Jetter Torp Band
Jetter Torp Band

Jette Torp

Jette Torp blev kendt i en bredere grad, du hun i 1992 medvirkede i Finn Nørbygaards show ”Biz”, som ledte til, at hun året efter debuterede med sit eget show ”Musik & Fis”, hvilket var en stor succes med over 170 shows over hele landet i 1994-1995. Vi fik for første gang smag for Jette Torps musikalske kunnen i 1998, hvor Jette udsendte sit debutalbum ”Here I Am” der bl.a. indeholdt singlerne ”Blowin’ in the Wind” og ”Every Time You Cry”. Albummet modtog platin, opnåede en førsteplads på hitlisten og solgte over 80.000 eksemplarer.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Udgivelser
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Jette Torp fordi

Jette Torp er den fødte scenekunstner og har, siden hun var helt lille, altid elsket at optræde, og det er netop den kærlighed til scenen og sit publikum der gør hende til en publikumsfavorit.

Oveni besidder Jette en fantastisk sangstemme, der har gjort hende til én af landets mest populære sangerinder. Hun er kendt som en af landets bedste og mest alsidige rytmiske sangerinder. Hun har bevæget sig fra en position som prominent entertainer og sanger, til i dag at fremstå som en autentisk og original sanger.

Jette Torps karriere har budt på et utal af højdepunkter, hvoraf hendes udgivelse af CD´en “Here I Am” med Jan Glæsels Orkester. “Here I Am” var unægtelig et stilskifte for Jette Torp, der med denne CD cementerede at hun først og fremmest er sangerinde.

Udgivelser

Jette Torps solo udgivelser

– Live
– Close to You
– Der er ingenting i verden så stille som sne
– MikrofonSangerinde
– Past the point of rescue
– Snowflakes in Fire
– New Tracks
– What if I do
– Here I Am

Book

Book Jette Torp

Book Jette Torp direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Jette Torp

Jette Torp har til dato udgivet 9 soloalbums og har de sidste 20 år turneret og spillet i store såvel som mindre kulturhuse landet over. Jette har afholdt koncerter med eget band, med landets symfoniorkestre, med bigbands og lignende. Teater og shows har hun også været rundt med og ligeledes medvirket i diverse TV-programmer, hvor det har været og stadig er en naturlig del af hendes virke.

De senere år har Jette Torp helliget sig duo-koncerter med sin makker igennem mange år, Jan Kaspersen. Samspillet mellem de to udgør sammen med anekdoterne og sangene kernen i det, som Jette ofte har kaldt sit livs bedste og mest nærværende optrædener.

Lignende artister

,

Tennis band

,

Lulu Monroe & The Mad Men

, , ,

Robbie Williams Jam

,

Zididada

,

Beverly Hills Orchestra

,

Men In Band

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.