Joey Moe

Joey Moe

Joey Moe

Joey Moe

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

En hitmager ud over det sædvanlige

Joey Moe er manden bag adskillige af de største danske hits, der er braget ud af radioen landet over og er blevet sunget med på af alt og alle.

Fuldtræfferen ”Yo-Yo” er et af de største danske klubhits i nyere tid, og sangen lå nummer 1 på den danske dancechart i et år. Du har helt sikkert sunget med på pophits som ”Jorden er giftig”, ”Dobbeltslag” og ”Klar på mig nu”. Joey Moe er en hitmager langt ud over det sædvanlige.

En popdreng med noget på hjerte

Joey Moes mange hits har indbragt over 25 platin- og guldcertificeringer. Han har for alvor slået sit navn fast som en af de helt store mandlige kunstnere på den danske popscene. ”I virkeligheden er jeg jo bare en pop-dreng, der kan lide sange med noget på hjertet”. Sådan har han tidligere udtalt, og musikken er i høj grad præget af fængende popballader blandet med R’n’B, antydningen af hiphop og tunge breakbeats.

Joey Moe leverer altid et fantastisk og underholdende show, og det er bestemt ikke uden grund, at han er blandt de mest eftertragtede solister i Danmark. Han vil uden tvivl være et festligt indslag, der tager din fest til næste niveau.

Book

Book Joey Moe

Book Joey Moe direkte gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Joey Moe

Et lysende talent

Der er ingen tvivl om, at Joey Moe er et lysende talent, og han har beskæftiget sig med musik størstedelen af sit liv. Han blev født i 1985, og hans store sangtalent blev lynhurtigt spottet. Han blev indskrevet på sangskolen Skt. Annæ, hvor han blev skolet og udviklede sine sangkundskaber.

Det musikalske talent har været i flere generationer af familien Moe, og Joeys mor, sangerinden Lupe Moe har sammen med søsteren, Lei Moe, indspillet og optrådt med flere af de største danske musikere.

Som bare 17-årig blev Joey Moe opdaget af produktionsselskabet Nexus Music. Han debuterede for alvor på den danske pop-, soul- og R’n’B-scene i efteråret 2005, hvor hans kæmpehit ”Flip It (Like A DJ)”, strøg direkte ind på Clubcharten og lå der i mere end tre måneder.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Joey Moe

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...