wichmann, Gintberg & Partners” på TV 2 Radio.

Jesper Juhl er et hit, hvad enten han optræder for det erfarne eller det helt nye stand publikum. Han er et sikkert kort at spille, når du har et publikum, der skal underholdes.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Jesper Juhl

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...