Johnny Deluxe

Johnny Deluxe

Johnny Deluxe

Johnny Deluxe

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Mere klar end nogensinde

Med Johnny Deluxe er underholdningen sikret til dit arrangement. Det er poppet og farverigt, og både humør og stemning er garanteret at nå toppen. Bandet der består af fire mænd får taget til at løfte sig til ethvert arrangement, når de tager deres hitliste med på scenen.

Elskovspony

Johnny Deluxe-bandet gjorde sig selv landskendt med ”Elskovspony” i 2003. De fire unge gutter tog danskerne med storm og var en decideret hitmaskine i 00’erne. Året efter Elskovspony kom debutalbummet ”Johnny Deluxe”. Det gav os hits som ”Vi vil ha’ mer” og ”Drømmer jeg”. Albummet blev omgående en kæmpe succes og høstede både platincertificering og en pris som ”Årets Nye Danske Navn”. Og så var kimen ellers lagt til festlig og farverig pop. Det blev til tre albums og flere singler, før bandet gik i opløsningen i en årrække. Nu er de sammen igen. Selvom der er gået næsten 20 år, siden magien startede, så lever den stadig i bedste velgående. De seneste år har bandet igen været samlet og har spillet flere koncerter på de danske scener. Der er også kommet ny musik til både i 2016, 2017 og 2018.

Book

Book Johnny Deluxe

Du kan booke Johnny Deluxe til dit næste arrangement direkte gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Johnny Deluxe

EP’en Elskovspony fra 2003 blev skabt som en del af P3’s KarriereKanon. I 2004 modtog bandet prisen som "Årets Nye Danske Navn" ved Zulu Awards. 2005 gik med at spille over 100 koncerter – bl.a. til Grøn Koncert.

De har spillet titelsangen til ”Anja & Viktor – i medgang og modgang”. De har også deltaget i Melodi Grand Prix i 2009 som et af de fire wildcards med sangen ”Sindssyg”. I 2012 gik bandet opløsning, men allerede i 2015 begyndte de at spille musik sammen igen.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Johnny Deluxe

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...