Joakim Linde Ingversen er en dansk tv-vært og skuespiller.
Joakim Ingversen

Artist i særklasse, Konferencier, Prisklasse 4

Joakim Linde Ingversen er en dansk tv-vært og skuespiller.
Joakim Ingversen

Artist i særklasse, Konferencier, Prisklasse 4

Joakim Linde Ingversen er en dansk tv-vært og skuespiller.
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Konferencier / Joakim Ingversen

Joakim Ingversen

Artist i særklasse, Konferencier, Prisklasse 4

Du kender Joakim Ingversen fra

Første gang danskerne mødte Joakim Ingversen var, da han i 2011 maskeret som bæver optrådte i underholdningsprogrammet Bingo Banko på TV2. Programmet blev hurtigt en stor succes, og det samme gjorde han. Sæsonen efter havde han charmeret sig ud af dragten og ind i rollen som vært, og lørdag efter lørdag stod han for at underholde danskerne.
Det blev startskuddet til en kometagtig tv-karriere. Joakim Ingversen har siden medvirket i alt fra Zulu Djævleræs og Klipfiskerne til DR Ultra, hvor han har fungeret som vært på en række programmer. Stor succes opnåede han med sin deltagelse i Vild med Dans, hvor han dansede sig til en førsteplads.

Du skal booke Joakim Ingversen fordi

Uanset hvilket program eller hvilken rolle han har, er han utrolig nærværende, behagelig og naturlig, og han har hurtigt imponeret alt og alle med sine evner i værtsrollen. Han er da også blevet også hædret af tv-branchen, hvor han tidligere har vundet TV-prisen ”Årets værtstalent”.

Joakim Ingversen er TV-vært, skuespiller, Vild med Dans-vinder og meget andet. Ja, kært barn har mange navne, og Joakim har hurtigt vundet hele familien Danmarks hjerter med sit charmerende og vindende væsen.

Book Joakim Ingversen

Book Joakim Ingversen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Joakim Ingversen

Joakim Ingversen har derudover prøvet kræfter med skuespilfaget og opnået stor anerkendelse for sit talent som skuespiller, hvor han har spillet med i den anmelderroste film MGP missionen og i filmen Lev stærkt. Joakim har derudover optrådt i masser af live sammenhænge, bl.a. som DJ under Roskilde festival og Distortion og til Det Kongelige Teaters Hübberiet.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...