Joakim Ingversen er en dansk tv-vært og skuespiller.
Joakim Ingversen er en dansk tv-vært og skuespiller.

Joakim Ingversen

Første gang danskerne mødte Joakim Ingversen var, da han i 2011 maskeret som bæver optrådte i underholdningsprogrammet Bingo Banko på TV2. Programmet blev hurtigt en stor succes, og det samme gjorde han. Sæsonen efter havde han charmeret sig ud af dragten og ind i rollen som vært, og lørdag efter lørdag stod han for at underholde danskerne. Han har siden medvirket i alt fra Zulu Djævleræs og Klipfiskerne til DR Ultra.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Joakim Ingversen fordi

Uanset hvilket program eller hvilken rolle han har, er han utrolig nærværende, behagelig og naturlig, og han har hurtigt imponeret alt og alle med sine evner i værtsrollen. Han er da også blevet også hædret af tv-branchen, hvor han tidligere har vundet TV-prisen ”Årets værtstalent”.

Joakim Ingversen er TV-vært, skuespiller, Vild med Dans-vinder og meget andet. Ja, kært barn har mange navne, og Joakim har hurtigt vundet hele familien Danmarks hjerter med sit charmerende og vindende væsen.

Book

Book Joakim Ingversen

Book Joakim Ingversen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Joakim Ingversen

Joakim Ingversen har derudover prøvet kræfter med skuespilfaget og opnået stor anerkendelse for sit talent som skuespiller, hvor han har spillet med i den anmelderroste film MGP missionen og i filmen Lev stærkt. Joakim har derudover optrådt i masser af live sammenhænge, bl.a. som DJ under Roskilde festival og Distortion og til Det Kongelige Teaters Hübberiet.

Lignende artister

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.