Jetter Torp Band

Jette Torp

Jetter Torp Band

Jette Torp

  • Beskrivelse
  • Udgivelser
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke Jette Torp fordi

Jette Torp har til dato udgivet 9 soloalbums og har de sidste 20 år turneret og spillet i store såvel som mindre kulturhuse landet over. Jette har afholdt koncerter med eget band, med landets symfoniorkestre, med bigbands og lignende. Teater og shows har hun også været rundt med og ligeledes medvirket i diverse TV-programmer, hvor det har været og stadig er en naturlig del af hendes virke.

Den alsidige scenekunstner

Hun er den fødte scenekunstner og har, siden hun var helt lille, altid elsket at optræde, og det er netop den kærlighed til scenen og sit publikum der gør hende til en publikumsfavorit. Oveni besidder Torp en fantastisk sangstemme, der har gjort hende til én af landets mest populære sangerinder. Hun er kendt som en af landets bedste og mest alsidige sangerinder. Hendes karriere har budt på et utal af højdepunkter, bl.a. hendes udgivelse af CD´en “Here I Am” med Jan Glæsels Orkester.

Udgivelser

Soloudgivelser

– Live
– Close to You
– Der er ingenting i verden så stille som sne
– MikrofonSangerinde
– Past the point of rescue
– Snowflakes in Fire
– New Tracks
– What if I do
– Here I Am

Book

Book Jette Torp

Book Jette Torp direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Jette Torp

De senere år har Jette Torp helliget sig duo-koncerter med sin makker igennem mange år, Jan Kaspersen. Samspillet mellem de to udgør sammen med anekdoterne og sangene kernen i det, som Jette ofte har kaldt sit livs bedste og mest nærværende optrædener.

Fra show til musik

Hun blev kendt, du hun i 1992 medvirkede i Finn Nørbygaards show ”Biz”, som ledte til, at hun året efter debuterede med sit eget show ”Musik & Fis”, hvilket var en stor succes med over 170 shows over hele landet i 1994-1995. Vi fik for første gang smag for Jette Torps musikalske kunnen i 1998, hvor Jette udsendte sit debutalbum ”Here I Am” der bl.a. indeholdt singlerne ”Blowin’ in the Wind” og ”Every Time You Cry”. Albummet modtog platin, opnåede en førsteplads på hitlisten og solgte over 80.000 eksemplarer.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Jette Torp

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...