Jørgen de Mylius

DJ Jørgen de Mylius

Jørgen de Mylius

DJ Jørgen de Mylius

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Book Jørgen De Mylius direkte her

Jørgen de Mylius er Danmarks mest erfarne DJs.

Han har et hjerte, der banker for musikken, og allerede som 16-årig begyndte han at arbejde professionelt med musik. Siden den dag i 1963, hvor han startede som DJ for Danmarks Radio, har han været indbegrebet af musik i dansk radio og tv.

Hjertet der banker for musikken og din fest

I dag forbinder de fleste danskere Jørgen de Mylius med Melodi Grand Prix. Han har dog lavet meget andet og er en formidabel DJ, der spiller op til alle arrangementer. Han kan bookes som allround DJ men også til specialarrangementer. Ønsker du f.eks. en Grand Prix-aften, 80’er-fest, Eldorado-selskab, 70’er-cocktail eller 60’er-party, så er Mylle manden. Han kan også bookes som foredragsholder, og han optræder derudover også som konferencier eller kombineret konferencier, toastmaster og DJ.

Book

Book Jørgen De Mylius her

Hos Xcluzive Entertainment har vi mere end 25 års erfaring i at skabe de bedste arrangementer. Vi sætter en ære i at matche det rigtige arrangement til den rigtige underholdning. Vi kender alle de kunstnere, vi samarbejder med ind og ud. Det betyder, at du ikke behøver at være ekspert i genrer og spillelister, så længe du kender dine gæster og dine ønsker. Vi tilbyder professionel rådgivning hele vejen fra den indledende samtale til afholdelse af event.

Hvis du ønsker at booke Jørgen de Mylius eller en af de andre kunstnere, så tøv ikke med at kontakte os. Send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement.

Lær mere

Mere om Jørgen de Mylius

Jørgen de Mylius har haft stor betydning for musikscenen i Danmark. Han har været foregangsmanden for at føre popmusikken til Danmark ved at være den første, der spillede popmusik i radioen. Han kom på den måde til at lancere bl.a. The Beatles og kan tage æren for at præsentere 60’er og 70’er pop for den danske befolkning.

I 1978 bød han for første gang velkommen ved Dansk Melodi Grand Prix. Han endte med at byde velkommen 11 gange og har derudover fungeret som kommentator for 24 internationale finaler ved Det Europæiske Melodi Grand Prix. Han er Mr. Melodi Grand Prix.

En erfaren DJ findes ikke, der lever og ånder for musik.

Derfor skal du booke Jørgen de Mylius hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kære Niels. 

Jørgen de Mylius er outstanding. Så tusinde tak for din support i at Jørgen ville være den DJ som ville gøre dagen enestående. Han var på tronen i 2 timer uden pause - Det var kanon!

Hils Jørgen De Mylius mange gange. Han har udelukkende stor fans fra festen på Koldingfjord Hotel.

God vind fremover ønskes herfra.

Med venlig hilsen

Jens, Vibeke & Peder Irgens

Kan bookes som:

Forespørg på Jørgen de Mylius

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Milling og Molbech

,

Dan Rachlin

,

Joakim Hediger

,

Chief 1

,

Philip Lundsgaard

Kundeoplevelser

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening