Joey Moe iført bomber jakke og bar overkrop

Joey Moe iført bomber jakke og bar overkrop

Joey Moe

Artist i særklasse | Koncertnavne | Prisklasse 4 | Solist

Joey Moe iført bomber jakke og bar overkrop

Joey Moe

Artist i særklasse | Koncertnavne | Prisklasse 4 | Solist

Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Joey Moe

Artist i særklasse | Koncertnavne | Prisklasse 4 | Solist

Du kender Joey Moe fra

Joey Moe er manden bag adskillige af de største danske hits, der er braget ud af radioen landet over og er blevet sunget med på af alt og alle. Fuldtræfferen ”Yo-Yo” er et af de største danske klubhits i nyere tid, og sangen lå nummer 1 på den danske Dancechart i et år, og de fleste husker de store pophits som ”Jorden er giftig”, ”Dobbelt slag”, ”Gi mig” og ”Klar på mig nu”.

Du skal book Joey Moe fordi

Joey Moe er en af den danske popscenes største mandlige kunstnere.

 

Han har med sine over 25 platin- og guldcertificeringer for alvor slået sit navn fast som en af de helt store mandlige kunstnere på den danske popscene.

 

Popmusikken er da også omdrejningspunktet for Joey Moe.

”I virkeligheden er jeg jo bare en pop-dreng, der kan lide sange med noget på hjertet”. Sådan har Joey Moe tidligere udtalt, og det er også kendetegnende for hans musik, der i høj grad er præget af fængende popsange og store popballader blandet med understrømme af R’n’B, antydningen af hiphop og tunge breakbeats.

 

Joey Moe leverer altid et fantastisk og underholdende show, og det er bestemt ikke uden grund, at Joey Moe er blandt de mest eftertragtede solister i Danmark.

Joey Moes populære hits

– Du’ En Éner

– Dobbeltslag

– Million

– Smukkest på en søndag

– 9MM

– Tænder En Ild ft. Nik & Jay

– Gadedreng

Book Joey Moe

Book Joey Moe direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Joey Moe

Der er ingen tvivl om, at Joey Moe er et lysende talent, og han har da også beskæftiget sig med musik størstedelen af sit liv.

 

Joey Moe blev født i 1985, og hans store sangtalent blev lynhurtigt spottet, og han blev derfor indskrevet på sangskolen Skt. Annæ, hvor han blev skolet og udviklede sine sangkundskaber.

 

Det musikalske talent har været i flere generationer af familien Moe, og Joeys mor, sangerinden Lupe Moe har sammen med søsteren, Lei Moe, indspillet og optrådt med flere af de største danske musikere, og man kan derfor roligt sige, at Joey Moe har fået musikken ind med modermælken.

 

Den professionelle karriere startede da også tidligt for Joey Moe, der som bare 17-årig blev opdaget af produktionsselskabet Nexus Music. Han debuterede for alvor på den danske pop-, soul- og R’n’B-scene i efteråret 2005, hvor hans kæmpehit ”Flip It (Like A DJ)”, strøg direkte ind på Clubcharten og lå der i mere end tre måneder. Siden da er Joey Moe bare stormet frem.

Forespørg Artist

Ring +45 7021 7025 for rådgivning. Det koster ikke noget at spørge.

Få top 3 artist liste
ved tilmelding accepterer du at modtage vores nyhedsbreve
Dong Energy logo
Coca Cola logo
IBM logo
Vi hjælper dagligt vores kunder med at løse deres problemer og finde det perfekte setup til festen.

Lær hvordan