Jonas Mogensen

Jonas Mogensen

Jonas Mogensen

Jonas Mogensen

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Charmerende nordjyde med underspillet humor og charme

I mødet med Jonas Mogensen er den jyske beskedenhed ikke til at tage fejl af. Det på trods af at han har høstet hæder i branchen. Han har tidligere vundet Talentprisen ved Zulu Comedy Galla, deltaget i Comedy Zoo Århus og Stand-up Live på TV 2 Zulu. Nu har han sin egen tekstforfattervirksomhed, hvor han sammen med Kasper Gross skriver til både DR og TV2.

Garanteret smil på læben

Jonas Mogensen er en charmerende nordjyde med øje for den knivskarpe og humoristiske fortælling. Når han går på scenen, er det med nordjysk lune, en underspillet humor og en charme, der rammer alle blandt publikum. Med Jonas er det ikke en tilfældigt udvalgt blandt publikum, der inddrages i fortællingerne. Det er derimod ham selv, og han tager ofte fat i sin nordjyske opvækst i barndomsbyen Birkelse. Han inddrager også sin hverdag, der er præget af et hav af akavede men velkendte situationer. Man skal dog ikke lade sig narre af den jyske facade. Han er ikke bange for at tage fat i livets store spørgsmål og de tungere emner i tilværelsen. Dog altid med elegance.

Book

Book Jonas Mogensen

Book Jonas Mogensen direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Jonas Mogensen

Mogensen leverer en dragende historiefortælling spækket med indbyggede punchlines og knivskarpe jokes. Han er hylende morsom, når han fortæller om sin egen utilstrækkelighed. Selv de mest hverdagsagtige situationer får under hans kærlige behandling tårerne til at trille af grin. Han har en underspillet humor og selvironi, en skæv tilgang til emnerne og en ærlig og personlig stil. Det gør en aften i hans selskab til en sand fornøjelse.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Jonas Mogensen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...