Jonas Mogensen
Jonas Mogensen

Jonas Mogensen

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Jonas Mogensen fordi

I mødet med Jonas er den jyske beskedenhed er ikke til at tage fejl af. Det på trods af at han har høstet hæder i branchen, hvor han tidligere har vundet Talentprisen ved Zulu Comedy Galla, deltaget i Comedy Zoo Århus og Stand-up Live på TV 2 Zulu og nu har egen tekstforfatter-virksomhed, hvor han sammen med Kasper Gross skriver til både DR og TV2.

Jonas Mogensen er en charmerende nordjyde med øje for den knivskarpe og humoristiske fortælling.

Når Jonas går på scenen, er det med nordjysk lune, en underspillet humor og en charme, der rammer alle blandt publikum. Med Jonas er det ikke en tilfældigt udvalgt blandt publikum, der inddrages i fortællingerne. Det er derimod ham selv, og han tager ofte fat i sin nordjyske opvækst i barndomsbyen Birkelse og sin hverdag, der er præget af et hav af akavede men velkendte situationer, der garanterer smil på læben. Man skal dog ikke lade sig narre af den jyske facade. Jonas er ikke bange for at tage fat i livets store spørgsmål og de tungere emner i tilværelsen, men han gør det altid med elegance.

Book

Book Jonas Mogensen

Book Jonas Mogensen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Jonas Mogensen

Jonas leverer en dragende historiefortælling spækket med indbyggede punchlines og knivskarpe jokes. Jonas Mogensen er hyldende morsom, når han fortæller om sin egen utilstrækkelighed, og selv de mest hverdagsagtige situationer får under hans kærlige behandling tårerne til at trille af grin.

Jonas Mogensen har en underspillet humor og selvironi, en skæv tilgang til emnerne og en ærlig og personlig stil, der gør en aften i hans selskab til en sand fornøjelse.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Linda P

,

Morten Deurell

Mads Brynnum

Thomas Wivel

Adam og Noah

,

Casper Christensen

Mikkel Rask