Jesper Juhl
Jesper Juhl

Jesper Juhl

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Jesper Juhl fordi

Jesper Juhl er et respekteret navn inden for stand up-branchen, og det skyldes i høj grad, at de originale og overraskende betragtninger er i højsædet, når han går på scenen.

Jesper Juhl er en utrolig dygtig komiker. Han ved, hvad der får folk til at græde af grin, og han er derfor en yderst populær idemand og joke-generator for programmer og shows. Han er et komisk multitalent, der udover at levere velskrevne punchlines på de danske stand up-scener også er manden bag mange af de danske filmsucceser og tv-programmer. Du ved det måske ikke, men Jesper Juhl er manden bag mange af de jokes, som du har gået og grint af de sidste mange år.

Book

Book Jesper Juhl

Book Jesper Juhl direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Jesper Juhl

Jesper Juhl taler om alt mellem himmel om jord, men hans store talent ligger i hans evne til at observere hverdagen og gøre let genkendelige situationer til genstand for hans yderst humoristiske pointer. Jesper lægger nemlig mærke til alt det, vi andre ikke lægger mærke til, og det tager altid en komisk drejning.
Jespers jokes er ofte korte men altid knivskarpe, og han mestrer leveringens kunst. Jesper er en mand med noget på hjerte, stærke følelser og en upåklagelig og fantastisk selvironi.

Han har derudover arbejdet som tekstforfatter på Jan Gintbergs one man-show ”Big Time Paradonia” og på “Morgenhyrderne” på Radio 100FM og været sidekick på radioprogrammet “Wichmann, Gintberg & Partners” på TV 2 Radio.

Jesper Juhl er et hit, hvad enten han optræder for det erfarne eller det helt nye stand publikum. Jesper er et sikkert kort at spille, når du har et publikum, der skal underholdes.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Thomas Wivel

Jacob Wilson

Omar Marzouk

Tobias Dybvad

Thomas Hartmann

Brian Mørk

Alex Thelander

Melvin Kakooza